Katottaiskos vähän käppyröitä vaihteeks?
Täsmälleen samaa lätkämailaennustelua harrastettiin tossa maaliskuulla, jos on päässy jo unohtuun. Eli tossa missä nyt tosiaan on toi nippa nappa havaittava nyppylä, siinä pitäs ny olla samallaine järjetön everesti ku mitä on loppuvuoteen loihdittu.
Ei ihan osunu ennusteet sillon kohilleen, mutta ku joka päivä jotain ennustaa mahollisimman laajalla sihdillä niin väkisinkin niistä joku natsaa.
Melko tehokkaasti on myöskin seurattu kaikkien puhelimien liikkeitä jo kauan ennen |
Ai jehna, tossa huhtikuun puolivälissä sai kyllä ajella melkosen rauhassa tiellä kun tiellä. Onneks kohta pääsee jälleen köraileen ylhäisessä yksinäisyydessä kun ihmiset on uudestaan jallitettu käkkimään kotona siltä pelvoittavalta ninjafiirukselta piilossa.
Löytyikö syy vakavalle COVID-19 taudille? Husin osastoylilääkäri mukana läpimurtotutkimuksessa
Mitä? Positiivisia uutisia cövid-rintamalta? Aika epäilyttävää.
Löydökset auttavat löytämään tehokkaita hoitoja SARS-CoV-2-virusta vastaan.
Niin kuin C-vitamiini? D-vitamiini? Nämähän on lääkäreille tuntemattomia aineita, jotka eivät voi toimia koska niistä ei ole kellään patenttia. Mutta kun kerran läpimurtoa on oltu tekemässä...
Science-lehdessä on julkaistu kaksi läpimurtotutkimusta vaikean COVID-19 taudin syistä. Yhdessä ne selittävät lähes 14 % potilaiden syistä sairastua vaikeaan COVID-19 sairauteen, kertoo Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri.
Kaksi läpimurtotutkimusta jättää selittämättä vain 86% siitä D-vitamiinivajeesta, joka tuppaa kummasti iskemään aina sitä mukaa mitä lyhyemmiksi päivät käyvät.
...Mutta tässä tutkitaankin sitä vaikeaa cövid-demonia (eikä ilmeisesti ollenkaan sitä "oireettomien kantajien" tappajafiiruxta joka ei tee mitään), jonka vaikeus pitää mainita ihan kahteen kertaan, koska se on siis niin vaikea että sen olemassaolon todentamistakaan ei ole kukaan koskaan uskaltanut edes harkita.
– Todennäköisesti SARS-CoV-2 on niin vaarallinen, koska siltä puolustautuminen on poikkeuksellisen riippuvaista toimivasta interferonivasteesta, sanoo Husin osastonylilääkäri Mikko Seppänen tiedotteessa.
On se kyllä semmonen. Todennäköisesti. Tai sitten ei.
Löydökset auttavat löytämään tehokkaita hoitoja SARS-CoV-2-virusta vastaan.
Tokkopa. Mutta hyvä että artikkelin lopusta löytyy kuitenkin muikkari siitä, miten kaikki "hoidot" larppailuluonteestaan johtuen on enemmän tai vähemmän testiluontoista kokeilua:
Osa nykyisin tutkittavista hoidoista, kuten toipuneiden veriplasma, voinee osoittautua vaaralliseksi.
...kuten allopaattisessa lääke"tieteessä" tapana on ollut käydä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti