2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Arvomme seuraavan teorian

Tätä vastuuttomien veikkausuutisten määrää:

Brittilääkärit huolestuivat lapsilla tavatusta mystisestä oire­yhtymästä – pelätään liittyvän korona­virukseen

Tällä ei ole mitään tekemistä fiktiivisen ninjaviruksen kanssa – paitsi ehkä siinä mielessä, että ihmisten eristäminen, maskit ja yletön desinfiointi altistaa aika lailla kaikelle mahdolliselle, kun ihmisten immuunitasot laskevat. Plus että "lapsilla tavattu mystinen oireyhtymä", johon liitetään kaikki mahdolliset täysin erilliset oireet koronafiiruxen sateenvarjon alle... No, se nyt vaan herättää kaivattua paniikkia, joka uhkaisi muuten laantua.

Kuinka moni koronatestitulos voi olla väärä? – tämän tiedämme nyt

Ette te mitään tiedä. Covid-1984 on "tauti", jota ei osata diagnosoida. Sitä ei siis ole olemassa, joten testit on yhtä luotettavia kuin tinanvalanta (joka se[kin] tosin on jo kielletty terveydelle vaarallisena...).

Suomessa etsitään lääkettä koronavirukseen – tällä hetkellä on suuri riski, että tautia hoidetaan haitallisilla lääkkeillä

Kaikki lääkkeet on haitallisia. Kukaan ei tiedä yhtään mitä ollaan tekemässä. Kuten jutussa osuvasti kiteytetään:
Koronaviruksen hoidossa on tällä hetkellä alihoitotilanne, koska sitä ei osata vielä hoitaa. On iso riski, että potilaita hoidetaan lääkkeillä ja keinoilla, joista on ainoastaan haittaa.
Joten tutkitaan hyvin luottamustaherättävästi:
Potilaat jaetaan kolmeen ryhmään ja niiden välillä mitataan eri tekijöitä: vakavia haittoja, kuolemaa, riskiä joutua teholle, hengityskoneeseen tai tehostettuun ventilaatioon sekä kuinka monta päivää potilas on sairaalassa. 

Pahin ohi vai edessä vasta syksyllä – miksi asiantuntija-arviot Suomen koronahuipusta vaihtuvat koko ajan?

Vastaus: koska yhtään ei tiedetä mitä tehdään.
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimitusjohtaja Juha Tuominen ei pidä mitenkään ihmeellisenä sitä, että arviot koronavirusepidemian huipusta ovat vaihdelleet kaiken aikaa.
Ei varmaan niin. Nämä ihmiset on mielisairaita: psykoottisia ihmisiä, jotka epätoivoisesti yrittävät löytää selityksiä jollekin, joka on ilmiselvä huijaus – mutta koska he ovat olennainen osa tätä vedätystä, he eivät kykene näkemään omaa idiotismiaan.
– Koronaepidemian huipusta on vaikea sanoa. Rajoitustoimet ovat purreet varsin hyvin. Tämän lisäksi emme oikein tunne virusta.
"Emme yhtään tiedä mitä ollaan tekemässä, mutta sen voi sanoa varmaksi että medikaalifasismi on toiminut tosi hyvin."

Maskipakko yleistyy Euroopassa – ”Tämä on moraalinen velvollisuuteni”

Tosiaan innolla odottelen milloin jokaisen on pakko pitää kaulapantaa. Miksei kukaan ole vielä vaatinut sitä? Se on kuitenkin seuraava looginen askel.

Jos joku ei vielä tiedä: maskeista ei ole mitään hyötyä, mutta haittaa niistä on. Ne laskevat immuunitasoa, ihan niin kuin eristys ja käsidesin hinkkaaminen. Se paljonpuhuttu toinen aalto tulee seuraamaan ihan pelkästään siitä, että ihmisillä ei ole enää minkäänlaista vastustuskykyä – ja koska körönään voidaan liittää ihan mitä tahansa oireita... Sehän tietää uutta – paitsi rikollista, myöskin – hyödytöntä/haitallista karanteenia. Ja pakkorokotuksia. Ja itsemurhia. Ja talouden vieläkin syvempää tuhoa. Ja ruoan loppumisesta viimeistäänkin syntyviä väkivaltaisuuksia kaikkialla. Paitsi ehkä Ruotsissa.

Ja sitten vielä ulkopoliittisen sokeuden helmiä sioilta:

Näin Venezuelasta tuli maa, jossa bensiini muuttui maailman halvimmasta maailman kalleimmaksi

Koronavirus ja öljyn hinnan romahtaminen moukaroivat maan entuudestaan heikkoa taloutta.
...eikä syyllinen suinkaan ole Yhdysvaltojen "taloudelliset pakotteet", eli jatkuva hybridisodankäynti – johon kuuluvat myös mustamaalauskampanjat, joihin YLE innolla osallistuu.

Ei kommentteja: