2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 16. huhtikuuta 2020

Tuomiopäivän mallinnokset

Koronatekniikan Hysteriamaailma:

Tutkimus: Tavallisella äänellä puhuminenkin voi levittää koronavirusta – Video paljastaa, mitä tapahtui, kun ihmiset sanoivat kaksi sanaa

Totta hemmetissä tavallisella äänellä puhuminenkin voi levittää körönää, koska kyseessä on maaginen partikkeli, joka tekee mitä hyvänsä ja tappaa kaikki – mutta oireettomasti, paitsi silloin kun on joku featureartikkeli kirjoitettavissa.

Onko Ruotsin korona­strategia sittenkin parempi? 3 asiantuntijaa arvioi: ”Suomen käyrä voi päätyä huonompaan kohtaan kuin Ruotsin”

Jos tarvitsee jossitella, osoitetaan selkeästi ettei tiedetä mitä tehdään – niin kuin tässä on saanut viikkokaupalla seurata. Ei ole olemassa parasta tapaa toimia – koska ihmisen toimet vaikuttavat paaa.aaaljon vähemmän kuin mitä byrokraatit haluaisivat kuvitella.

Tässä verrataan Ruotsin ja Jenkkilän kehitystä:
Koska tilastolinkit ennen pitkää (miksiköhän?) aina näyttävät rikkinäisiltä linkeiltä, täytyy siirtyä kuvakaappauksiin. Alkuperäinen osoite: https://archive.is/JkwFU/f226c387ef90e5383dbcc31d198951343280344a.png

Ensimmäinen (tilastoihin merkitty) tartunta on osunut samoihin aikoihin. Ruotsissa "korona"kuolemat ovat nopeammin yltyneet, mutta myös nopeammin laantuneet – koska karanteenipanikointi vain pitkittää epidemian kestoa.

Tässä myös jenkkilän hajauma osavaltioittain panikoinnin aloituspäivän mukaan tilastoituna:
Ja tämä löytyy osoitteesta: https://archive.is/JkwFU/fbd92710fc430019d142477bcd5b71f2fb5fb578.png

Hajaumasta ei voi päätellä mitään. Luokittelun metodologiaa voi vaihtaa myriadeilla tavoilla, ja lopputulos on se, että toimien vaikuttavuutta ei voi tietää – mikä vahvasti viittaa siihen (itsestäänselvyyteen), että valtion pakkotoimilla ei koskaan saada aikaan mitään positiivista. 

Mitä enemmän byrokratia sotkeutuu tavalliseen elämään, sen huonommaksi elämä menee – myös osa-alueilla, joita ei (varsinkaan byrokraattien aivoilla) osata ennakoida. Sitten putkinäköisesti lähdetään korjaamaan syntyneitä ongelmia ikään kuin ne olisivat kaikesta muusta erillään – ja synnytetään lisää ongelmia, jotka on alunperinkin synnytetty pelkästä mikromanageroinnin himosta.

Jos nämä päsmärit malttaisivat olla työntämästä sormiaan joka helvetin asiaan, sujuisi elämä huomattavasti paljon sutjakammin. Kukaan ei olisi koskaan kuullutkaan näistä plandemonioista, koska jokaiseen sairastumiseen suhtauduttaisiin yksilötapauksena eikä jonain taikapöpöjen arvonta-alustana. Ehkä ihmiset olisivat ylipäätään terveempiä, jolloin maagisten viiruxten hengailu jossain hyllyväleissä ei yksinkertaisesti aiheuttaisi yhtikäs mitään.

Vaan kun ei; koronapapisto jatkaa messuamista:

THL:n vasta-ainetutkimus: Koronavirustartunnan saaneita voi olla kymmeniä kertoja enemmän kuin varmistettuja tapauksia

Voi olla. Voi olla olematta. Voi olla että tällä tämänkertaisella mallinnuksella on merkitystä – mutta todennäköisesti ei ole. Kuinka monta hysteriamallinnusta tässä on saanut lukea, ja kuinka moni niistä kumoaa toisensa heti kättelyssä? En tiedä, koska en jaksa kiinnostua sen vertaa että tarkistaisin – koska mallinnosten kailottaminen on skientologiaa, ei tiedettä.

Me olemme sulkeutuneet maagisten ympyröiden sisälle, jotta pahan voimat eivät manifestoituisi riivaamaan rakkaita vartaloitamme. Tätä me kutsumme "tieteeksi".

Ei kommentteja: