2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 1. helmikuuta 2021

Ihmisoikeusrikolliset kiertävät lakia

Kuten tiedämme, koronakultti haluaa vain ja ainoastaan hallita ihmisiä. ”Koronatoimilla” ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Koronakokoomuksen koronakerholehti kuitenkin jatkaa rikollisen toimintansa masinointia:

Oikeustieteilijöiden mukaan laki salllisi jo pakkotestit rajalla

Tämä on siis ihmisoikeusrikos – ja tehokkaimpia rikollisia ovat ”oikeustieteilijät”.

Article 6 – Consent

1. Any preventive, diagnostic and therapeutic medical intervention is only to be carried out with the prior, free and informed consent of the person concerned, based on adequate information. The consent should, where appropriate, be express and may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without disadvantage or prejudice.

”Testit” eivät testaa mitään; niillä voi löytää mitä tahansa (eikä ninjavirusta ole kertaakaan isoloitu, joten kukaan ei tiedä mitä ollaan muka etsimässä). Tämä kaikki on puoskarointia, joka perustuu pelkkään valehteluun. Kyseessä on maanpetos, valtiopetos, ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: