2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

"Rokotus" luoteja vastaan

 Voi hellanlettas sentään:

Sairaalatyöntekijä jäi ilman koronarokotetta – ”Me ollaan luotisateessa”

Te ette todellakaan ole luotisateessa. Luotisateessa ei kitistä mielikuvitusviruksesta – eikä siitä, että ei ole justiinsa vielä päässyt osallistumaan kokeellisen geeniterapian lääkekokeeseen (joka ei siis auta olemattomaan "virukseen", vaan aiheuttaa pelkkää haittaa).

HUSn jokapäiväistä arkea – vai Israelin "rokottamia" palestiinalaisia?

On toki paljon mahdollista, että sairaushuoltamon väki ei vain tajua todellisuutta – että heistä itsestään tuntuu kuin duunia olisi kauheasti. Se, että ihmisiä heitellään vieraille osastoille, epäilemättä aiheuttaa ressiä ja noin. Mutta te ette todellakaan ole luotisateessa.

Rokotepula ja uusi rokotusjärjestys on viivästyttänyt joidenkin sairaalatyöntekijöiden rokottamista.

Ei ole olemassa sellaista kuin "rokotepula". "Rokotepula"™ on markkinointiväline, jota käytetään kaikessa mainostuksessa koko ajan: "Tuotetta on rajallinen määrä! Osta nyt kun vielä löytyy!" ...Ja lopulta ihmiset jonottavat yön yli korttelien mitalla saadakseen varmasti sitä jotain, mitä ehdottomasti eivät tarvitse.

Jokainen, joka kuvittelee haluavansa gorillanpaskaa (kyllä, joissain rokotteissa on gorillan paskaa) elimistöönsä, saa sitä kyllä. En tiedä miksi ihmiset haluaisivat gorillan paskaa elimistöönsä – kun myös eläinmaailmassa paska on sitä, josta elimistö nimenomaan pyrkii eroon –, mutta toki heillä siihen on oikeus. ...vaikka monet todelliset hoidot on Suomen biohasardit "hallitukset" lailla kieltäneet...

Rokotteet eivät ole koskaan tehneet sitä mitä niiden väitetään tekevän: pätkä vierasta genomia ei aiheuta yhtikäs mitään kropassa. "Rokotteen" olennaisin osa – ja siis ainoa osa joka oikeasti tekee jotain (ja se ei ole hyvää) – on adjuvantti. Adjuvantti lykätään täyteen vaikkapa juuri sitä gorillan paskaa, simpanssin munuaissoluja (koska fiirux viljellään niissä), abortoidun miespuolisen sikiön keuhkosoluja (Pfizerin kekkaisu), formaldehydiä, glyfosaattia...

Itse asiassa tämä geenimanipuloinnin idea – ja mRNA-"rokote" perustuu nimenomaan geenimanipuloinnin ideaan – on tässä tapauksessa pelkkää mainospuhetta sekin. Geenimanipulointi on kyllä ihan todellista, mutta se toimii vain siemenasteella olevien organismien kohdalla.

Meissä kaikissa on geenimanipuloitua matskua käytännössä koko ajan sisällä: sitä glyfosaattia. Glyfosaattia on melkein mahdoton välttää – siitä huolimatta että jopa WHOn mielestä se on karsinogeeni – ...mutta muuttaako glyfosaatti ihmisen genomia?

Itse asiassa kyllä, pitkässä juoksussa – eikä se missään nimessä hyvää tee; sehän on terminaattorisiementen tappajagenomi, joka hyökkää valkosoluja vastaan elimistössä. Mutta rokotteiden olennainen matsku on itse asiassa metalleja, joilla oikeasti muutetaan ihmistä – ja näiden alumiinien fluorien elohopeoiden ynnä muiden ainoa tarkoitus on heikentää alamaisia. Säyseät ihmiset ovat sopivanlaista palvelusväkeä.

Geeniterapia sinällään ei kuitenkaan toimi – paitsi jos sellaiseksi haluaa laskea kantasoluhoidon. Sen takia kantasoluhoitoja ei niin millään saada ihmisten ulottuville, vaikka näyttö on kiistaton: kantasolut korjaavat minkä tahansa ongelman, koska niissä on potentiaali muuttua miksi hyvänsä soluksi. 

Toki kantasoluja pääasiassa saadaan abortoiduista sikiöistä – mutta moraalihan ei juuri sairaushuoltamoiden toimintaan kuulu: abortoidut sikiöt joka tapauksessa myydään paloiteltuina eteenpäin. (Itse asiassa vaikkapa Victorian pääpsykopaatin säätämät aborttilait ovat silkkaa pahuutta.)

Vaan edelleenkin geeniterapiasta: DNAssa on neljä komponenttia. Neljä. 4. GATC. Nämä neljä palikkaa muodostavat rimpsun, jossa ne ovat milloin missäkin järjestyksessä. Tämä rimpsu on kymmenien (vai oliko se satojen, en muista) miljardien emäsparien mittainen.

"Viruksen" kuvitellaan olevan tietty, paljon lyhyempi sekvenssi, jota ei muka löydy DNAsta – mutta se, mikä tästä touhusta tekee niin erityisen tuottoisaa, on se, että joka ainoa "virussekvenssi" todellakin löytyy meidän jokaisen DNAsta. Se löytyy joka ainoasta solusta. ...joten "muuntovirukseksi" riittää satunnainen neljän palikan muodostama sarja, jota ei vielä ole erikseen patentoitu juuri tuossa järjestyksessä.

Kuten joku ehkä elävästi muistaa: cövid-1984 on patentoitu – vaikka luonnollisia asioita ei voi patentoida. Kirjoitin tästä jo joskus viime keväänä; patentin omistava firma (jonka nimi ei nyt muistu mieleen, mutta se alkoi ehkä P:llä) löytyy jostain päin brittein saarta – hyvin läheltä armeijan tukikohtaa.

Niin. Ehkä me kaikki olemme "luotisateessa". Typerät pässit vain kuvittelevat isimammavaltion ampuvan meitä siksi, että se on meille hyväksi.

Tärkeintä on välttää kaikkea inhimillistä. Inhimillinen on vaarallista.

Ei kommentteja: