2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 2. toukokuuta 2020

Koronagestapo

Tämähän ei tule koskaan riistäytymään käsistä:

Jos koronatestausta lisätään, tarvitaan myös enemmän jäljittäjiä selvittämään tartuntaketjuja – EK: Suomi tarvitsee jopa 1 800 koronaetsivää

Tässä rikotaan ruumillista koskemattomuutta mielikuvitusviruksen mielikuvitustestillä
Nyt koronavirukseen ­sairastuneen lähikontaktit ovat ilman tietoa ­altistuksesta jopa päiväkausia, kertoo EK:n asiantuntijalääkäri.
Psykopaatit haluavat pidättää tulevaisuuden potilaat ennen kuin he ovat edes sairaita. Ja kyllä, sanoin "pidättää" – koska siihen tämä on menossa.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen totesi A-Studiossa huhtikuun alussa, että jos koronatesti on positiivinen, jonkun pitää huolehtia siitä, että kontaktit jäljitetään ja asetetaan karanteeniin.
Testeihin ei voi yhtään luottaa, virusta ei ole koskaan todennettu – mutta kotivankila on ihan jees ratkaisu jos olet sattunut olemaan joskus jonkun lähistöllä samaan aikaan kun mielikuvitusvirus on jäljitetty jossain ajan koordinatissa samojen seutujen huudeilla. Tai jotain.
”Käytännön suorittamiseen varmasti riittää aika lyhyt perehdytys, etenkin, jos taustalla on jo sopivan alan opintoja”, Sane kertoo.
Kappas, vanha ystävämme "Are U Sure U're" Sanehan se siellä pelikoordinaattorin ominaisuudessa. Näillä teurastajien keskusliiton tyypeillä on varmaan joku vuorotyölista siitä, että kuka pitää mitäkin älämölöä minäkin viikonpäivänä. Näyttää olevan keskeytymätön vuorotyö niin, että joka ainoalle päivälle joku on jauhamassa täsmälleen samoja asioita, niin kuin liukuhihnalla yleensä tehdään.
Hän huomauttaa, että koordinointiin ja analysointiin tarvitaan pidempiä infektioepidemiologian opintoja.
 Näinhän se. Koska touhu on käytännössä larppausta, niin siihenhän voi periaatteessa... Mitäs jos vaan palkattais kaikki innokkaimmat ilmiantajat ja kätyrit? Tulosta syntyisi, eikä olisi mitenkään mahdollista erotella milloin ollaan oikeilla jäljillä ja milloin vain käräyttelyn ilosta liikkeellä.
”Jos viranomaiset ajattelevat, että näin ei voida toimia lain puitteissa, pitää saada väliaikainen lakimuutos”, Rytivaara sanoo.
Jep. "Väliaikainen". Jos laki tulee tielle, muutetaan lakia! Niin helppoa se on mengelefasistivaltiossa.

Ei kommentteja: