2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Parempi kuin 666

 Seuraavasta otsikosta herää lähinnä yksi kysymys:

Näin perhevapaat mullistuvat: Nyt myös työehtosopimuksia täytyy muuttaa – ”Jopa parempi” kuin 6+6+6-malli

6+6+6? Ihan tosissaan joku on sorvannut 666-mallin perhe... suunnittelun... vertailukohdaksi? Että "Tämä on jopa parempi kuin se 666-suunnitelma!" Mitähän te oikein olette suunnitelleet siellä? Hakematta tulee mieleen tämä:

Minkä ihmeen takia tämä rinsessa pukeutui Rosemaryksi esitellessään vauvansa kruunupäiden fanijoukolle?

Täytyy vissiin taas muistuttaa, että en nosta näitä satanistiteemoja esiin siksi, että itse uskoisin vihtahousun olemassaoloon – vaan siksi että elitisteinä itseään pitävät tuntuvat todellakin uskovan. 

Siksi Kill-Billin elimistönseurantajärjestelmän patenttinumero on 060606 – eikä mikään 6+6+6-malli pullahda julkisuuteen ilman, etteikö jollakulla olisi käynyt mielessä, että "Voisiko tämän nimetä hei joksikin muuksi? Tällä ei nyt ole ihan paras mahdollinen kaiku..." – ja silti se pusketaan julkisuuteen "6+6+6-mallina".

Tuntuvat tekevän kaikin tavoin pilkkaa normaaleista ihmisistä nämä päsmärit, jotka eivät millään tunnu muistavan, ketkä heidän palkkansa maksavat...

Ei kommentteja: