2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 4. toukokuuta 2020

Valehtelu on hyvää bisnestä (meedia sponssaa)

Fyysikko-kirjailija Hannu Rajaniemi: Perinteinen rokotekehitys liian hidas koronatilanteeseen, mallia voisi ottaa ydinaseprojektista

...eli siitä, johon kuskattin tiedemiehet natsisaksasta, ja jonka lopputuloksena tuhottiin kaksi kaupunkia Japanissa maan tasalle? Tämä on Hannun mielestä nyt oikea tapa toimia?
Koronavirus on pakottanut kolmanneksen maailman väestöstä karanteeniin, tappanut satoja tuhansia ja vienyt elannon miljoonilta. Luku voi nousta miljardeihin.
"Virus" ei ole aiheuttanut näistä mitään. WHO on aiheuttanut karanteenin, tappanut satoja tuhansia ja vienyt elannon miljoonilta. Luku voi nousta miljardeihin, jahka tämän idioottiprojektin vaikutukset kumuloituvat nälänhädäksi globaalisti.
Kukapa parantaisi fiktiivisen "viruksen" paremmin kuin kirjailija?
Hötkyilty rokote vain ja ainoastaan pahentaa tilannetta. Sillä ei ole todellisuuden kanssa mitään muuta tekemistä kuin se, että kehoon injektoitu myrkky vammauttaa, sairastuttaa ja tappaa – kuten sairashuoltamoketjulla on tapana toimia.
Rajaniemi tunnetaan myös HelixNano-bioteknologiayhtiön toimitusjohtajana ja perustajana.
Kappas. Eli oma lehmä ojassa? Olen hir-veen yllättynyt.

Ei kommentteja: