2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Tärkeintä on alistuminen

Nuorsuomalaisten Koronasanomat velloo piii.iiitkässä propagandatekstissä, jonka johtopäätös ilmoitetaan heti otsikossa:

Covid-tauti pysähtynee vasta rokotteeseen, ja sinne on pitkä ja piinallinen matka

Ihmisoikeuksista viis, testaamattomat vieraat aineet kropassa tulevat pelastamaan ihmiskunnan fiktiiviseltä virukselta. Halleluja.
Vuoteen 2021 asti kukin maa ja alue elää omien rajoitustensa, aikataulujensa, pelkojensa ja pelastussuunnitelmiensa komentovallassa. ”Kysymys on siitä, miten päästään rokotteeseen niin, että mahdollisimman harva kuolee”, sanoo tutkijatohtori Tuomas Aivelo.
Komentovallassapa hyvinkin. Koko loppuvuoden – näin alkajaisiksi. "...niin, että mahdollisimman harva kuolee"? Näihin ei vissiin lasketa itsemurhia, jotka ovat suoraa seurausta internatsismista, jota tämäkin lehtijuttu kovasti kiehnää.

Toimittaja Pekka Mykkänen muistelee haltioituneena, miten edellinen sars-versio edesauttoi Kiinan kommunistista testikenttää rikkomaan ihmisoikeuksia fiktiivisen pandemian varjolla. Ai että tätä muistellaankin hartaudella – mutta sitten vasta päästäänkin itse asiaan, eli pehmeän fasismin petaamiseen "vääjäämättömänä" kehityskulkuna.
Viime viikon maanantaina tapauksia oli yhteensä noin 780 000
Ei ollut. 
, nyt noin 1,8 miljoonaa.
Ei pidä paikkaansa. 
Yli satatuhatta ihmistä on kuollut tautiin.
Eikä ole. Kukaan ei ole kuollut körönään. Ihmisiä on toki kuollut; meitä kuolee joka hetki – mutta körönään ei kuole kukaan. Kukaan ei osaa diagnosoida körönää – koska se on vain pätkä RNA:ta, jollaista löytyy ihan jokaiselta.
Keväällä 2003 tuntui huikealta olla uutisoimassa siitä, kuinka maailmaa säikäyttänyt vaarallinen tauti saatiin hallintaan ja tukahdutettua tiesuluilla, kuumemittareilla, karanteeneilla ja sairaalan eristysosastoilla. Milloinkahan sen jutun pääsee tällä kertaa kirjoittamaan?
Mykkäsen Pekka ei meinaa pysyä housuissaan: "Milloin pääsen vihdoin julistamaan, että stalinismi toimii? Ihan kohtahan sen on pakko toimia!"
”Kysymys on siitä, miten päästään rokotteeseen niin, että mahdollisimman harva kuolee”, sanoo Helsingin yliopiston tautiekologian tutkijatohtori Tuomas Aivelo.
Tautiekologian? Ettei -ekonomian? -tradenomian? -merkantilismin? Tarkoittaako tutkijatohtoriprofessori nyt sitä, "että mahdollisimman harva kuolee" rokotteisiin? Vai mielikuvitusviiruxeen? Vai mielipuolisen karanteenin aiheuttamiin komplikaatioihin – kuten vaikka siihen, että miljoonat on menettäneet toimeentulonsa, tai siihen, että maatalous on fasistihallitusten hirmufiksuilla mahtikäskyillä ajettu alas, mikä tarkoittaa sitä, että ruoka tulee loppumaan?
Kuolemien minimoimiseksi joka puolella maailmaa on alettu rajoittaa normaalielämää, jotta ihmisten kohtaamiset vähenisivät
Jep. Normaali elämä on tarttuvaa, ja kohtaaminen vaarallista.
Koronavirusta helmikuusta lähtien tutkinut Turun yliopiston virusopin dosentti sekä laboratorio- ja bioturvapäällikkö Laura Kakkola ei myöskään usko, että covid-19-taudista päästäisiin globaalilla tasolla eroon. Stopin ja ulospääsyn tarjoaa vasta rokote tai toimiva lääkitys.
Jos dosenttipäällikkö on tosiaan jo toista kuukautta asiaa tutkinut, hänellä on epäilemättä hyvät perusteet siihen, miksi tutkimuksista ja kaikenlaisesta vastuusta vapaat konglomeraatit tarjoavat ainoan mahdollisen ulospääsyn (sekä ulos kotiovesta, että fiktiokauhun pauloista). Kuka muuten mahtaa maksaa dosenttipäällikön palkan; ihan kaverin puolesta kysyn.
”Tämä virus ei aiheuta selkeitä oireita heti, eikä edes aiheuta oireita kaikissa infektoituneissa, joten infektoituneiden ihmisten tunnistaminen ennen kuin he ehtivät virusta levittää on globaalisti ajateltuna mahdotonta”, Kakkola sanoo.
Jep, jep. Virus ei aiheuta oireita, mutta tappaa kyllä. On mahdotonta estää etenemistä, joka ei aiheuta mitään. Totta. Onneksi on dosenttipäällikkö kertomassa näitä monimutkaisia asioita.
Näin ajatellaan myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa THL:ssä.
”Kun yhdistää ihmisten liikkuvuuden ja ne kokemukset, joita esimerkiksi influenssoista on, niin on täysin epärealistinen ajatus, että tällaisen taudin leviämisen voisi kokonaan estää maailmassa”, totesi THL:n johtava asiantuntija Jussi Sane maaliskuun puolivälissä.
Jussi "Are U Sure U Are" Sane; muistankin kirjoittaneeni tästä spesialistista ja hänen epärealistisista ajatuksistaan joskus. Kun tuijottaa riittävän kauan tyhjyyteen, alkaa tyhjyys tuijottaa sinua – tuli mieleen siitä kuvasta jota lainasin silloin.
Covid-19-tautia tarkkaan seuraavan amerikkalaisen Johns Hopkins -yliopiston vanhempi tutkija Amesh Adalja uumoili jo 29. tammikuuta kirjoittamassaan blogitekstissä, että uusi virus tulee liittymään ihmisten keskuudessa vuosittain jo pyörivien neljän koronaviruksen joukkoon.
Johns Hopkins. Event 201. Koko "pandemia" käynnistyi aika lailla tuolta. ...Mutta että viirüx numero 19 on vasta viides versio? Ei taida pitää paikkaansa. Ja ei, kyse ei ole vuosiluvusta. 
Adalja julkaisi kirjoituksensa sattumoisin samana päivänä, kun Suomessa kirjattiin ensimmäinen koronavirustapaus Lapissa.
Ömm. Okei? Onko tämä vihje? "Mikään ei ole sattumaa"?
Ja tässä sitä nyt ollaan, koko ihmiskunta yhdessä veneessä odottamassa, että jokin laboratorio huutaa ”heureka”, ja valmistelut valtavien ihmisjoukkojen rokottamiseksi voidaan käynnistää.
Ihanaa. Paitsi että valmisteluthan on olleet käynnissä jo vuosikymmeniä. Isi ja äiti on aina halunneet suojella meitä kruunun (korona) houkutuksilta. Isi ja äiti haluaa että käkitään arestissa. Joten näin tehdään.
Mutta se vaatii kärsivällisyyttä. Rokotteita kehitetään nyt huikeaa tahtia. Joitakin ensimmäisiä on saatu valmiiksi jo ihmisillä tehtäviin vapaaehtoistesteihin, Kakkola kertoo.
Jep. Jos haluttaisiin noudattaa nk. "tieteellisiä periaatteita", ei hötkyiltäisi ainakaan kymmeneen vuoteen, mutta "kärsivällisyyshän" tarkoittaa nykyään ihan muuta kuin mitä se noin muuten tarkoittaa. Eikä mitään puhetta plaseboista tai kaksoissokkotesteistä; ei. Kuten aina: neula vain yksinkertaisesti tuikataan käsivarteen, ja sitten taikanarratiivilla loitsutaan siitä tehokas eikä yhtään vahingollinen. Ai vitsi mä ❤️ Tiedettä!
Näistä ja myöhemmin tehtävistä laajemmista testeistä odotetaan tuloksia vielä tämän vuoden aikana. Prosessia voi nopeuttaa jonkin verran, mutta ei liiaksi, koska miljardeihin ihmisiin pumpattavan rokotteen on oltava turvallisempi kuin lasten turvaistuimen.
...Okei? Nyt musta alkaa vahvasti tuntua että lasten turvaistuimet on tikittäviä aikapommeja. Tokihan sekin olisi linjassa sen kanssa, että esimerkiksi risteyksissä (tarkoituksella) sammuvat autot kuluttavat enemmän bensaa ja siis saastuttavat enemmän kuin vähemmän vihreät kotterot...
”Näkisin, että jos kaikki menee hyvin, vuoden päästä markkinoilla voisi olla rokote, jota ensisijaisesti annettaisiin riskiryhmille. Globaaliin levitykseen tarvittava rokotetuotanto saataneen tehtyä 1,5 vuoden kuluttua”, Kakkola sanoo.
Ai vitsi! En malta odottaa. Mä haaveilen siitä, että Bill Gates O'Hell itse henkilökohtaisesti tökkää mua neulalla – koska hän väitetysti teki maailman ensimmäisen tietokoneviruksen, joten totta kai hän tietää mitä tekee. Ja kun tietää mitä jälkeä hänen rokotusohjelmansa on tehnyt kehitysmaissa sterilointeineen, halvaantumisineen, kuolemineen... Fascinoivaa!
Millainen on maailma siihen asti, että rokote syntyy?
”Se on maailma, joka on koko ajan varpaillaan ja valmis ottamaan rajoitukset takaisin käyttöön”, sanoo tutkija Tuomas Aivelo.
Sieg heil! Mutta mistä saadaan Führer? Olisiko Marinista siihen hommaan? Voguen mielestä varmaan olisi – ja jos Vogue on sitä mieltä, niin sehän on sitten fakta. Ai vitsi, en malta odottaa, että gestapo alkaa kulkea ovelta ovelle ja rokottamaan ihmisiä väkisin. Ah, Tiede.
Kiinassa valjastettiin käyttöön kaikki mahdolliset keinot ilman perustuslaillisia diskuteerauksia ja opposition määkättämistä: testit, tartuntaketjujen jäljittäminen, karanteenit, kokonaisten kortteleiden desinfioinnit, sääntöjä rikkoneiden ihmisten julkinen nöyryyttäminen, kansalaisia jäljittäneet mobiilisovellukset ja terveystilaan kytketyt QR-koodit, joissa ihmisten vapausasteet on kytketty liikennevalon väreihin.
Huomaatteko miten toimittajan henki melkein salpaantuu: ei opposition määkättämistä (mitä se nyt sitten lieneekään; ehkä toimittaja haltioissaan puhuu jo kielillä?), ei perustuslaillisia diskuteerauksia – pelkkää totalitarismia, ihmisten nöyryyttämistä ja muuta ihkua. Mikä visio!
Laajasta työkalupakista huolimatta virus levisi joka puolelle Kiinaa ja maailmaa, osin alkuvaiheen pimitystoimien ja vitkastelun vuoksi. Ja nyt virus näyttää orastavia merkkejä paluusta.
Toimittaja koittaa nyt olla tulematta housuihinsa. Kumpikin meistä tietää että pelkästään tuossa kappaleessa on melkoinen määrä suoraa valehtelua.
Muu maailma on kulkenut Kiinan jalanjäljissä mutta valikoivasti – poimien sellaisia keinoja, jotka ovat siedettävällä tavalla toteutettavissa ja kansan sulateltavissa.
Toimittaja alkaa pitkällisen selostuksen siitä, mitä missäkin maassa on diktatuurin saralla tehty, ja miten se missäkin on vaikuttanut – mitä ei tokikaan erotella muuten kuin mielipiteillä. Tietenkään ei mietitä mahdollisuutta, että kaikki nämä toimet voisivat olla paitsi turhia, myös haitallisia. Ei, kyllä ihminen hallitsee universumia! Joka maassa eri tavalla ja täysin erilaisissa olosuhteissa, mutta kamaan, mikään muu ei toimi kuin totalitarismi: jokaisen kansalaisen elämän kutistaminen mahdollisimman hallittavaan muotoon. 
Sumutusta hyödyttömällä usvakoneella. Etelä-Afrikassahan "koronakuolemat" ilmenevät usein tavoilla, joiden jäljet näyttävät ihan fyysisen väkivallan ilmenemiltä: luodinreikiä, irronneita päitä, vierasta siemennestettä ruumiinaukoissa, spontaania kombustiota... Ja jännästi tämä korona vaivaa lähinnä valkoihoisia farmareita. On se korona kyllä jännä.
”Määritelmä siitä, mikä on epidemia-alue, näyttää olevan aina pari viikkoa myöhässä. Se on sellainen vuotava seula. Jäämme jännittämään, onko ennen rokotetta mahdollista matkustaa ilman että joutuu kahden viikon karanteeniin.”
Jeah. Meitsin matkustamiset on passée; meikäläisen käsivarteen työnnetään rokotteita ainoastaan fyysisellä väkivallalla – ja matkustaminen ilman rokotuskorttia ei tule onnistumaan. Saas nähdä mitä vauhtia tuo rajoitus tulee koskemaan ihan kotikunnan rajoja, ja lopulta omaa tonttia.
Kemiallisten iskujen lavastuksista tuttu AlQaidan propagandasiipi ottaa luonnollisestikin kaiken irti tästä fiktiivisestä pandemiasta – ja Nuorsuomalaisten Päivälehti heitä mielellään promoaa. Jos asuisin tuossa kämpässä, tarkistaisin melko tarkkaan mitä myrkkyä tuolta repusta löytyy.
Professori Ilkka Julkunen puolestaan toivoo, että poliittiset päättäjät ymmärtäisivät, ettei tämä koronavirus jää viimeiseksi epidemiaksi tai pandemiaksi. Hän mainitsee kuin ohimennen, että hengitysteiden infektioita aiheuttavia viruksia on noin 150–200 kappaletta.
Jep. Parisataa taudinaiheuttajaa, joiden takia ei laiteta ihmisiä karanteeniin. "Tää ei tuu koskaan loppumaan."
Alistu! Valtion täytyy työntyä sun sisälle. Tää saattaa sattua, mutta muista: tärkeintä on alistuminen.

Ei kommentteja: