2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Epäuutisia

Psykoosi jatkuu täydellä teholla:

Koronakevät on vähentänyt sairauspoissaoloja

Maa on siis olevinaan "pandemian" vallassa, ja tämän hallusinaation takia ihmiset lomautettuna tai työpaikkansa menettäneinä. Katsotaanko tässä nyt taas ihan sitä mitä pitäisi katsoa?
Rajoitustoimet heikensivät merkittävästi myös muiden infektioiden leviämistä Suomessa.
Rajoitustoimet eivät heikennä minkään leviämistä. Se, että ihmisiä ei päästetä sairaaloihin, vähentää sairastumista. 

Italia kärvistelee kolmen erilaisen kriisin keskellä – ”Pääministeri on diktaattori, joka kohtelee meitä kuin orjia

Jos Italian tilalle vaihtaisi sanan Suomi – tai mikä tahansa muu karanteenipelleilyvaltio – voitaisiin kirjoittaa aika täsmälleen sama juttu.
Italia joutuu rajoituksia avatessaan luovimaan talouden syöksyn, koronaviruksen ja poliittisen kriisin välimaastossa. Pienyrittäjien asema on käymässä kestämättömäksi.
...tosin yhteenlasku mättää sikäli, että tuossa on vain kaksi todellista ongelmaa – ja yksi mielikuvitussellainen.

Positiivinen tulos koronan vasta-ainetestissä ei ole pääsylippu vapaaseen elämään – professorin mukaan suurin osa positiivista tuloksista vielä vääriä

Totta kai suurin osa tuloksista on vääriä! Yhtään ei tiedetä mitä ollaan testaamassa, joten tulokset ovat tietenkin ihan mitä sattuu. Näyttää koronavakiokasvo Knuuti olevan taas selittelemässä miksi mikään ei toimi millään lailla järkevästi.

Sekä toimittajat että lääkäri- ynnä muu leipäpappien joukko pitäisi teljetä suljetulle osastolle horisemaan keskenään. Siellä voisivat jatkaa virtuaalisen maailmansa kuvittamista – samalla kun normaalit ihmiset voisivat jatkaa normaalia elämää, jossa ei sätkitä flunssan takia paniikin ja hysterian limbossa. 

Ei kommentteja: