2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 10. helmikuuta 2021

"Viranomaisten tulisi tiukentaa"

 Psykoottinen huuhaahourailu jatkuu:

Aerosolitutkija tukee rajun epidemian kokeneita hoitajia: Kirurgin maski ja visiiri eivät suojaa riittävästi koronan jyllätessä

"Korona"™ ei jyllää; sitä ei ole olemassa – mutta tämähän ei Totuusministeriötä hidasta. Sen sijaan se lietsoo perusteetonta pelkoa maalailemalla mörköjä kaikkialle: idioottimaskien tuplakostyymikaan ei "suojaa" "riittävästi" tältä jokavuotiselta vitamiininpuutteelta, joka olisi ehkäistävissä sillä vitamiinien syömisellä.

Yleispelkoradiossa levitetään vahingollista propagandaa jälleen useammalla artikkelilla heti aamusta.

Tampereen kaupungin Rauhaniemen sairaalassa jylläsi joulu-tammikuussa tiettävästi Suomen laajin hoitolaitoksen koronaepidemia. 

Mitään epidemiaa ei ole ollut koko tänä aikana – jos ei kollektiivista psykoosia halua laskea sellaiseksi. Ihmisiä on kustu valtavalla paineella molempiin silmiin nyt vuoden ajan.

Enemmistö sekä potilaista että työntekijöistä sai tartunnan.

Ei saanut. PCR-"testillä" lavastettu "tartunta" ei ole tartunta. Itse asiassa "tarttuvia tauteja" ei ole olemassa; joka kerta kun "infektiota" on yritetty todistaa empiirisesti, on todistettu vain, että sellaista ei ole olemassa.

Körönän ja muiden keinotekoisesti toisistaan erotettujen flunssien kohdalla kyse on vitamiininpuutoksesta – ja kun "koronaksi"™ on laskettu aivan kaikki mahdolliset oireet, niin "tartuntoja" kummasti löytyy ihmisiltä, jotka ovat täysin terveitä. 

Kun "testataan" niin kauan että haluttu sekvenssi löytyy, ja merkitään samojen ihmisten monet (virheelliset) positiiviset kaikki erillisinä "tartuntoina", niin kyllähän siitä "epidemia" saadaan lavastettua. Kun vielä tilastoissa lakataan seuraamasta parantumisia kokonaan... Ennen pitkää reilusti yli sata prosenttia on kroonisesti kuolemaisillaan.

Sitten sekoitetaan joukkoon "altistumiset", joita ei ole olemassa koska ei ole tartuntojakaan... Tilastot sen kuin komistuvat, ja voidaan vangita täysin terveitä ihmisiä olosuhteisiin, jotka aiheuttavat sairastumista. Tämähän on paitsi ihmisoikeusrikos, myös rikos ihmisyyttä vastaan. Ja maanpetos sekä valtiopetos. Pelkästään tuosta viimeisestä, ministerien valtiopetoksesta, pitäisi rapsahtaa neljä vuotta linnaa.

Maskit aiheuttavat sairastumista, sekä fyysistä että psyykkistä. Eristäminen aiheuttaa sairastumista, sekä fyysistä että psyykkistä. Kaikki "koronatoimet"™ ovat samoja jippoja, joita käytetään kidutuksessa. Kollektiivisesti näitä alistustoimenpiteitä harrastetaan kansanmurhissa.

Taudin hallitsemattomuus herätti hoitajissa epätoivoakin.

– Kun tuntui, että tehdään mitä tahansa ohjeet sanoo, niin se ei siltikään taitu, sairaalassa työskentelevä Anni (nimi muutettu) kertoo Ylen A-studiolle.

Tämähän johtuu siitä, että kyse ei ole tarttuvasta taudista. Kun pohjaoletukset on pielessä, ei mikään toimi. Siihen vielä aivopesu päälle, niin epätoivoahan siitä seuraa.
Tartuntoja todettiin kaikkiaan 113
...ja oikeastihan "tartuntoja" oli 0 kappaletta. Ei yhtään tartuntaa, mutta kovasti paljon turhaa panikointia. Kiitos, meedia.

Sairaalan ikääntyneistä ja monisairaista potilaista 13 kuoli.

...intubointiin oletettavasti. Intubointi on täysin väärä toimenpide – ja tämä on ihan yleistä tietoa. Siitä piittaamatta lääkärit edelleen tappavat potilaitaan intuboinnilla.

Yhtäältä ihmiset myös koronafarssivuotena kuolivat keskimäärin samanikäisinä kuin ihmiset aina kuolevat. Mikään ei muuttunut – paitsi ehkä iatrogenian määrä; lääkärit tappoivat potilaitaan vielä enemmän kuin yleensä. Mutta kun ihmisiä ei päästetty sairaaloihin, he pysyivät terveinä, eivätkä lääkärit voineet heitä siis tappaa kvasi"tieteellään".

Nyt sairaalan kaksi lähihoitajaa kertovat, että hoitohenkilökunta olisi halunnut suojautua viranomaisen ohjeita tiukemmin suojellakseen hoidettaviaan, itseään ja läheisiään.

Irrationaalista pelkoa, jota meediosto on lietsonut koko vuoden – ja ihan tarkoituksellisena propagandana jo vuosikymmeniä. Toimittajat ovat lääketehtailijoiden huoria.

Kun ihmisiin iskostetaan pelko asioista joita ei ole olemassa – ja joilta ei siis voi suojautua – ollaan saavutettu juuri se olotila jota eliittinä itseään pitävät psykopaatit ovat aina halunneet. Ennen sitä ylläpidettiin kirkoilla, ja nykyään "tieteellä". 

Mikään ei perustu mihinkään, mutta ylipapistolta löytyy munkkilatinalla runoillut säkeet, joita sopivasti valikoimalla voidaan alistaa rahvasta, joka ei satu juuri latinan ja kreikan sekoitusta suoraan ymmärtämään – ja jota "kouluvelvollisuudella" on vähintään yhdeksän vuotta opetettu olemaan ajattelematta omilla aivoilla. Auktoriteettiusko on juntattu melkoisen syvälle riveissä ja jonoissa paimennettun kansaan.

–Oli todella suuri huoli vanhoista ihmisistä, joilla on paljon perussairauksia, että miten me saadaan pidettyä nämä ihmiset turvassa, Rauhaniemen lähihoitaja Anni kertoo.

Vähentäkää lääkitystä. Lääkitys on myrkkyä, joka kovertaa kropan hiljalleen ontoksi. Lihakset heikkenevät. Luut heikkenevät. Neurologiset yhteydet katkeilevat. Kolottaa. Ei jaksa tehdä mitään. Kuulo katoaa. Näkö hämärtyy. Kaikki on pelkkää sumua 

Ja laitoshoidostahan seuraa se, että elämästä katoaa loppukin merkitys. Se, että "suojellaan" ihmisiä väkisin maailmalta, on mielisairasta. Sairaushuoltamolaitos on psykoosin monumentti.

Hoitajat olisivat halunneet käyttää erityisesti suojaavampia FFP2/3 -hengityssuojaimia kirurgisten maskien sijasta. 

Hoitajilta on tehokkaasti pimitetty se tieteellinen fakta, että mistään näistä maskeista ei ole mitään hyötyä nanopartikkelien torjunnassa – mutta niillä rikotaan kehon happitasapaino, mikä edistää sairastumista ja aiheuttaa hitaasti etenevän aivovamman.

Tässä pelleilyssä ei ole kyse terveydestä. Sairaushuoltamot takovat rahaa pitämällä ihmiset sairaana, ja oireet sen verran hahmottomina, että "diagnosointiin" voidaan kuluttaa mahdollisimman paljon aikaa. 

Kun potilaat jätetään hahmottomien diagnoosien ja häilyvien prognoosien välimaastoon, saadaan masinoitua tahallaan aiheutettua luulosairautta, jota sitä voidaan "diagnosoida" loputtomasti pieleen – minkä bonuksena jotain ihan oikeaakin kremppaa alkaa ilmetä. 

"Hoidetaan" sitäkin pieleen, ja kierre on hyvässä vauhdissa kohti hautaa. Tähän vielä potilaalle sellainen olo, että häntä ei koskaan kuunnella: tuotto-odotukset ylitetään vuosi vuodelta silkalla epätoivon lietsonnalla. Ja meedioston huorat luonnollisesti maksimoivat epätoivoa – koska sitä vartenhan he ovat olemassa.

–Se ei ole mielipidekysymys, vaan perustuu tutkittuun tietoon ja siihen käsitykseen, mikä on kulloinkin paras mahdollinen tieto, Tampereen kaupungin vs. hallintoylilääkäri Lauri Seinelä sanoo A-studiolle.

Hallintoylibyrokraatti siinä esittää mielipiteen, jonka mukaan hänen mielipiteensä ei ole mielipide – vaikka tutkittu tieto oikeasti kertoo tasan päinvastaista. Näille psykopaateille faktat ovat täysin relatiivisia. Siksi ihan mikä tahansa voidaan esittää "tutkittuna tietona", vaikka mikään ei tue väittämää. Ja meedioston huorat sitten monistavat nämä valheet jumalallisina viisauksina.

Hoitajien näkemys saa tukea Aalto-yliopiston aerosolitutkijalta, apulaisprofessori Ville Vuoriselta. Kirurgiset maskit ja visiirit eivät pysäytä pieniä aerosoleja, joissa voi olla tartuttamiskykyistä virusta, hän sanoo.

Vuorisen Villehän on yksi niistä noin tusinasta eksperttispesialistista, joiden henkilökohtaisia mielipiteitä huoraava meediosto esittelee "tieteenä". ...Tässä kohtaa Ville on kyllä sikäli oikeassa, että maskit ja visiirit tosiaan on täysin hyödyttömiä. Mikähän hänellä mahtaa olla ratkaisuna?

Pelkäätkö kaikkea? Haluatko olla turvassa maailmalta? Vanha kunnon sukelluspuku voi ehkä auttaa.

Mitään selvää yksittäistä syytä Rauhaniemen tartuntojen laajalle leviämiselle ei ole osoitettu.

Eipä ei. Vaikka vitamiininpuute on aivan selvästi olennaisin syy. Ja tartuntoja siis ei ole olemassa – joten ne eivät myöskään leviä. 

Epämääräinen luulosairaus sen sijaan leviää – ja luulosairaus ennen pitkää laukaisee jonkin todellisen ongelman. Kuten tiedetään, placebo on tehokkain hoito, ja nocebo tehokkain sairastuttaja.

–Kirurginen maskihan ei suojaa käyttäjäänsä. Se blokkaa vain ulospäin lentävät pisarat, Anni sanoo.

Se blokkaa osan pisaroista, niistä jotka suuntautuisivat suoraan eteenpäin. Mutta pelvoittava hengitysilma kiertää toista kautta ulos – paitsi että hiilidioksidia jää pyörimään maskin sisälle, ja sitä tulee hengitettyä sitten sisään enemmän kuin elimistö kaipaisi.

Ylen A-studion haastattelemien Rauhaniemen lähihoitajien mielestä viranomaisten tulisi tiukentaa hoitajien suojainohjeita. 

Kas näin masinoidaan lisää fasismia: "ihmiset haluavat lisää kieltoja ja määräyksiä"! ...Koska loputon byrokratia tekee niin turvallisen olon. 

Se olo ei toki perustu mihinkään, mutta pääasia että keinotekoisesti luotu pelkotila saadaan vaihdettua ehdolliseen turvallisuusoletukseen – joka ei tietenkään koskaan toimi kun kyse on mielikuvitusviruksesta. Mutta ehdollisia turvallisuusväittämiä voidaan täysin siekailematta käyttää kriittistä ajattelua harrastavien perusteettomaan syyllistämiseen – ja fasismin tiukentamiseen pykälä pykälältä pidemmälle. 

Kaikilla pitää olla samanlainen univormu. Kaikkien pitää käyttäytyä samalla tavalla. Kaikkien pitää ajatella samoja ajatuksia, tuntea samoja fiiliksiä. Fiilikset on Tiedettä.

Ei kommentteja: