2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 1. toukokuuta 2020

Kiukkua ja kaasuvaloa koronakultissa

Nyt on koronaraivon aika – psykiatri kertoo, mistä ilmiössä on kyse

Mä jotenkin arvaan mihin tämä taas kallistuu.
Korona-aika herätti ensin pelkoa ja hätää,
Eikä herättänyt. Virukset eivät aiheuta mitään.
nyt esiin puskee kiukkua ja raivoa, joiden syy on syvemmällä tunteissa.
Nope. Kyllä se on ihan tässä mengelefasismissa.
Tämä turhautuminen voi näyttäytyä kiukkuna ja jopa koronaraivona.
Nyt työnnät sen koronan jo perseesees, koronapornotoimittaja. Tämä "raivo" kohdistuu teihin koronatoimittajiin, jotka yritätte kaikin tavoin normalisoida sen, että kansalta on otettu perustavat oikeudet pois huonosti rakennetun tekosyyn nojalla.
Nyt on oikea aika tehdä kaikki voitava, jotta pinna ei kiristy kenelläkään liikaa.
Haistappa sinä kuule paska.
Kolme vinkkiä? Top-listojahan tässä onkin kaivattu
Ensin hämmästyimme ja huolestuimme.
Emmekä huolestuneet. Lopeta tuo muiden ihmisten ajatusten fantisointi.
Sitten levisi pienempi tai suurempi paniikki.
Jumalauta.
Ryntäsimme ostamaan vessapaperia ja tonnikalaa.
Emmekä rynnänneet. Vittu, sä et ole koko maailma, Heljä.
Käsien peseminen alkaa puuduttaa
Voi herramun perseeni.  Sinä tanopää hinkkaat siis immuunijärjestelmää päivästä toiseen ohuemmaksi desinfioimalla kaikki kroppasi tarvitsemat mikrobit viemäriin? Mä veikkaan että suhun iskee korona™ heti kun ulos uskaltaudut.
ja alkaa tuntua siltä, ettei enää millään jaksa tätä uutta normaalia.
Perverssiä. Uutta perverssiä. Tässä ei ole mitään normaalia. Tämä on täysin keinotekoinen, fiktiivinen plandemia.
Koronapandemiassa pettymys on suuri. Se vei meiltä normaalin.
Idiootit vei meiltä normaalin. Kevätflunssan takia ruvettiin panikoimaan, ja sillä tiellä ollaan yhä vaan.
Ensin tulee sokki, itku, suru, hätä ja niiden jälkeen voi tulla vihaa ja kiukkua. Kysytään, kuka on vastuussa ja kenen vika tämä on.
Ei tarvii kysyä: THL on koko ajan äänessä. THL on WHO-jugend. WHO (jonka johdossa siis on kansanmurhasta vastuussa oleva terroristi) kuuluu Kill-Bill Gates O'Hellille, joka omistaa myös rokotusfirmat, tekolihafirmat, maatalouden, GMOt, jäljityssoftat jne. Jos vielä tarvitsee kysyä kuka on vastuussa, on kognitiivinen dissonanssi sitä luokkaa että lienee turha tarkemmin ruveta selittämään.
Jatkuva koronakiukku tai -raivo on Stenbergin mukaan lähinnä merkki siitä, että ihmisellä on ongelmia omien tunteiden säätelyn kanssa.
Jep. Ja eräillä on ongelmia toisten ihmisten säätelyn kanssa – koska ei oikein ymmärretä, että terveessä maailmassa jokainen päättää omista asioistaan. Kukaan muu ei päätä toisen asioista. Paitsi jos sattuu kuulumaan koronakulttiin.
Kaikki eivät nytkään kiukkuille. Toiset osaavat napata itse kiukustaan kiinni ja saada sen aisoihin.
...mikä on virhe. Systeemiseen väkivaltaan ei vastata kohteliaisuudella. Paitsi jos halutaan nöyrtyä vielä vähän lisää, antaa itseä pala palalta pois. Natsifasistibolshevisteille, jotka hymistelee, että hei sulla on varmaan tosi vaikeeta ku on vessapaperit kohta loppu, ja sekin on varmaa tosi ikävää että me tässä tehtaillaan itse asiassa ruumiita valheellisilla premisseillä tooo.ooosi pitkälle tulevaisuuteen – mut nytpäs kuule nappaatkin ittees ihan niskasta kiinni ja reipastut! Ei saa olla ärrinmurrin, tai äiti kutsuu konstaapelit ja sitten tulee sapiskaa.
Koronakiukku tai -raivo voi ryöpsähtää ja tulvia, jos psyykkistä resilienssiä ja persoonallisuuden kypsyyttä ei ole tarpeeksi.
En olekaan koskaan oikeasti tarkoittanut sitä mitä seuraavaksi sanon: "Just toi mua vituttaa."

Tämä "artikkeli" on täyslaidallinen kaasuvaloa, eli gaslightingia – jonka tarkoitus on saada vastapuoli tuntemaan itsensä huonoksi, ehkä mieleltään... horjuvaksi? Kritiikin esittäjiltä pyritään katkomaan henkinen selkäranka kääntämällä tilanne nurinniskoin: vika ei suinkaan ole karanteenissa™, vaan sulla on nyt vähän ongelmia sun tunnesäätelyssä. Ongelma ei ole psykoottisessa yhteiskunnassa, vaan just sussa.
"Sulla on tosi kaunis hymy." "Albert Camusta." "...Täh?" "Tai tää on siis sarjisversio." "Siis että mitä että." "Onhan se, ihan luettava."
Kun korona-aika rajoituksineen jatkuu, eikä sille ole olemassa takarajaa, turhautuminen ja väsyminen muuttuneissa oloissa on Stenbergistä ymmärrettävää.
Ovvai? Hauskaa jos hyväksyt.
Jossain vaiheessa luulimme pääsevämme ehkä muutaman viikon sinnittelyllä, mutta nyt korona-aika uhkaa venyä jonnekin hamaan tulevaisuuteen.
Ei muuten veny. Jos tämä touhu ei palaudu jotakuinkin järkeväksi melkolailla kohta, alkaa tulla ruumiita. Ei allekirjoittaneen toimesta, mutta niitä alkaa tulla.
Nyt meiltä kysytään Stenbergin mukaan erityisen paljon kykyä toimia myös muiden hyvää ajatellen.
Jeah. Kato se ninjavirus. Muut vaan yksinkertasesti kuolee jos antaa elämän voittaa.
Eristäytymiseen hyvin kyllästyneitä Stenberg lohduttaa, että jossain vaiheessa suosituksia puretaan kuitenkin varmasti niin, että muutaman hengen tapaamiset onnistuvat.
Ehanaa. Mitään muuta mä en koskaan tulekaan kaipaamaan.
Siitä palataan pikkuhiljaa lähes sellaiseen normaaliin kuin elämä oli ennen koronaa.
Paitsi että sulla ei ole enää duunia, eikä rahaa, ja talo ulosmitataan alta, ja kohta sulla ei ole enää ruokaa koska huoltoketjut on kaikki poikki tämän järkipuolen panikoinnin takia. Mutta pikkuhiljaa, lähes.
Omiin tunteisiinsa tutustuminen ja primaaritunteiden sanoittaminen voi kuitenkin auttaa lieventämään kiukkua ja raivoa.
Jep, tää on ihan kivaa tää esseekirjallisuuden suoltaminen.
Jos kiukkua ja raivoa on hyvin usein, Stenberg kehottaa miettimään, olisiko aika miettiä psykoterapiaa. 
Sehän on sellaista ns. allopaattista "hoitoa" – ja allopaattinen "hoito" on vastuussa koko tästä tilanteesta? Juu ei. En halua että mua myrkytetään koko loppuelämän ajan hitaasti hivuttaen kohti hautaa – niin että henki pihisee kyllä mahdollisimman pitkään, mutta varsinainen eläminen lakkaa vääriin diagnooseihin ja lääkkeiden sivuvaikutuksiin. Kiitti kuitenkin siitä, että olet aidosti huolissas ja välität. Arvostan, todella. xoxo

Ei kommentteja: