2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 23. kesäkuuta 2020

Koronakirkon teuras-uhri – ynnä muuta alkemiaa

Nuorsuomalaisten Koronakulttisanomat jatkaa harhaisten mielipiteiden viskomista:

Teurastamolla puhkesi epidemia: Miten Saksan liha­teollisuudesta tuli virus­linko™?

Tämäkin kehitys on rapakon takana ollut jo pitkään toiminnassa: tapetaan lihateollisuus samalla tekosyyllä jolla koko muukin yhteiskunta on rikottu. 

Cövid on alusta loppuun lavastettu propaganda-ase, joka voidaan suunnata mihin hyvänsä koska sitä ei voi nähdä – koska sitä ei ole olemassa.
Ei proteiinia sulle. Jatkossa syödään synteettistä keinolihaa – jos siihen sattuu olemaan varaa sen jälkeen kun hinnat on ensin ajettu pilviin. Ja jos satutaan olemaan vielä hengissä sen jälkeen kun kauppojen hyllyt on oikeasti tyhjentyneet – kun myös sadot on jätetty mätänemään pelloille tämän saman tekosyyn nojalla

Kymmenen ranskalaislasta kotiutuu Syyriasta – suomalaislasten kotiinpääsy al-Holin leiriltä on jäissä, sillä "keskusteluyhteys on poikki"

Tärkeää kaikesta huolimatta hyvesignaloijien mielestä on tuoda maahan muukalaisia ja täysin vierasta kulttuuria. "Suomalais'lapsia'". 

Vankileiriltä, joka on olemassa siksi, että länsimaalaiset ihmiset ovat hyökänneet maahan ryöstämään luonnonvarat ja tuhoamaan kaiken. Vaikea kuvitella sitä kiitollisuuden määrää, kun vielä lapset kidnapataan sinne länsimaihin.

Onneksi meillä ei ole omia ongelmia.

Näin uusnatsit värväävät taas alaikäisiä Suomessa – Toimintakieltoja kierretään lasten omalla natsikerholla

Ohhoh, ei kun on. Uusnatsit™. 

Keinotekoinen ongelma politiikan aiheuttamien oikeiden ongelmien päälle. Jos joku ihan oikeasti ei kykene käsittämään mistä patriotismi kumpuaa, kannattaa ruveta jumppaamaan sitä aivolihasta. 

Korona­tartuntojen jäljitykseen tarkoitettu mobiili­sovellus etenee, eduskunnan sosiaali- ja terveys­valiokunta näytti vihreää valoa laki­esitykselle

Eli valtiofasismi etenee kuin kiskoilla. Tämän flunssaviruksen (jota ei osata diagnosoida koska sitä ei ole olemassa) jäljittäminen ei tule rajoittumaan ninjafiiruxen jäljitykseen – ja jokaisen älyluurista löytyy jo nyt jäljitys-äppi, jonka asentumiseen ei ole lupia kyselty. 

Toki tämän luvatta asentuneen vakoiluohjelman voi "ottaa pois päältä", mutta se taas ei tarkoita etteikö jäljitys jatkuisi kaikesta huolimatta. Älyluurit seuraavat koko ajan kaikkea mitä sen ympärillä tapahtuu; ne ovat aina tehneet niin.

Ei, ne eivät seuraa just sua ja kyttää kaikkea mitä just sä teet – mutta kaikesta kerätystä datasta pystytään päättelemään miten älyvapaita narratiiveja ihmiset keskimäärin saadaan nielemään. Olematon virus, joka sairastuttaa kaiken... Näköjään toimii. Ripaus rasismivellontaa väliin, ja voidaan jatkaa olemattomalla viruksella.

Siirretään huomiopistettä. Monistetaan huomiopisteitä. Ihminen pystyy pitämään keskimäärin seitsemän asiaa lähimuistissa – tai pystyi ainakin vielä pari vuosikymmentä sitten; nykyään tilanne voi olla huomattavasti heikompi, kiitos yhä ravintoköyhemmän safkan, xeno-estrogeenien ja wifin.

Koronavapaaksi julistautuneessa Uudessa-Seelannissa jo 9 uutta tartuntaa – Etelä-Korea rimpuilee toisen aallon kourissa

Jep. Sormilla laskettava määrä on saanut flunssan. Toisella puolella maapalloa. Pitää varmaan lukita kaikki suomalaiset ilmatiiviisiin kupliin, auringonvalolta suojattuna.
Eikö sinulla ole tarpeettomia/haitallisia hengitys"suojaimia" koko ajan käsillä? Muista, että sukkahousuista voi tehdä ihan mitä hyvänsä!

Kausi-influenssan tehohoitopotilaiden määrä romahti, mutta koronan odotetaan jäävän jokavuotiseksi riesaksi – "COVID-19 jää kiertelemään keskuuteemme"

Miksiköhän ihmeessä "kausi-influenssan tehohoitopotilaiden määrä romahti"? Samaan aikaan kun kaikki mahdollinen niputettiin körönäksi? Toisin kuin aiempina vuosina, jolloin flunssa on ollut nimenomaan koronaa siinä kuin rinovirustakin? 

...Jos siis haluaa fantasioida, että virukset osataan erottaa toisistaan – ja että ne ovat olemassa ja aiheuttavat jotain. Ne eivät aiheuta, eivätkä ole, eikä niitä osata diagnosoida. Ne ovat hypoteesi, jota ei koskaan ole kyetty todistamaan – koska hypoteesi on väärä. Jo Pasteur tiesi tämän, vaikka olikin koko ikänsä pöpöteoriaa ajanut. 

Kun bakteerit™kaan eivät onnistuneet selittämään sairastumista, jäätiin odottamaan jotain vielä pienempikokoista – jotain vielä näkymättömämpää (jolla voitaisiin vakuuttavasti puolustella sitä, että "hoidot" eivät koskaan paranna, vaan aina sairastuttavat) – joka jo valmiiksi nimettiin "virukseksi"™, joka siis tarkoittaa myrkkyä.

Tämä kaikki on taikauskoista loitsumista. Skientologiaa. Skientismiä. Valheita valheiden peittämiseksi. Siis: bisnestä.

Ei kommentteja: