2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Haittailmoitustenkin perusteella turvallisia

 Kun harhaiset ihmiset päättävät muiden elämästä (ja kuolemasta):

Koronarokotteista tullut paljon haittailmoituksia – asiantuntijan mukaan ne kertovat rokotteiden toimivuudesta: "Oireet ovat merkki siitä, että puolustusvaste on herätelty"

Miten tämä kieroutunut optimismi auttaa niitä yhä lukuisampia, jotka kuolevat rokotteeseen – joka ei suojaa sairastumiselta eikä tartunnoilta, mutta jota siitä huolimatta työnnetään ihmisiin – vaikka itse "tautiin" (joka oikeasti on pelkkää vitamiinivajetta) kuolee loputtomiin väärennetyillä tilastoillakin 0,04%?  Eli pyöristettynä 0%.

Ylivoimaisesti suurin osa "sairastuneista" ei huomaa lainkaan olevansa "sairas" – mutta ylikellotettu "testi", jota ei ole diagnosointiin tarkoitettu, kertoo "tartunnasta". ..."virukseen" jonka olemassaoloa ei ole koskaan todennettu – eikä varsinkaan sitä, että se aiheuttaisi sairastumista.

Mika Rämet kuitenkin altistaa terveitä ihmisiä moninkertaisesti mahdollisemmalle kuolemalle, sairastuttamiselle ja vammauttamiselle – varmuuden vuoksi. 

Varmuuden vuoksi tapetaan ihmisiä, jotta "ehkäistäisiin" ehkä mahdollisesti nuha, joka ehkä mahdollisesti saattaa tarttua (vaikka tätä ei koskaan olekaan todistettu). 

"Tauti" olisi parannettavissa (ja ehkäistävissä) vitamiineilla, mutta Mika rämettyneen tajuntansa takaa silti haluaa tunkea kaikkiin maailman ihmisiin täysin kokeellista myrkkyä, josta todellakin tiedetään (toisin kuin "viruksesta"), että hälyyttävän suuri osa "lääkityistä" tulee kuolemaan, ja vielä suuremman osan elämä pilataan lopullisesti.

Mika Rämet, psykopaatti vai idiootti? Jompaa kumpaa, eikä jälkimmäinenkään käy verukkeesta. Mika Rämet dokumentoi tässä omaa rikostaan ihmisyyttä vastaan.

Morjensta. Meikäläinen saa palkkansa rokotteiden kanssa pelaamisesta, joten tietysti sponssaan näitä kokeellisia myrkkyjä, joiden tiedän aiheuttavan melkoisen määrän tuskaa ja murhetta – vaikka koko rokottamisen konseptia ei koskaan ole edes yritetty todistaa. Rokotteet eivät tee sitä mitä niiden väitetään tekevän, mutta se on mulle ihan samantekevää – koska mulle siis maksetaan rokotteiden kanssa pelaamisesta. Ja se, että just tää kaikkien aikojen ryysätyin "korona"rokote" tappaa jopa moninkertaisesti muihin tappaviin rokotteisiin verrattuna... Se on mun mielestä hyvä asia. Mengele on mun sankari.

– Esimerkiksi joissain hoivapaikoissa on ollut kuolemantapauksia, joilla on ajallinen yhteys rokotukseen. Mutta on hyvä muistaa se, että hoivapaikoissa kuolee joka viikko satoja ihmisiä, jolloin väistämättä tulee ajallisia yhteyksiä.

Tämähän sopivasti unohdetaan täysin "koronakuolemien"™ kohdalla – mutta kerkeästi muistetaan aina mainita silloin, kun omituisen iso klusteri kuolee rokottamisen jälkeen. Ensin "hoivakodin" kaikki asukkaat ovat terveitä – ja sitten annetaan rokote, minkä jälkeen väki rupeaa lakoamaan.

Mikan rämettyneessä mielessä on liian vaikea vetää johtopäätöksiä. Onko Mika psykopaatti vai vain sanoinkuvaamattoman tyhmä? Onko hän yksi niistä, jotka hyvin tietävät itse olla ottamatta tätä raskasmetallicocktailia kroppaansa?

Rikollinenhan hän on kyllä. Hän on irtisanoutunut omista ihmisoikeuksistaan aikaa sitten – kuten koko tämä kultti ja sen kaikki kätyrit. Tämän jutun toimittajat vaikkapa:

"Ihan hyvin me pystytään nukkumaan; miten niin? Huoraaminen on journalismia!"

Rämetin mukaan nykyiset käytössä olevat koronarokotteet ovat haittailmoitustenkin perustella turvallisia.

Epäilemättä. Siksihän niitä haittailmoituksia tehdäänkin. "Olen kuollut, joten tiedän että "rokote" toimi; kiitos että pelastitte minut jokavuotiselta nuhalta. Jokavuotinen nuha on niin paljon sietämättömämpi kuin kuolema, että olen kiitollinen rohkeasta altruistisesta päätöksestänne vaarantaa toisten ihmisten elämiä ilman minkäänlaisia perusteita – vain koska olette aina halunneet mikromanageroida muiden ihmisten päätöksiä näiden elämistä, joista ette mitään tiedä. Kuten fasisteilla on tapana."

Ja fasismista puheen ollen:

IMF Calls for Credit Score to be Tied to Internet Search History

Kaikkihan varmaan tietävät, että IMF maksaa valtioille siitä, että kansalaisten elämiä tuhotaan "koronatoimilla"™? Myös Suomen koronamiehityshallinto on lahjottu alamaisten terveyden ja elinolosuhteiden rikkomiseen.

Tätä mielivaltaa kuitenkin hidastaa se, että kaikkea ilmaisunvapautta ei vielä ole saatu tyrehdytettyä – joten tämä filantrooppien cosa nostra haluaa siirtyä mielipiderikoksissa uudelle vaihteelle: ihmisiltä, joiden selainhistoriasta löytyy viitteitä omaehtoiseen ajatteluun, suljetaan yhä uusin tavoin mahdollisuus elää ja vaikuttaa yhteiskunnassa.

Ihan kohta on olemassa vain yhdenlaisia faktoja: virallisia. IMF:n ratifioimia mielipiteitä, joiden kiistäminen on laitonta. En malta odottaa.

Ei kommentteja: