2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Voitaisiin laittaa sähköpanta

Natsivaltio Israel näyttää tulevaisuutemme:

Rokottamattomien nimet julkisiksi Israelissa – hallinto yrittää saada kansan piikille

 ...joka on täsmälleen sama kuin menneisyys:

Israelissa on otettu käyttöön vanha kunnon "saastaisten" erottelu "kunnon ihmisistä". Tässä ei vissiin viimeksikään ollut mitään ongelmaa, joten mikä ettei?

Yksi maailman pahimmista koronapesäkkeistä on rokoteohjelmassaan pisimmällä ja pyrkii kaikin keinoin saamaan kansalaiset ottamaan rokotteen.

Mengele olisi niin ylpeä: keksitään täysin kuvitteellinen "tauti" – jonka "leviämisestä" (jonka toteamiseksi tarvitaan erikseen "testi" [joka ei ole testi] jota ei ole diagnosointiin koskaan tarkoitettu) syytetään terveitä ihmisiä, jotka pakotetaan ottamaan kokeellisia, sairastuttavia myrkkyjä kehoonsa.

Massamurhaajan selkää koristaa Bauerin suvun liikemerkki: rothschild – mikä onkin osuvaa, sillä alkuperäinen maapläntti (jolla nämä kasaarien sabbatealaiset jälkeläiset eivät toki ole malttaneet pysytellä) oli juurikin samaisen suvun lahjoittamaa (vaikka se ei heille kuulunutkaan).

Parlamentilla on harkinnassaan lakiesitys, jonka nojalla maahan tulijoille voitaisiin jatkossa laittaa sähköpanta, jolla karanteenimääräysten noudattamista voitaisiin valvoa.

...Mä niin tiesin silloin joskus viime keväänä, kun rupesin "vitsinä" puhumaan että milloinka mahdetaan ottaa kaulapannat käyttöön (kun tässä koko touhussa on kysymys vain ja ainoastaan ihmisten alistamisesta)... Ja Israelissa siis harkitaan juurikin tätä.

Tässä kohtaa ei tosin erotella, onko kyseessä "vain" vangeilla käytettävä nilkkapanta, vai tosiaan kaulapanta – vai ehkä otsan ympärille kiristettävä vanne. Sitäkään ei kerrota, voidaanko pannalla antaa sähköiskuja – mutta se epäilemättä on haaveena ties kuinka monella koronafasistilla.

Se on kyllä niin hienoa, että menneisyyden virheitä ei toisteta uudestaan ja uudestaan ihan uusina jutskina aina vaan taas kerran.

Ei kommentteja: