2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 5. heinäkuuta 2021

Hippa!

 Näin toivottomana utopistiromantikkona sitä jatkuvasti miettii, että millähän tämän hullujenhuoneen saisi raiteilleen – ilman väkivaltaa. Väkivaltaisissa kumouksissa tuppaa olemaan se vika, että hetken päästä ollaan vähintään yhtä pahassa tilanteessa kuin äsken.

Saulihan oli muuten myymässä maataan laittomasti Brysselin alusmaaksi jo -90-luvun alkupuolella. Ja nyt hän on tämän firman edessäistuja.

Mutta jos ihmiset vähitellen alkaisivat yksinkertaisesti tägäämään vastaantulevista ne, joiden tietää rahan edestä levittävän harhaisia fantasioita fiiruxista ja ilmastointiskientologiasta ja mistä kaikesta haitallisesta hyvesignaloinnista...

Yksinkertaisesti: tällaisen julkisuudessa paistattelevan, korruptoituneen pellen tullessa vastaan, menet – ilman minkäänlaista aggressiota (tämä on tärkein osuus tästä) – kosketusetäisyydelle, kosketat kevyesti, sanot "Hippa!" – ja jatkat matkaa.

Siinä alkuun mikasalmiset hannanohynekit ynnä muut rikolliset olisivat ehkä huvittuneen hämmentyneitä, että mitäs tuo nyt oikein oli – mutta kun päivästä toiseen yhä useampi tägääjä tulee vastaan, ja yhä useammin huomaa olevansa hippa pelissä jonka säännöistä ei kukaan ole kertonut... saati siitä, että pelistä ei voi jäädä ulos...

Ja Sanna on ollut prostituoimassa Brysseliin sen vähän mitä maasta vielä oli jäljellä.

Ja olennaista tässä on se, että kukaan, yksikään, ei jää selittämään mistä on kyse. Ei ole erityinen kiire mihinkään, ei tarvitse juosta karkuun – mutta miettiköön ihan keskenään natsifasistit että mistä mahtaisi olla kyse. ...koska eiväthän nämäkään maailmanomistajat lopultakaan selitä omista touhuistaan yhtikäs mitään.

Miksi "virusten" konseptia ei ole koskaan todennettu – ja silti maailma pysäytetään tämän maagisen partikkelin takia? Miksi kukaan viranomaisista ei koskaan kiinnitä mitään huomiota siihen, että PCRrää EI VOI KÄYTTÄÄ DIAGNOSOINTIIN – ja silti sitä käytetään juurikin siihen? Miksi kokeellisia "rokotteita" väkisin tungetaan "hätätila"lakien nojalla, vaikka hätätilaa ei missään vaiheessa ole ollut – ja touhu on laitonta sikälikin, että kun hoitoja on olemassa pilvin pimein, hätätila-auktoritointi on kaikin osin laitonta?

Uravalehtelijat eivät koskaan tunnusta näiden kysymysten edes olevan olemassa – joten heillekään ei tarvitse vastata mistään mitään. Kevyt kosketus: "Hippa!" – ja sitten vain jatkat matkaa. Kun tämä tapahtuu muutaman kerran, se tulee lisääntymään. Ihmiskollektiivi toimii niin: yksi aloittaa, toinen komppaa, kolmas saa KAIKKI loput mukaan samaan toimintaan. Siis kaikki jotka ovat samalla aaltopituudella – ja luulen että heitä on päivä päivältä enemmän.

Brysselissä katsellaan asioita galaktisissa mittakaavoissa.

Ei kommentteja: