2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 7. toukokuuta 2020

Vain koekanitus puuttuu

Mengelöinnin eturintamaan ilmoittautuu Sakselan Kalle:

Professori IL:lle: Meillä on jo rokote, säännökset viivyttävät

Ne pihkanan säännökset, jotka turhaan viivyttävät laajamittaisten ihmiskokeiden tekemistä – ja niistä nettoamista. Kirottua!
Virologian professorin mukaan riskiryhmät voitaisiin suojata hyvinkin nopeasti.
Että virologi. Kallehan voisi joutessaan todentaa sen viruksen olemassaolon, kun nyt näyttää asialle vihkiytynyt hierofantti olevan. Ensimmäisenä maailmassa todistaisi Kalle, että hänen tieteenalansa on oikeasti validi!
Helsingin yliopiston virologian professori Kalle Saksela on mukana suomalaisessa koronarokotehankkeessa,
Totta kai on. Vilkaistaanpa jotain satunnaista rokotetta, ja sen vaikutuksia:
Flunssarokote lisää tulehdusvastetta 173%; aiheuttaa trombosytoosia ja epäsäännöllistä sykettä
professori Saksela sanoo, että on jo koronarokotteita, joita tiedeyhteisössä pidetään hyvin todennäköisesti toimivina ja erittäin suurella todennäköisyydellä turvallisina.
...eli: ei välttämättä toimivina, eikä ihan turvallisinakaan.
Suomalainen hanke on muutaman viikon päässä eläinkokeista.
"Muutaman viikon päässä eläinkokeista"? Miten tämä on sama asia kuin: "Meillä on jo rokote"?
– Jos olisimme 1970-luvulla, niin uskon, että riskiryhmämme olisi jo rokotettu, ja olisimme nyt sormet ristissä seuraamassa, miten se onnistuu, Kalle Saksela sanoo IL:lle.
-70-luvullahan esiteltiin monia tuhoisia ja täydellisen vastuuttomia suuntauksia, kuten vaikkapa rasvakammo, jonka takia ihmisten elopaino on suurin piirtein tuplaantunut eikä kukaan jaksa tehdä mitään, saati ajatella.
Säännökset hidastavat rokotteiden käyttöönottoa.
Tämä on kyllä huutava vääryys. Miksi spekulatiivisia "hoitoja", joista tiedetään olevan paaa.aaaljon enemmän haittaa kuin hyötyä, joudutaan odottelemaan?
– Se, kuinka kauan menee, on päätettävissä. Varsinkin, jos Suomessa kehitetään omaa rokotetta, on se täysin meidän omissa käsissä tehdä se päätös, minkälaista näyttöä tehosta ja turvallisuudesta halutaan.
Kaikkihan on aina päätettävissä. Halutaanko niiden nyt niin turvallisia olevan? Saati tehokkaita? Sittenhän sen näkee mitä tapahtuu! ...Kalle on tässä juuri ilmoittautunut koehenkilöksi testaamaan mitä nyt piikistä sattuukin löytymään.
Sakselan mielestä voitaisiin edetä huomattavasti nopeammin kuin tyypillisessä rokotekehittelyssä.
Iliman muuta! Kaikkein nopein reittihän tosiaan olisi se, että rokotekehittäjät ruiskuttaisivat matskut aina ensin itseensä. Jokainen kehitystyöhön millään lailla (varsinkin rahoittajana) osallistunut, ottaa ensimmäiset piikit. Sen verran nämä sankaripioneerit saavat etuilla. Itse asiassa heidät pitäisi nimenomaan velvoittaa tähän. Vai joko tämä on käytäntönä?
– En näe sitä niin epäeettisenä ihmiskokeena verrattuna siihen, että ei tehdä mitään ja tyydytään laskemaan kuolleita.
Rokotteiden aiheuttamia kuolemiahan ei niitä taas varsinaisesti haluta laskea. Jos delaus ei tapahdu heti piikin jälkeen, sitä ei lasketa. Ei tämä nyt niin epäeettistä ole, sanoo Kalle. Ja siis hänhän on tässä "hoitamassa" mielikuvitusviruksen uhreja.
Professorilta kysytään, ottaisiko hän itse omaa rokotettaan, vaikka riskittömyydestä ei ole varmuutta.
– Ilman muuta! Adenovektoriin perustuvat rokotteet ovat äärimmäisen turvallisia. En näe siinä akuuttia turvallisuusriskiä.
Akuuttia = siihen ei kuole heti. Välttämättä. Tosiaan Kalle tässä ilmoittautuu ottamaan adenovektoriin perustuvan rokotteen ihan ensimmäisenä, julkisesti. Julkisesti siksi, että ei tule houkutusta huijata. 

Hänet siis rokotetaan leikkaamattomassa livekuvassa, jossa satunnaisesti valitusta (Kallelle tuntematonta reittiä paikalle kiikutetusta) ampullista otettua rokotetta päätyy hänen elimistöönsä. Samalla metodilla käsitellään heti hänen jälkeensä kaikki hankkeen rahoittajat, sekä kaikki koronatoimittajat ynnä rokotteen käyttöön myönteisesti vaikuttaneet virkamiehet ja kansanedustajat. Jonottavat kahden metrin välein pihalla nämä kaikki niin pitkään että operaatio on alta pois. 

Tämä lienee tällä sovittu, ja näin edetään jokaisen rokotteen kohdalla tästedes – koska nämä ihmiset haluavat todistaa luottavansa tyrkyttämiinsä tuotteisiin täysin. Jos haluat väkisin työntää vaaralliseksi todettua "hoitoa" muille, otat sen ensin itse – ja muut voivat ihan itse päättää, vaikutuksia (vähintään kuukausia) seurattuaan, ottavatko vaiko eivät.

Loppukevennykseksi vielä rokotusten "hyödyllisyyttä" kuvaavia käyriä:
...mutta mikä on tuo diphteria, joka käyrän mukaan näyttäisi hyötyneen vasta-aineen annostelusta? No, se on kurkkumätä eli kuristustauti. Tähän ongelmaan kehitettiin jollain hypoteesilla hevosen veriplasmasta vastalääke. 

Injektoitava malli – jonka mekaniikka on siis ihan erilainen kuin oraalisessa versiossa – tuotiin kuitenkin vasta siinä kohtaa kun luvut olivat jo reilusti laskeneet. Oliko hevosplasmalla osuutensa tuohon alkupään laskuun? Vaikea sanoa tuosta rajauksesta, mutta sitähän meille annostellaan edelleen, pakattuna hinkuyskän ja jäykkäkouristuksen kanssa samaan piikkiin. Ja hinkuyskärokotuksen vaikutuksethan näkyvät tuossa kuvan oikealla puolella – siinä missä koko tautia ei juurikaan enää ollut.

Ei kommentteja: