2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 22. helmikuuta 2021

Kantokyky "ei kestä"

 Myös tämä vakio-idiootti jaksaa jauhaa paskaa:

Husin Järvinen varoittaa: Korona­tartuntojen määrät on saatava kuriin – "Kantokyky ei kestä kauan, jos tilanne ei muutu"

Vilkaistaanko vähän sitä kantokykyä? Vilkaistaan vaan:

Kestämätön kantokykytilanne! Tuolla alhaalla on siis käytössä oleva kapasiteetti, ja yläreunassa "kantokyky". Järvikoronan Asko valehtelee jälleen.

Korona-Asko on myhäillyt tällä samalla kuvalla nyt vuoden – ja valehdellut päin naamaa jokaiselle toimittajalle, joista kukin on vain yksinkertaisesti sentannut valheet alas ja julkaissut tarkistamatta ainuttakaan infokikkaretta. Kätevää; Askolla on varmaan ollut ikävä sitä aikaa kun sihteerit kirjoittivat sanelut puhtaaksi.

Kätevä tapa paisuttaa tilastoja: pinoa jokainen uusi lukema vanhojen päälle, joten lukema vain kasvaa ja kasvaa! Kuten taas tuolta alareunasta nähdään, "varmistettujen tartuntojen" lisääntyminen ei tarkoita reaalimaailmassa yhtikäs mitään – vaikka myös "varmistettujen" "koronakuolemien" suhteen toimitaan samalla tavalla: pinotaan jokainen kuolema edellisen päälle, jolloin... no, mitään ei näytä edelleenkään tapahtuvan. Koska mitään ei tapahdu.

Ei kommentteja: