2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Todellisuuden maalittajat

Iltahouresanomissa hallusinoidaan:

Ruotsalaistutkijat varoittavat maailmaa Ruotsin koronastrategiasta: ”Älkää tehkö niin kuin me teimme, se ei toimi”

Lääketeollisuuden ostamat "tutkijat" asfaltoivat tietä ihmisoikeusrikollisille valheellisella moralisoinnilla, kuten heillä on tapana.
Matkustaminen on ihan yhtä vaaratonta kuin aina ennenkin
”Olemme näyttäneet muulle maailmalle esimerkin siitä, miten tappavaa tartuntatautia ei tule käsitellä”, ruotsalaiset lääkärit ja tutkijat kirjoittavat mielipidetekstissään USA Todayssa.
Kuten heti avauksessa kerrotaan, kyseessä on mihinkään perustumaton – selkeästikin psykoottinen – mielipidekirjoitus. Flunssa ei ole "tappava tartuntatauti" – ja körönä on ihan tavallinen flunssa.
Ruotsi ei lähtenyt sulkemaan tai eristämään, vaan päätti pitää talouden pyörät pyörimässä: kahvilat, kaupat, koulut, kampaamot, ravintolat ja baarit ovat pysyneet auki kuten aina ennenkin, ja maskien käyttöä on ylenkatsottu.
...koska flunssakausi ei edellytä valtiofasismia. Tämä on meedioston mielestä väärin, koska meediosto on olemassa valtiofasismin propagandatoimistona.
Kuitenkin kaikkialla, missä koronarajoitukset ovat olleet lieviä, virus on tehnyt tuhoisaa jälkeä.
Eikä ole. Vilkaistaanpa taas tätä tilastoa:
Koronatoimet™ ovat olleet tuhoisaa kikkailua, joka ei perustu mihinkään, mutta aiheuttaa tuhoa yhteiskunnan joka alueella. Jollain ilveellä tässäkin kirjoituksessa käännetään asiat täysin nurinniskoin.
– Loppujen lopuksi tämäkin menee ohi
kuten kausiflunssat aina tekevät; itse asiassa se meni jo aikaa sitten
ja elämä palaa lopulta normaaliksi.
Tällä menolla ei palaa. Uusi Perverssi jyrää.
Uusia lääketieteellisiä hoitoja tulee,
valitettavasti. Lääketieteellisissä "hoidoissa" on se vika, että ne eivät paranna mitään – vaan sairastuttavat.
ja ne tulevat parantamaan ennusteita.
Ennusteet ovat profetointia. Kun ne perustetaan fantasianarratiiveille, ne eivät perustu mihinkään. Plandemioissa tosin on sellainen taipumus, että kun ne ovat suunniteltuja manöövereita, ne "toteutuvat" kun riittävästi vääristetään todellisuutta.
Toivottavasti rokote tulee.
Totta kai se tulee. Koko tämä valtava huijaus on olemassa valheellisen uskomushoidon perustelemiseksi. Koska nämä ihmiset ovat psykopaatteja.
Yrittäkää sinnitellä siihen asti. Älkääkä tehkö niin kuin ruotsalaiset, kirjoitus päättyy.
Pipsa Havula ilmoittautuu muiden idioottitoimittajien joukkoon. Hänenkin kannattaisi suuntautua vähän vähemmän haastavalle alalle – meedioiden harhaiset horinat kun tuppaavat aiheuttamaan täysin turhaa vahinkoa.

Ei kommentteja: