2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 19. helmikuuta 2021

Poistamista sosiaalisesti arveluttavana

 Nuorsuomalaisten Koronakulttisanomissa laverrellaan jälleen höpöjä:

Pandemia on ajanut Finnairin, Viking Linen ja Noho Partnersin selviytymis­taisteluun, josta vain rokote ja rajoitteiden nopea purku voi ne pelastaa

"Pandemiaa" ei ole. Koronahallinnon holtiton ihmisoikeuksien rikkominen – jota Terrorin & Hysterian laitos on väsymättä lietsonut – on ajamassa kaiken liiketoiminnan kannattamattomaksi (paitsi K- ja S-ketjuille, Alkolle, apteekeille sekä sairaushuoltamoille).

"Rokotteet" (jotka siis eivät edes ole määritelmällisesti rokotteita [ja vaikka "olisivatkin", ne edelleenkään eivät olisi, koska rokotteet eivät koskaan ole tehneet sitä mitä niiden väitetään tekevän]) luonnollisestikaan eivät auta mitään – kuten ihmisten myrkyttäminen yleensäkään ei.

Täysin hyödyttömien (mutta lukemattomilla tavoilla haitallisten) rajoitusten purkaminen on ainoa keino saada yhteiskunta jotakuinkin jaloilleen. Samalla on syytä purkaa koko kansanetuilulaitos osiinsa ja katsoa miten tämä demokratian irvikuva saadaan toimimaan edes jossain määrin kansan tahtoa kuuntelevasti.

Tähän auttaisi suora kansanvalta ja lohkoketjuäänestys – jossa kaikki päättävät kaikesta. Se on täysin mahdollista saada toimimaan; vaikkapa suomalaisperäinen Aave, huikeaa arvonnousua tehnyt hajautettu kryptolainaprotokolla todistaa, että näissä hommissa tarvitaan vain pieni innovatiivinen ydinryhmä, joka osaa ajatella uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin.

Lohkoketju on periaatteessa tilikirja, jonka kaikki merkinnät ovat ja pysyvät – minkä takia suuryhtiöt ovat kovin vastahankaisia ottamaan kryptovaluutat käyttöön, niillä kun on tapana suhmuroida tilikirjoja niin, että kukaan ei enää tiedä mitä on maksettu ja kenelle (ja varsinkaan: miksi). Siksi ne ovat vihdoin tuomassa omia suljettuja lohkoketjuratkaisujaan, joissa vanhaa tuttua suhmurointia voidaan jatkaa entiseen tapaan (ja jotka siis toimivat kryptovaluuttojen pohjimmaisen idean vastaisesti).

Lisäksi valtionpankit ajavat omia lohkoketjujaan, joilla voidaan entistäkin tarkemmin kytätä rahvaan rahankulutusta sekä varallisuutta – ja säädellä elämisen mahdollisuuksia. Punnituista mielipiteistä ja omasta ajattelusta tehdään todella kallista touhua – jos ihmiset saadaan suostumaan keskuspankkien valuuttaratkaisuihin.

Verotus on kaikki mitä hallitukset tekevät: ne ryöstävät alamaistensa rahat, ja jakavat ne keskenään. Kukaan ei tiedä mihin kaikki "veroluonteiset" rahat menevät, mutta byrokratia kasvaa ja paisuu – samalla kun mikään ei toimi oikein. Ja näillä yhteiskunnan eläteillä on vanhasta tottumuksesta pokkaa hölistä tällaisia:

Liikennevaliokunnan puheenjohtaja pitää autoveron poistamista sosiaalisesti arveluttavana: "Täytyy katsoa oikeudenmukaisella tavalla"

Oikeudenmukaisella? Kaikki verot ovat aina alkujaan "väliaikaisia" kokeiluja – joista ei vain koskaan luovuta. Sen takia Suomessa – joka on yksi maailman törkeimpiä alamaistensa kuppaajia – verotetaan kaikkea moninkertaisesti, täysin automatisoidulla järjestelmällä. 
"Meillä liikennevaliokunnassa katsotaan, että liikkumisesta pitää tehdä mahdollisimman hankalaa, kallista ja ennen kaikkea epäluotettavaa. Odottakaas vaan kun kaikki liikenne on pakolla sähköistetty ja pikkujääkausi jäädyttää akuista ongelmajätettä! Toisaalta: kun tuulimyllytkin on sitten lakanneet pyörimästä ja oikeasti toimiva sähköntuotanto on ajettu alas, ei akkuja saataisi ladattuakaan. Kukaan ei liiku mihinkään, mikä kivasti hidastaa ilmastonlämpenemistä (ja samalla saadaan tapettua taas lisää ihmisiä, mihin kaikella politiikalla onkin aina pyritty)."

Valtio työntää kätensä jokaiseen rahanvaihtoon jo ennen kuin se on tapahtunut – mikä olisi melkoisen nerokasta, jos haluaisi pohjatonta ahneutta ihailla. Mutta siis verotus on kaikki, mitä "valtio" tekee. Isimammavaltio vetää välistä aivan kaikessa, joten ihmisillä ei ole varaa tehdä mitään – jos ei siis ole sattunut syntymään vanhaan rahaan ja puhu ruotsia joka kuulostaa suomelta.

...Varsinkin viimeisen vuoden aikana kaikki yrittäminen on sabotoitu valtion taholta – koska "valtio" haluaa kaiken. Valtio haluaa viedä kansalaisilta kaiken vastuun – ja ennen kaikkea kaikki mahdollisuudet toteuttaa itseään. Innovaatio on tapettu niin tehokkaasti kuin se suinkin on mahdollista – kuten aikanaan Neuvostoliitossa, joka on sittemmin synnytetty uudestaan internatsistisena medikaalikommunismina.

Samat kyltymättömät keskuspankkikommunistit, jotka aikanaan synnyttivät Neuvostoliiton ja Maon Kiinan – ja kaatoivat Neuvostoliiton ja ryöstivät Venäjän taas – synnyttivät myös Euroopan Unionin ja Yhdysvallat (joka siis on vain Länsi-Intian Kauppakomppania uudelleenbrändättynä).... Sama porukka joka tappoi Amaracanan katolisuudella ja protestantismilla, ja lietsoi pari maailmansotaa sekä Lähi-Idän jatkuvan konfliktin... 

Samat inhimillisyyden kääpiöt jotka aiheuttavat täysin väistettävissä olevat nälänhädät ja sitten lainarahaa myöntämällä "pelastavat" ahdinkoon ajamansa (Suomi maksaa Bauerin suvulle edelleen 1800-luvun nälkävuosista)... Nämä epäihmiset ovat vastuussa myös "pandemioista", joissa joko oikeasti sairastutetaan ihmisiä vaikkapa ympäristömyrkyillä (ja säteilyn lisäämisellä, jota nykyään kutsutaan "digiloikiksi") – tai sitten vain väitetään omistamansa meedioston välityksellä, että tällainen "pandemia" on olemassa. 

Myrkytetään ihmisiä lisää, ja väitetään myrkytysoireiden edelleen olevan elusiivinen ihkauusi "tauti", joka mutatoituu hengenvaarallisesti – vaikka kukaan ei sairastu, eikä varsinkaan johdonmukaisiin oireisiin... Samat liskoaivoilla toimivat psykopaattisuvut pyörittävät alamaisiaan, orjiaan, palvelijoitaan kafkamaisessa koneistossa – ja pitävät huolen siitä, että ihmiset eivät ehdi ajatella liikoja.

Siksi meitä istutetaan koulussa kaikki kasvun vuodet – myös silloin kun fyysinen koulussaistuminen on muka liian "vaarallista". Tärkeintä on viedä maksimaalisesti aikaa täysin hyödyttömään näpertelyyn, jossa kukaan ei opi mitään todellista – jotta aikuisuuden kynnyksellä voidaan sitten viedä totteliaaksi koulitut alamaiset liukuhihnalle, jota nämä orjat eivät edes tunnista liukuhihnaksi.

Kummasti huolimatta siitä miten "luovassa ympäristössä" duunia tehdään, se on täysin toisteista. Kaikki luova ajattelu tumpataan heti kättelyssä jokaisessa laitoksessa – ja jokaisella alalla pyritään (valtion keppiporkkanalla) muodostamaan mahdollisimman suuria monopoleja, jolloin työntekijöiden rooliksi jää koneiston monotoninen pyörittäminen.

Kaikki innovaatio tapahtuu asiakkaiden orjuuttamisessa: elämä on osamaksua ja tuotteiden suunnittelua mahdollisimman pian korvattaviksi. Omistaminen on ylihintaista vuokraamista, jota sanotaan omistamiseksi, mutta jossa kukaan ei koskaan omista mitään – paitsi sitten kun se on käyttökelvotonta, minkä jälkeen se onkin ongelmajätettä, joka pitää kierrättää (mikä tarkoittaa sitä, että asiakas tekee kaiken työn, ja lopulta erilleen lajitellut matskut kipataan kehitysmaissa jokeen).
Ruohonjuuritason yrittäjän ruusuiset näkymät.

Ei kommentteja: