2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

"Yksi parhaista 'tutkimuksista'"

Mieleltään järkkynyt Antti "Korona" Kirkkala jatkaa suoraa valehtelua Kokoomuksen mandaatilla:

Varoitus koronasta: 10-19-vuotiaat tartuttavat kuin aikuiset

...eli eivät yhtään. Viruksen olemassaoloa ei ole koskaan edes yritetty todistaa – puhumattakaan siitä, että se aiheuttaisi mitään.

Kun idiootit jauhavat tämän taikapartikkelin "tarttuvuudesta", heillä ei ole mitään käsitystä siitä mistä puhuvat. Mutta he ovatkin psykoosissa, joten ymmärrettäväähän tämä.
Kuvituskuvana Uuden Perverssin pakotettua heimovaatetusta, jolla rikotaan ihmisoikeuksia ja vaarannetaan kansanterveys. Tämä touhu on monissa paikoin ylittänyt sotarikoksen tunnuspiirteet.
Virusepidemian pelätään kiihtyvän koulujen avaamisen myötä.
Eikä pelätä. Flunssakausi kyllä hiipii niin kuin aina ennenkin, mutta normaalit ihmiset eivät koskaan ole hysterisoineet asiasta.
Our observation has several limitations. First, the number of cases might have been underestimated
or not; actually they seem to be preposterously overestimated
because all asymptomatic patients might not have been identified.
or they might have been (if there indeed is such a thing); no-one knows.
In addition, detected cases could have resulted from exposure outside the household.
Or not.
Second, given the different thresholds for testing policy between households and nonhousehold contacts, we cannot assess the true difference in transmissibility between households and nonhouseholds.
So: we don't know.
Comparing symptomatic COVID-19 patients of both groups would be more accurate.
Jätetään siis tutkimatta sitä, mitä omastakin mielestä pitäisi tutkia – ja sen sijaan tyydytään satunnaisesti arvottuihin lukemiin, joilla todnäk ei ole mitään relevanssia.

Toki tämä koronakirkkalan panikoima alustava tutkimus nojaa koko painollaan PCR-testeihin, joita ei siis missään nimessä ole koskaan tarkoitettu diagnosointiin – joten kyseessä jälleen kerran on "tutkimus" jota tehdään näön vuoksi. "Kun meillä nyt tämmönen labra sattuu olemaan, niin täytyyhän sen edes näyttää siltä kuin täällä tehtäisiin jotain."
– Pelkään, että meille on vakiintunut käsitys, jonka mukaan tauti ei tartu lapsiin samalla tavoin kuin aikuisiin. Ja että he olisivat tämän vuoksi kuin omassa kuplassaan, Osterholm sanoo New York Timesille.
Koronakirkkala hyppää siis itse "tutkimuksesta" siteeraamaan KeskusÄlytysToimiston jäsenlehdestä bongaamaansa haastattelua, koskapa ei oletettavasti ole itse edes löytänyt tutkimusta, vaan ainoastaan NYTin jutun. Österbaum ei tuossa sano mitään; hän vain vihjaa katalan kolkkoon sävyyn.
Harvardin yliopiston Global Health -instituutin johtaja Ashish Jha arvostelee aiempia tutkimuksia, jotka vähättelivät lasten roolia epidemiassa.
Harvardhan oli erittäin kiinteässä yhteistyössä Wuhanin suuntaan – sinne mihin koko ajan koitetaan sysätä vastuuta tästä Fort Detrick -"viruksesta". Ashish vähättelee tässä omaa rooliaan siinä, miten tämä valheellinen plandemia tulee aiheuttamaan miljoonien lasten nälkäkuoleman. Ashish on sillai vaatimaton.
Hänen mukaansa tutkimukset olivat puutteellisia ja perustuivat liian pieniin aineistoihin. Ashish Jha kuvailee eteläkorealaistutkimusta huolellisesti tehdyksi ja systemaattiseksi.
– Se on yksi parhaista tutkimuksista, joita tästä aiheesta on tehty, Jha arvioi.
No jos Jha niin sanoo, niin meitsi on ihan myyty. Vähän ninq Ashish on ostettu. Ja Kirkkala. Tai no, koronakirkkala taitaa olla sen verran tyhmä, että tekee senttailunsa ilman erillistä korvausta – koska uskoo kaiken mitä Nyyjorkin Ajoissa lukee.

Toinen riemuidiootti vakavastiotettavasta Jihuu-uutisoimituksesta syyllistyy ilmiselvään kiihotukseen kansanryhmää vastaan, eli nk. viharikokseen:

It’s OK to Yell at Strangers Who Don’t Wear Masks

Bolshevismi vyöryy suoraan silmille joka ainoa päivä.
Taiteilijan näkemys "oikeutetusta" psykoottisuudesta hetkeä ennen idioottien lauman suorittamaa lynkkausta – joka perustuu siihen, että uppiniskaisesti pidättäydytään kaikesta järjenkäytöstä

Ei kommentteja: