2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 14. toukokuuta 2020

Vale, emävale, uutinen

Sumeilematon valehtelu jatkuu:

Yhdysvalloissa jo noin 85  000 koronaviruskuolemaa

Eikä ole. Tuolla(kin) on vain tapana merkitä kaikki mahdolliset kuolemat körönäksi. Puolet Oy Yhdysvallat Ab:n kaikista koronakuolemista™ on jostain kumman syystä tapahtunut Nyjorkissa; täysin mahdoton yhtälö, mutta näillä mennään edelleen.

Moskovan virallisesta koronakuolemien luvusta saattaa puuttua jopa 60 prosenttia tapauksista

Ja siellä, missä WHOn mielestä ei ole tarpeeksi koristeltu numeroita, haetaan panikoinnin aihetta täysin tyhjästä. Tämä on todella sairas operaatio.

USU-kysely: Työntekijöitä jopa käännytetty pois testeistä

Mitä väliä tällä on? Testit eivät kerro yhtikäs mitään; tautia ei voida diagnosoida koska sitä ei ole olemassa. 

Koronakriisi kuritti vaatekauppoja ankarasti, ja nyt edessä voivat olla isot alennusmyynnit: ”Kevätsesonki jää kokonaan välistä”

Shoppailu ei ole ollut korona-aikaan hyväksyttävä ajanviete ja vaatekaupat ovat sulkeneet oviaan. Vaikka verkkokauppa kasvaa yli 100 prosenttia, myynti sakkaa pahasti.
"Koronakriisi"™ on hallituksen aiheuttama. Sillä ei ole mitään tekemistä tämän flunssaviruksen kanssa, koska kyseisellä flunssaviruksella on ihan oma, täysin fiktiivinen elämänsä.

New Yorkissa jo yli 100 tapausta: Lapset sairastuneet vakavaan tautiin, jonka uskotaan liittyvän koronaan

Totta hemmetissä se liittyy – koska nimenomaan Neverjorkissa aivan kaikki on koronaa™.

...Ja siihen liittyen Verkkokoronapornouutiset lietsovat luulotautia:

Näin virus alkaa lapsilla – yllättäviä oireita

Antti Kirkkala jälleen asialla. Hienoa journalismia, kerta kaikkiaan. 

Minkäänlaiseen introspektioon kykenemätön meedia todistaa päivästä toiseen olevansa täysin sieluttomien ihmisten runkkuareena.

Ei kommentteja: