2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 22. syyskuuta 2022

Fiktiivisen maailmamme apokalypsy

 Niin ettäkö mitä nyt sitten tulee tapahtumaan, kun se Shmita loppuu, ja tuleeko se joku tapahtumaan juurikin 25. päivän iltana? Vai seuraavana päivänä? Vai...?

No. Minähän en nyt tokikaan mikään eksperttispesialisti tämän suhteen ole, mutta noin yleisesti ottaen talousromahdukset – vaikka ovat toki "alkaneet" Shmitan loppumetreillä – jatkuvat öbaut vuoden alamäkenä. Pohja on siis vasta vuoden päästä kuovittavana [ja sieltähän pääsee vain ylöspäin, joten pahin on jo ohi siinä sitten kivasti!].

Lisäksi koko tapaus on jo nyt kestänyt vuoden. Ja kuten ollaan nähty, syöksylasku alkoi viimeistään koronahärdellistä kolmisen vuotta sitten.

...ja kun nyt pitkää peliä veivataan, niin tämä loputon korroosiohan on jatkunut... erinäisiä sukupolvia. Perhe on onnistuneesti rikottu, ja sittemmin yhteiskuntarauha, sekä ihmisten mielet ja noin pois päin. Mutta jos potentiaalisia false flag -päiviä hakee, niin tämä aikaväli lienee potentiaalinen:


Kuten arvata saattaa, näistäkin detaljeista on monia tulkintoja – mutta ylle ynnättynä yleiskonsensus aiheesta. Nyt on siis aivan erityinen juhlavuosi [käynnistymässä vasta ehkä tähän jatkeeksi], ja sen puolesta voi odottaa ihan mitä tahansa. Tässä on jo pitkään eletty täysin fiktiivisessä maailmassa, joten...

Jos lievimmän odotuksen kautta lähtee veikkaamaan, niin suurin osa ihmisistä ei ehkä koskaan tule havaitsemaan mitään – vaikka maailma meneekin kiihtyvää tahtia koko ajan järjettömämmäksi. Touhu saattaa jatkua samaan tapaan hivuttamalla kuin tähänkin saakka niin, että yhteiskunta vain muuttuu vääjäämättä.

Ei siksi, että tämä olisi välttämätöntä, vaan siksi, että niin halutaan. Eräät haluavat. Ja suurin osa ei vain osaa nähdä kaiken tahallisuutta. Sotien, nälänhätien, energia"kriisien", sosiaalisen koheesion rikkoutumisen, yleiskunnon rapistumisen, sperman heikkenemisen tietyissä kohderyhmissä...

Olen itse asiassa onnistunut itse olemaan noteeraamatta kaikki lamat joita tässä on tullut jo jokunen läpikäytyä. Ei vain joutanut kiinnittämään huomiota kun oli oman elämän kanssa ihan riittävästi tekemistä. Noin jälkikäteen on toki helppo nähdä milloin mikäkin elämänlaadun programmeerattu lasku on tapahtunut, mutta itse tapahtumien hetkellä on paljon hankalampi hahmottaa mitä tapahtuu.

Enihuu, jos dramaattisempia veikkauksia haluaa tehdä: on täysin mahdollista, että joku päivä pankkeihin ei enää pääse netissä [eikä muutenkaan]. Voidaan kuulla sepitteitä kyberhyökkäyksistä tai muuta soopaa, mutta kun tsydeemit palaavat takaisin, koko valuuttasysteemi on muutettu; omaisuus on jaettu uudestaan ja eletään uudessa uljaassa sosiaalisten krediittien keskuspankkidigivaluuttojen vankilassa.

Tai sitten netti katoaa kokonaan, jolloin eliminoituu myös kryptovaluuttojen vastaisku – ja väki on sopivasti kaikesta pimennossa kun reaalimaailma on kätevästi kiedottu virtuaaliseen. Katkos voi kestää päiviä tai viikkoja tai kuukausia tai vuosia tai ikuisesti.

Sama koskee sähköverkkoa. Ehkä joku päivä ei vain ole enää sähköä. Päiviin, tai viikkoihin, tai kuukausiin. Tai koskaan enää. Siinä saattaa monelta mennä hermo.

Vaihtoehtojahan riittää kaikenlaisia. Tahallaan aiheutettu sota täällä kotikonnuilla, vaikkapa – ja ei, se ei todellakaan ole minkään mielikuvitus"putlerin" vika. Simmut kannattaisi nyt viimeistään opetella avaamaan ihan oikeaan todellisuuteen.

Lakkasin tilaamasta lehteä joskus ehkä kymmenisen vuotta sitten, kun kyllästyin maksamaan siitä, että minulle valehdeltiin päivästä toiseen päin naamaa. Iltauutisista en sentään koskaan opetellut tekemään mitään rituaalia, mutta moni antaa aivopestä itseään tuotakin kautta sopivasti vastaanottavaisessa tilassa: puoliksi unessa.

...joten väki horisee transsissa yksiä ja samoja harhaisia kuvitelmia. Jos ajattelet samoin kuin kaikki vastaantulijat, olet transsissa. Sinulla ei ole omia ajatuksia. Olet pelkkä robotti, joka vain kuvittelee omaavansa oman tahdon.

Mutta transsissa on sopivasti pumpuliin kiedottuna, toki. Apatian ehtymätön autere, siihenhän meidät on jo peruskoulussa tuuditettu.

Ei kommentteja: