2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 30. lokakuuta 2020

Lisääntyvät ja tappavat ennätystulokset

Hysterialinjalla tänään:

YK: Pandemiat lisääntyvät ja tappavat yhä enemmän ihmisiä

Tosiaan, vuoden alussahan ihmisen miljoonia vuosia toiminut immuunijärjestelmä otti ja katosi. Mitään ei ole tehtävissä; kaikki on ohi. Jeesus tulee.

Oireettomasti kärsiviä koronaruttovainajia viimeisellä ehtoollisella

Tulevaisuudessa pandemiat lisääntyvät ja tulevat tappamaan entistä enemmän ihmisiä, jos ihmiset eivät muuta radikaalisti suhtautumistaan luontoon, kertoi YK:n biodiversiteettipaneeli raportissaan torstaina.

Kappas. Siinä olikin "jos", tässä ennusteessa. No jopas. Eli vanha tuttu "Sinä syntinen! Maailma kaatuu sun limppariin ja tennareihin! Sää rälläät saatanan piikkiin, ruoja!"

Olipas se sitten informatiivista, se. Kiitti kauheesti Mainostelkkarille taas tästäkin hyödyllisestä pelottelusta. Mahtaisko Koronakokoomuksella olla jotain samantyyppistä?

Tottahan toki!

Laaja selvitys: Näin tappava koronavirus on

Vakuuttavasti on tehty laaja selvitys, joka onkin yksityiskohtaisesti selvittänyt – ja laajasti, huom. – miten mystinen körönäfiirux tulee ja tappaa kenet tahansa meistä koska hyvänsä, koska se on niin ovela ja verenhimoinen.

Kuoleman riski kasvaa kaksinkertaiseksi kahdeksan ikävuoden välein.

Just. Ja paljonko onkaan 2 x 0%? Loppuu meikäläiseltä matikka kesken, mutta sen täytyy olla tosi paljon.

Koronaviruksen infektiokuolleisuus on rikkaimmissa maissa noin yhden prosentin luokkaa.

Eikä ole. Jos höveleitä halutaan olla, ja uskoa väärennettyjä tilastoja, prosentti on pauttiarallaa 0.0026. Ja sittenhän tässä on tosiaan se, että kyseistä virusta – tai mitään viruksia koskaan – ei ole todennettu, vaikka metodologia ja tarvittavat vermeet on ollut käytössä jo sata vuotta. Jo pelkästään tämän takia Kasperi "Korona" Summasen olisi syytä hiukan katsoa mitä kirjoittelee.

Luvut ilmenevät Imperial College Londonin tutkimuksesta.

Imperial College? Se sama pulju, joka aiheutti koko tämän "pandemian" aivan järjettömillä ekseleillä, jotka eivät edes hipaisseet todellisuutta?

Tämä kaveri se onkin ennustanut kaiken aina todella pahasti pieleen!

Ja Kasperi siis haluaa suhtautua vakavasti tämän valheista elävän yläkoulun väittämiin? Kasperin olisi syytä vaihtaa alaa, jottei muiden tarvitsisi näistä harhoista ainakaan hänen takiaa kärsiä.

Mitäs muuta Koronakokoomuksella?

Kesko teki ennätystuloksen, mutta koronahuoli on suuri

Jeah. Keskoa varmaan huolettaa kauheasti se, että lisää pienyrittäjiä tuhotaan "koronan"™ verukkeella, mutta Kesko se vaan porskuttaa viemällä näiden pienyrittäjien leivän suusta. Hirveesti huolettaa siellä Keskossa, kuten kaikissa konglomeraateissa jotka ovat takoneet ennätystulosta pienempiensä selkänahasta. Pitäisköhän valtion vähän tukea, että riistely sujuisi mukavammin? Verorahoista vähän otettaisiin "korona"tukea, kun on se S-ryhmäkin tekemässä ihan mahdottomaksi kaiken monopolisointia.

Ja sitten vielä tämä:

Helsingin Sanomien tilaajamäärä ylitti 400 000 ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen: ”"Fakta­pohjaiselle" "journalismille" on "kysyntää"”, sanoo päätoimittaja Kaius Niemi

Eli että ihmiset edelleen ja yhä yltyvästi haluavat maksaa siitä, että heille valehdellaan. Eivät opi näemmä koskaan, eivät.

Satakunnan tiistaiset koronatartunnat olivatkin negatiivisia - Euran mittavat varotoimet voidaan purkaa

Mmhmm? Kun ihan virallisestikin PCR-testit ovat 94% väärässä... Miten tämä huijaus yhä vain jatkuu? Ovatko ihmiset näin tyhmiä? Suoraa valehtelua yhdeksän kuukautta, mutta kellään ei viisari värähdä? Yhtään?

Ei kommentteja: