2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 27. lokakuuta 2020

Asfyksiaa norsunluutornista just sulle

 Melkein oikein:

Tutkimus: Yli 80 prosenttia espanjalaissairaalan koronaviruspotilaista kärsi D-vitamiinin puutteesta

Vielä tarvitsisi tajuta se, että kaikki koronat ja flunssat on nimenomaan D- (ja C-)vitamiinin puutetta; ei ole olemassa kulkutauteja. Tiedän että tätä saa jankata melko pitkään ennen kuin asia alkaa vihdoin saada vastakaikua – koska väite tarkoittaa sitä, että meille on valehdeltu koko meidän elämiemme ajan –, mutta kuten olen ehkä joskus maininnut: viruksia ei ole koskaan todennettu

Asia tiedetään kyllä, mutta sillä on hankala tienata hulppeita lääkepatenttiprovikoita, joten tuo Teknarin löytämä tutkimus lienee todnäk viimeinen tästä aiheesta, ja katoaa muistireikään hetikohta.

'Ja samaan aikaan jatketaan mihinkäänperustumattomalla sadismilinjalla, joka sekin ihan hyvin tiedetään vahingolliseksi – mutta kuten Terrorin ja Hysterian laitoksella taajaan puhistaan: "Äässiitämitäähhaittaaole jossei happi nyt ihan täydellisesti satu kulkemaan ilman mitään järkevää syytä":

Uusia rajoituksia Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle: Maskipakko kaupunkien sisäliikuntatiloihin

Tämän päätöksen tekijät tykkäävät ilmeisesti kuristusseksistä – ja väkisinmakaavat koko suurhelsingin kaikki yli 15-vuotiaat (alkajaisiksi). Tokihan kuonokoppa on vähän ninq korkeanpaikanleiri, joten nämä dominat luulevat varmaan tekevänsä suurenkin palveluksen omilla perversioillaan.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat alueellisen koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta.

Tiedätte varmaan Maximilien Robespierren? Totta kai tiedätte! Kukapa nyt ei Maximilien François Marie Isidore de Robespierreä, tuota miessuffragettia, tietäisi... mutta muistellaanpa yhdessä, miten tämä toisten turvallisuudesta huolissaan ollut herrasmies Ranskan vallankumouksen jälkeen astui Yhteishyvän valiokunnan (S-ryhmällähän on näiden kannatuslehti vissiin?) eli Turvallisuuskomitean "palvelukseen", jossa kauhoi valtaa samaan tapaan kuin Prismat asiakkaita pienyrittäjiltä ninjaviruksen verukkeella.

Mitä tapahtui seuraavan vuoden ajan yhä kiihtyvällä tahdilla? No, Max oli sen verran huolissaan rojalistien noususta – eli siis kansalaistensa turvallisuudesta – että seuraavan vuoden aikana tapettiin enemmän ranskalaisia kuin kukaan osaa laskea. ...Koska Max oli sitä mieltä, että turvallisuus vaati sitä.

Lopulta Max – oletettavasti kansan turvallisuuden nimissä – päätyi hänkin giljotiiniin. Tämän innoittavan esimerkin ansiosta meillä on Nuorsuomalaisten Koronasanomat ja EU. Sekä yhä turvallisempi olo pelottavan kausiflunssan toimiessa täsmälleen niin kuin kausiflunssa aina toimii.

Suur-Helsingin yliterveysmaharadja pidättää hengitystä,– varsinkin muiden hengitystä.
 

Ja mantelinmakuna konjakissa: muistatte varmaan eiliseltä tai toissapäivältä kun mainitsin miten Etelä-Koreassa 13 ihmistä oli kuollut flunssarokotuksiin? Miten viranomaisten mielestä sattumateoria oli uskottavampi? No, luku näyttää olevan tätä nykyä 48. Suomen meediosto on vissiin hirmu hanakasti tarttunut tähän skuuppiin?

Singapore halts use of flu vaccines after 48 die in South Korea

Äässemikäärrokoteollu! Koronaan varmaan kuolivat tietämättään. ...Mistä tulikin mieleen:

Researchers Warn Some Covid-19 Vaccines Could Increase Risk Of HIV Infection

Äässemitäävvoi aiheuttaa!
 
...Toki, kuten sanottua, näitä fiiruxia ei ole tosiaan ikinä todennettu, ja HIVkin on vain yksi versio näistä ninjaviruksista... Rokotukset altistavat adjuvanttien myrkyillä; ne RNA-pätkät on täysin merkityksettömiä siellä seassa – ja siis rokotteiden tarkoitus on nimenomaan myrkyttää ihmisiä jotta sairashuoltamo-franchisella riittää asiakkaita.

...Tiedän: mahdoton ajatus.

Eihän se mitenkään voi pitää paikkaansa.

 
Eihän?

Ei kommentteja: