2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 4. helmikuuta 2021

Tulee olemaan pakollinen

Korona-Kirkkala, tuo koronakultin temppelihuora, hilaa koronafasismia aina vain lähemmäs:

Suomeen halutaan kansallinen rokotustodistus

Koronakultti haluaa. Jutussa kerrotaan vahingossa, mistä on oikeasti kysymys:

– Koronan jälkeisiä markkinoita jaetaan maailmalla jo nyt. Suomi häviää kilpailussa markkinaosuuksista, jos suomalaisten yritysten työntekijät eivät pysty matkustamaan ulkomaille heti ensimmäisten joukossa tekemään kauppasopimuksia, Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi toteaa tiedotteessa.

Hän pitää todennäköisenä, että rokotustodistus tulee olemaan pakollinen

Kauppakamarien ei-mihinkään-perustuva pakotettu myrkytys on tekona hyvin lähellä raiskausta – ja lisäksi tämä teko vammauttaa, sairastuttaa ja tappaa. Tämä kaikki on alusta loppuun ihmisoikeusrikollisten toimintaa. Juho Romakkaniemi on raiskaus-apologisti.

Samaan aikaan Kanadassa on otettu keskitysleirit käyttöön. Maahan palaavien negatiiviset "testi"tulokset eivät kelpaa. Gestapo vie väkeä lentokentiltä "johonkin" – kertomatta läheisille mihin ihminen on viety ja kenen toimesta ja kuinka pitkäksi aikaa. Kidnapatut joutuvat myös itse maksamaan tästä täysin laittomasta muilutuksesta pari-kolme tonnia. 

Tässä lapsensa fasistivaltiolle ilman mitään syytä menettänyt äiti:

Tässä eräs, jonka mielestä ajatus keskitysleireistä oli aiemmin ihan foliohattuista huuhaaparanoiaa:

WARMINGTON: Man in forced detention in a Canada COVID hotel

Kyseessä on kiinalaisomisteisen Radisson-ketjun hotelli, jossa "asiakkaat" pidetään huoneissa vankeina.

"Hotelli"
Ja vangit siis itse maksavat tämän huvittelun.
Nam. Keskitysleirin ruokalista näyttää hirmu houkuttelevalta – ja terveelliseltä! ...Koska "terveydestä"hän tässä on kysymys.

Tästä alkaa olla todella lyhyt matka lynkkausjoukkoihin. 

Ihmiset jaksavat ihmetellä, miten natsisaksassa ihmiset antoivat tapahtua sen mitä tapahtui. No, se tapahtuu juuri näin. Aina täsmälleen samalla tavalla.

Fimea: Suomessa on kuollut 11 ihmistä koronarokotteen saatuaan – taustalla kuoleman selittäviä perussairauksia jo ennen rokotetta

"Koronakuolemissa" ei perussairauksia lasketa mukaan ollenkaan. ...Mutta rokotuksilla suoritetut murhat lasketaan aina jonkun ihan muun piikkiin. ...Koska geenimanipuloitu raskasmetallicocktail kuuluu kroppaan!

Lisäksi tuon otsikon loppu päättyi alun perin jotenkin niin, että "vastaavia tapauksia on odotettavissa lisää" ...mutta koska rehellisyys on meedian viestinnässä pahe, on totuus korvattu valehtelulla.

7 die at Spanish care home after getting Pfizer Covid-19 jab as ALL residents test positive for virus, second doses still to come

Joilla englanti ei taivu: Espanjalaisessa "hoito"kodissa on tapettu rokotuksilla seitsemän – ja sairastutettu kaikki muut (tai siis: PCR-"testi" kertoo löytäneensä kaikista "virusta" jota ei koskaan ole isoloitu saati muuten todennettu). Ennen rokotuksia kaikki olivat terveitä.

...On aika jännää, että vaikka rokotteessa ei ole kyseistä virusta, sitä löytyy rokotuksen jälkeen kaikilta. Eikös?
Osa on vielä toistaiseksi hengissä – mutta toinen annos on toki vielä tulossa.

Tämä ei ole mikään poikkeustapaus. Epätiede tuottaa juuri tällaisia tuloksia, ympäri pallon. Meediosto vain jotenkin aina unohtaa kertoa, mitä jälkeä puoskarifasismi tuottaa.

Ei kommentteja: