2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Poikkeuksellisen matala kynnys

 Nuorsuomalaisten Koronasanomissa Mikko "Korona" Puttonen huoraa lääkeyhtiöille:

Ei kannata jättää Astra Zenecan rokotetta ottamatta, sillä se estää vakavia tautimuotoja yhtä hyvin kuin muutkin

"Yhtä hyvin kuin muutkin" = ei ollenkaan. Ei ole olemassa "koronan" "vakavia tautimuotoja" – joten koronaputtonen tässä yllyttää ihmisiä myrkyttämään itsensä. Melkoisen vastuutonta touhua; rikollista suorastaan. Mutta meediostohan ei koe olevansa vastuussa ihmisten terveyden vaarantamisesta. Meediostolle moraali on vain iskusana.

Vaikka Astra Zenecan rokotteen teho ei yllä kahden muun käytössä olevan rokotteen tasolle, se on silti parempi kuin influenssarokote keskimäärin.

...ja kun influenssarokotteestakin on pelkästään haittaa... Millä lailla tämä on "parempi"?

Nämä ovat kokeellisia myrkkyjä, jotka eivät tee sitä, mitä niiden väitetään tekevän. Ne sairastuttavat ihmisiä. "Virusta" ei ole olemassa.

JOISSAIN Euroopan maissa terveydenhuollon viranomaiset ovat huomanneet, että osa ihmisistä ei halua ottaa Astra Zenecan rokotetta. Saksassa satojatuhansia rokotteita on jäänyt toistaiseksi käyttämättä, eivätkä ihmiset ole aina tulleet sovittuun rokotukseen.

Mahtavaa! Jos haluatte pitää edes jonkinmoisesta terveydestä kiinni, siihen auttaa kummasti se ettei pursottele kokeellisia huuhaahoitoja elimistöönsä.

Viitteitä rokotteen hylkimisestä on The Guardian -lehden mukaan myös Italiassa, Itävallassa ja Bulgariassa.

...koska huolimatta meedioston jatkuvasta myrkkysponsoroinnista, maailmassa todella on ihmisiä jotka tietävät koko tämän koronaoopperan olevan pelkkää lavastusta

Miljoonat ihmiset tietävät näiden "rokotteiden" olevan pelkästään haitallisia – heillä vain on vaikeuksia saada ääntään kuuluville, koska lääketeollisuus on ostanut kaiken meedioston, joka siis jatkaa täysin perusteetonta, vaarallista älämölöään siksi, että presstituuteilta puuttuu joko aivot tai sitten omatunto:

Suomen terveysteknologia- ja lääkealat porskuttavat kovaa – menestyksen avaimet huomattiin jo 90-luvulla

"Menestyksen avaimethan" ovat: ihmisten irrationaalinen pelottelu, ostettu meediosto, "tieteeksi" naamioitu tendenssitutkimus, ihmisten irrationaalinen pelottelu, sekä ihmisten irrationaalinen pelottelu. Rahantuloa ei voi estää!

Lisäksi viranomaiset tarjoavat väkivaltakoneistonsa pseudotieteellisten myrkytysoperaatioiden pakottamiseen. Ka-chinngg, bitches!

Suomen selkeiksi vahvuuksiksi on jo 90-luvulla tunnistettu poikkeuksellisen matalan kynnyksen avoin ja rakentava yhteistyö potilaiden, klinikoiden, viranomaisten, yliopistojen ja yhtiöiden välillä.

Luetaan oikein: "Suomen vahvuudet" on käänteinen ilmaisu, jolla tarkoitetaan hyväuskoisuutta – joka siis on heikkous, mutta sieluttomana käärmeöljykauppiaana olet tottunut kääntämään kaiken sujuvasti päälaelleen: sinappikaasun suonensisäinen annostelu on "syöpähoitoa", elimistölle olennaisen tärkeä kolesteroli on "pahaa" [evil], jne... *

"Matala kynnys" tarkoittaa sitä samaa, jossa medikalismi muutenkin kylpee: ei vastuuta mistään; vapaat kädet ihmisten summittaiseen sairastuttamiseen, vammauttamiseen ja tappamiseen. 

"Yhteistyö" potilaiden ja korporaatiofasismin välillä... Se, että ihmiset voidaan pakottaa tekemään kaikenlaista itselleen haitallista leikkitieteellisillä perusteilla, ei ole "yhteistyötä".

---

*Eikä vaikkapa ilmastointiskientologian markkinoima hiilidioksidin "pahuus" kuitenkaan ulotu maski"keskusteluun": tiedetään, että kuonokoppa vähentää happea elimistössä, ja lisää demonista hiilidioksidia – mutta suoraan sisäänhengitettynä tämä kaasu ei olekaan... mitään? Gretathunbergien mukaan tämä kasveille elintärkeä kaasu tappaa maailman, mutta sen lisätty sisäänhengittäminen... siihen ollaan mahdollisimman visusti kiinnittämättä mitään huomiota.

Kuonokopan tunkeminen ihmisten naamalle on aivovamman aiheuttamista. Rokottamisella tuhotaan loputkin neuroniyhteydet. Miten nämä kuolemankauppiaat edelleen saavat aivan vapaasti jatkaa mielisairaita operaatioitaan? Ihmisethän vihaavat kansanmurhaajia – vai olenko ymmärtänyt väärin?

Ei kommentteja: