2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 16. maaliskuuta 2020

Testejä ja "testejä"

En ole vielä yhdestäkään lehtijutusta onnistunut bongaamaan, miten koronavirusta ollaan diagnosoivinaan. Sitä varten tarvittaisiin vähintään kudosnäyte ja elektronimikroskooppi – ja varsinkin laajat sokkoistetut tutkimukset, joiden perusteella oikeasti tiedetään mitä etsitään. Virus ei näytä miltään – ei varsinkaan siltä palluralta, jota taiteilijat silmiemme eteen ovat loihtineet. Koronavirustartunnan diagnosointiin ei ole olemassa toimivia tutkimuksia, koska kropassamme jo valmiiksi on joutavia rna-pätkiä, jotka joko tekevät jotain, tai sitten eivät tee. Erotusdiagnostiikka on mahdotonta.

Eli mitä tämä juttu on kertovinaan:

Miksi Suomessa ei tehdä enempää korona­testejä? Asian­tuntijat vastaavat

Miksi ei tehdä mitä testejä? Sylki-? Yskös-? Veri-? Uloste-? Virtsa-? Selkäydinneste-? Ihokudos-? Ei kerrota. Ehkä siellä hönkäillään alkometri-tyyppisiin laitteisiin – jotka ovat yhtä luotettavia kuin alkometrit, (jotka siis eivät ole sen luotettavampia kuin silmämääräinen arviointi)? 

Millä näitä juttuja ollaan testaavinaan, ja millä ihmeellä testien väitetään olevan luotettavia? Miksi näitä toimimattomia testejä pitäisi tehdä enemmän, vaikka niiden tulokset ovat silkkaa bingoa?

Artikkelin lopussa päästään itse asiaan:
Koronavirusinfektio on sairautena kuitenkin niin uusi, että sairastamisen jälkeen saatavasta immuniteetista ja sen kestosta ei ole vielä paljon tietoa.
Eipä ole, ei. Kukaan ei tiedä mitään. Mutta siitä huolimatta toiveajatellaan tämä perinteinen ratkaisu: 
Epidemian pysäyttämisessä rokotteet ovat ihanteellisin ratkaisu, mutta niiden kehittämiseen menee aikaa.
Rokotteita, yhtäkään niistä, ei ole koskaan kaksoissokkotutkittu. Niiden toiminta on uskomushoitoa – joka hyvin, hyvin usein aiheuttaa sivuvaikutuksia (esim. itse taudin puhkeamisen) jotka ovat vakavampia kuin se, mitä ollaan ehkäisevinään.
– Sillä välin meidän pitää etsiä nopeampia ratkaisuja eli sitä, mitkä lääkkeet voisivat soveltua taudin hoitoon.
Lääkkeet ovat bisnestä. Ne aiheuttavat komplikaatioita. Ne heikentävät immuniteettia. Käytännössä c-vitamiinilla saataisiin potkittua kaikki ylimääräinen elimistöstä ulos – mutta sillä on hankala tienata. Kaikki taudit ovat talttuneet laumaimmuniteettiin – joka käsitteenä sekin on käännetty ylösalaisin; laumaimmuniteettia ei saada rokotuksilla, vaan sairastamalla taudit pois. Rokotukset ja lääkkeet nimenomaan estävät elimistön normaalia toimintaa. Korona on huijaus siinä kuin vaikkapa kolesteroli; "hoidot" ja paniikkipropaganda saavat enemmän tuhoa aikaan kuin itse tyhjästä nyhjätty "tauti".

Ei kommentteja: