2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 18. helmikuuta 2021

For crimes against humanity

 Tältä rintamalta tulee päivästä toiseen yhä synkempiä uutisia:

Whistleblower: 8 Of 31 Residents In German Nursing Home DEAD After Being FORCIBLY Injected With Pfizer Experimental MRNA Shots AGAINST THEIR WILL

Siis: hoivakodeissa rokotetaan vanhuksia väkisin – ja melkein kolmannes näistä sitten kuolee. Hienoa on tämä "terveydenhuolto". Joskus aikoinaan tätä sielutonta toimintaa kutsuttiin eugeniikaksi, mutta nykyäänhän asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä.

German Attorney Reiner Fuellmich, who has previously stated that those responsible for the “Corona Scandal” must be criminally prosecuted for Crimes Against Humanity, recently published an interview with a whistleblower who works inside a nursing home in Berlin.

Tässä toden totta on kysymyksessä rikos ihmisyyttä vastaan – ja hyvä että edes joku pyrkii saamaan nämä massamurhaajat oikeuden eteen. ...Ja kun natsismista kerran puhutaan:

2,400 Israelis Test Positive For Coronavirus After Experimental Pfizer COVID-19 Vaccine

Suomen lehdistössä Israel on pelkkää autuutta – kuin toki rokotteet yleensäkin – vaikka kyseinen miehityshallinto on juuri taas kerran pommittanut Syyriaa. Tämäkin on sotarikos, mutta mitäpä se presstituutteja liikuttaa. ...Ja kyllä: nämä "rokotteet" tappavat myös Israelissa.

46 Residents in Spanish Nursing Home Die after Receiving COVID-19 Vaccine

Aletaan kohta olla tilanteessa, jossa "hoivakoteja" ei enää tarvita kun kaikki vanhukset on saatu hengiltä. ...Vaan siihenhän tässä on koko ajan pyrittykin.
Tässä lääkäri hakkaa sänkyyn sidottua, juuri leikattua sydänpotilasta, joka ei ollut tarpeeksi kiitollinen saamastaan hoidosta – ja kun takana oli jo 24 tunnin työvuoro, niin mitäpä siinä muutakaan voi kuin pieksää kiitollisuuden esiin. ...Koska lääkärit tekevät asioita hyvää hyvyyttään ja aina oikein. 
Lääkäreiden jos kenen pitäisi tietää, että 24 tunnin työvuoro vaarantaa jo sinällään potilasturvallisuuden yhtä törkeästi kuin tulemalla kännissä töihin – mutta sekin on silti ihan vain yleinen käytäntö, jostain syystä.

Jopa Communist News Network teki syssymmällä (joko vahingossa tai sitten osoittaakseen myöhemmin ettei ollut pelkästään kansanmurhan kannalla) jutun, jossa kerrottiin, miten raskaasti tämä puoskarointi tulee kostautumaan:

Past vaccine disasters show why rushing a coronavirus vaccine now would be 'colossally stupid'

...ja niitä kertoja, kun ihmisten terveys ilman minkäänlaista lupaa on vaarannettu täysin laittomilla kokeilla – myönnetysti! (epävirallisestihan näitä on varmasti paljon enemmän) – on satoja:

US Army Has Admitted To Conducting 100s Of Germ Warfare Tests On Americans

...ja tämä on siis vain yksi taho. Varmasti kaikki muut ovat aina toimineet vastuullisesti? Ja etenkin juuri nyt toimivat vastuullisesti ihan kaikki? Jatkaessaan tätä rokotekoetta, jossa ihmiset eivät ymmärrä olevansa testihenkilöitä, koska tällä "rokotteella" ei ole myyntilupaa – eikä se määritelmällisesti edes ole rokote! 

Sen ei odoteta estävän tämän koskaan-todentamattoman "taudin" leviämistä. Sen ei odoteta estävän koskaan-todentamatonta "tarttumista" eikä koskaan-todentamatonta "sairastumista". Sen ei siis odoteta "parantavan" yhtikäs mitään – mutta sen tiedetään vaarantavan ihmisten terveyden. 

Yhtäkään osa-aluetta tästä puoskaroinnista ei ole koskaan todistettu reaalimaailmassa oikeasti päteväksi konseptiksi – ja silti ihmisiin tungetaan kokeellisia myrkkyjä. Väkisin.

Ei kommentteja: