2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 10. helmikuuta 2021

"Mielikuvitusmaailmassa"

 Puoluepoliitikot elävät eri todellisuudessa kuin normaalit ihmiset:

Maria Ohisalolta tyly kuitti välikysymyksestä: ”Ei kannata elää mielikuvitusmaailmassa”

Ja mikä tälle lääketeollisuuden huoralle on "mielikuvitusmaailma"? Sekö, jossa koskaan-todentamattoman, umpivirheellisen terrorikonseptin verukkeella rikotaan yhteiskunta? Eipä tietenkään; näille parasiiteille "todellisuus" on täysin käänteinen reaalitodellisuuden kanssa.

”On ihan selvää, että nyt tarvitaan yhteistyötä ja mikä tahansa vastuunsa tunteva hallitus turvaisi EU:n ja näin myös Suomen tulevaisuuden”, Maria Ohisalo sanoo.

Vastuunsa tunteva hallitus olisi irtisanoutunut viimeistään keväällä silkasta häpeästä. Sen sijaan tämä bordelli jatkaa kaiken järjenkäytön vastaista terrorismia, unohtaen aktiivisesti viimeisetkin muistinrippeet siitä, ketkä näiden latvarosojen palkan maksavat.

"”Nyt kaikilla EU-mailla on koronan kanssa vaikea tilanne," hourii huora happivajeessa.

Nämä sadistiset psykopaatit täytyy pysäyttää ja viskata loppuiäkseen tyrmään; heillä ei aikoihin ole ollut sitä vähäistäkään legitimiteettiä, joka hallituksilla on hallusinoitu olevan.

Hallitus on rikollissyndikaatti, joka ryöstää, raiskaa ja murhaa teollisessa mittakaavassa – ja mielenvikaisten kohorttina tietysti syyttää uhrejaan siitä mitä tekevät. 

...Ja seuraava askel on tietysti tämä:

Britannia otti mallia Australiasta: maahantulijoille pakkokaranteeni hotellissa 2000 euron hintaan – rikkureille jopa 10 vuotta vankeutta

Jos tämä diktatuuri etenee vielä paljonkin pidemmälle, tulee aika jolloin nämä oman elämänsä harhaiset führerit kuskataan ladon taakse ammuttavaksi. Kun alistettu kansa vihdoin saa tarpeekseen psykoottisesta mielivallasta, siitä aina seuraa silmitön väkivalta – mikä olisi kyllä vältettävissä jos väki vain ottaisi järjen käteen hyvissä ajoin, ja lakkaisi kumartelemasta näitä sieluttomia drooneja.

Ei kommentteja: