2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 16. lokakuuta 2020

Jo aloitettu miljoonien minkkien tappaminen

 Psykoosi näyttää tältä:

Suomen turkistarhoilla on nyt supertiukat koronatoimet – Hollannissa ja Tanskassa on jo aloitettu miljoonien minkkien tappaminen

Missään, koskaan, ei ole todennettu tämän mielikuvitusviruksen olevan edes olemassa, ja vauhkoontuneet hysteerikot alkavat tappaa minkkejä jostain, mitä varsinkaan ei ole todennettu. Tämä maailma on idioottien hallinnassa.

Myös esimerkiksi työntekijiden kengät desinfioidaan.

Totta kai! Mites sukat? Kai sukat desinfioidaan sisään ja ulos tultaessa?

Suomessa tarhoilla ei ole vielä todettu koronaa, mutta Yhdysvalloissa ja Espanjassa on jo tapauksia Tanskan ja Hollannin lisäksi.

Eikä ole. Näitä "havaintoja" ei kyetä todistamaan millään. Tämä on todella harhaista touhua. Demonologiaa, kuten olen moneen kertaa todennut.

Toivottavasti tohtorin maskia ei ole tehty minkinnahasta...

Ei kommentteja: