2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 1. toukokuuta 2020

Profeettojen päivämäärät

Ja tuomiopäivän profeetat jaksavat jatkaa:

IS: Suomen koronaepidemia päättyy Singaporen yliopiston ennusteen mukaan 26. elokuuta – HUS: "Optimistiselta kuulostaa"

Singaporessa on ennustettu. HUSissa sitten taas ei haluta että ihmiset lakkaavat uskomasta tähän vedätykseen vielä niin nopeasti kuin mitä singaporen teelehdissä lukee – ehkä siksi, että sairashuoltamojärjestelmä on vetänyt itsensä löysään kiikkuun tämän helvetillisen huijauksen kanssa.

En toki liian optimistisena odota ihmisten havahtuvan siihen, että heitä on kusetettu – paitsi tämän "kriisin"™ ajan, myös – koko elämän, ja vanhempien elämän, ja heidän vanhempiensa. Että lähestulkoon kaikki raihnaisuuteen kuolleet tässä vuosikymmenien aikana olisivat oikeasti voineet elää ihan reippaan loppuelämän, jos tämä rockefeller-franchise ei olisi väkisin tunkenut käärmeöljyjään elimistöön.
– Periaatteessa mallinnus voi olla mahdollinen, mutten tässä vaiheessa luottaisi siihen ainakaan meidän toiminnassa. Me ajattelemme, mitkä ovat ne huonoimmat skenaariot ja varaudumme niihin, Heikkilä sanoo.
Jeah. Odotellaan tulta ynnä tulikiveä. Meikäläisen puolesta voitte pitää ne laitoksenne kiinni tästedes lopullisesti; harmi vaan että tämän abrakadabran takia melkoinen määrä hoitajia on jo saanut monoa kun töitä ei vain ole. Mutta parvekkeilla taputtavat ihmiset varmaan lämmittävät.
Mitään varmaa sen enempää Suomen kuin maailmankaan tilanteesta Heikkilä ei kuitenkaan uskalla sanoa. HUSin ennusteen mukaan Suomessa epidemia jatkuu kuitenkin elokuuta pidemmälle.
Iliman muuta! Tässähän on siitepölykoronakausi tulossa, ja syssymmällä taas uutta flunssakoronakautta. Ja jos juhannuksena ei vielä ole naulattu ovia umpeen asukkaat sisällä, niin silloinhan on tämä vuorokauden mittainen koronaepidemia, jonka oireet näyttävät ihan hukkumiselta – mutta on siis nykyään koronakuolema™.

Ei kommentteja: