2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 24. lokakuuta 2020

Joita muut eivät

 Koronakultin luulotautiset münchhausen-potilaat esittelevät lisää ruudinkeksijöitä:

Miksi koronavirus on niin "tappava"? 

Körönän kuolleisuus kaiken hillittömän tilastoväärentelyn jälkeenkin on ihan virallisesti kokonaista 0,0026% – eli pyöristettynä 0, mitä se onkin.

"Asiantuntija" vertaa koronaa alkuperäiskansat tappaneeseen isorokkoon

...mikä onkin osuva vertaus, sillä isorokkokin on "virus" – ja yhdenkään viruksen olemassaoloa ei ole koskaan todistettu, saati sitä, että ne aiheuttaisivat jotain. 

Alkuperäiskansat tapettiin ihan pakkotyöllä, niin kuin kaikkialla muuallakin. Jo Kolumbus onnistui tuhoamaan kokonaisen kansan työntämällä nämä, joilla ei ollut omistamisen konseptia, orjatyöhön kultakaivoksiin. 

    Kuten olen jokusen kerran ehtinyt mainita, koko koronahärdellissä on kyse maailmantalouden resetoinnista. Esimerkiksi Kanadassa vehkeillään kovasti systeemiä, jossa "annetaan velat anteeksi" – mutta sillä ehdolla, että sen jälkeen kukaan ei omista mitään, ja jokainen on ottanut idioottirokotteen, joka on täynnä myrkkyä.

Toki, kun sanon että "kukaan" ei omista mitään, puhun rahvaasta – ja kun sanon että "jokainen" on ottanut körönärökötteen, tarkoitan edelleen rahvasta. Kaikki säännöt koskevat aina rahvasta; bättre folk tekee mitä tykkää. Tähän yhä psykoottisemmaksi menevään touhuun ainoa oikea vastaus on tämä:

Vaikka otsikko väittää tämän tapahtuneen tänä vuonna, se on itse asiassa kolmen vuoden takaa – kun Argentiinassa meinattiin heikentää eläkkeitä – ja kivisade näyttää vaikuttavammalta kuin mitä se loppujen lopuksi oli. Jokatap, fasismille pitää loppujen lopuksi puhua sitä ainoaa kieltä jota fasisitit ymmärtävät – jos ei tajuta hyvissä ajoin sanoa ei, niin kuin ei näköjään osata. Ennemmin tai myöhemmin tästä pelleilystä tulee todella väkivaltaista.

BBC:n haastattelemat asiantuntijat brittiyliopistoista vastaavat lyhyesti: Koronavirus huijaa immuunijärjestelmää ja aiheuttaa oireita, joita muut virustaudit eivät aiheuta.

Kätevää, eikös? Kaikki mahdolliset oireet – ja myös oireettomuus – voidaan laskea ninjaviruksen piikkiin. Ja kuten ollaan huomattu, mukaan lasketaan tuon ylemmän väittämän vastaisesti myös kaikkien muiden tautien kaikki mahdolliset oireet. Eli: körönä on jumala. Se on kaikkialla. Sen ulottumattomissa ei ole kukaan. Se rankaisee jokaista – useimpia niin, ettei edes huomaa miten körönä kurittaa. 

Maailma loppuu koronaan – paitsi jos kaikki pysyvät tasan kahden metrin päässä toisistaan viime maaliskuun yhdennestätoista päivästä ikuisesti, eivätkä missään nimessä laula.

    ...Toki siitä huolimatta maailma loppuu ihmisen jo aiheuttamaan ilmastonlämpiämiseen joka ei ole ihmisenaiheuttama ja jota ei tapahdu, mutta palataan tuohon kulttiin sitten kun jokainen maailman asukas on saatu joko tapettua rokotuksilla, tai sitten tyhmistettyä rokotuksilla samalle ääliötasolle kuin nämäkin eksperttispesialistit.

– Se tekee sen niin hyvin, ettet edes huomaa olevasi sairas, Lehner sanoo.

 On se kyllä ovela. Ja viekas! Ja pahantahtoinen! Ja suunnitelmallinen!

Kymmenen vuotta sitten H1N1- eli sikainfluenssapandemia aiheutti paljon pelkoa.

Siis meediosto aiheutti. Poliitikot aiheuttivat. Lääketehtailijat aiheuttivat. Ilman mitään syytä silloinkin.

Tautiin kuoli kuitenkin paljon vähemmän ihmisiä kuin sen löytyessä pelättiin.

 Mutta rokotteilla saatiin aiheutettua paljon narkolepsiaa! Win-win!?


Lue myös: Miksi koronavirus aiheuttaa vatsaoireita? Tutkijoilla on nyt ilmiölle selitys

Enpäs kyllä taida lukea. Nämä loputtomat selittelyt alkavat vähitellen riittää. Nämä mielisairaat yksilöt pitää toimittaa pehmustettuun selliin ja pian.

Ei kommentteja: