2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 22. helmikuuta 2021

May cause irritation

Mistä tunnistaa yhteiskunnan, joka on hajoamassa täyteen kaaokseen?

STM:n kansliapäällikkö Ylelle: Tanssi ja laulu saatetaan kieltää ravintoloissa

Aikoinaan Cromwell pakotti Englannin mm. siihen, että ruokaa ei saanut enää maustaa – siis ollenkaan, koska sillä olisi väitetty, että hänen jumalansa ei muka olisi luonut kulinaarisesti täydellistä luomakuntaa. Tämän takia englantilainen ruoka on edelleen syömäkelvotonta. 

Ihmiset laumapässien tapaan suostuivat siihen, että elämästä poistettiin kaikki ilo (ilman ensimmäistäkään järkiperustetta) – ja sama operaatiohan on ollut viimeisen vuoden käynnissä jälleen. Koronakultti palvoo olematonta ninjavirusta, ja taannuttaa ihmiset huonekasveiksi.

Patologisen harhaiset byrokraatit leikkivät lääkäriä: "Tää leikkais nyt umpisuolen, tiks. Ja sitten kaikki joilta ei oo leikattu sitä umpisuolta tarpeettomasti, niin ne kaikki suljetaan vankilaan koska tää on terveellistä. Tiks."

Mikä hienointa: tätä järjettömyyden riemukulkuetta seuraavat yhä uudet "innovatiiviset" kikkailut, joilla tätä mielikuvitusvirusta vastaan tullaan "taistelemaan" – ja se taas tulee (jälleen!) aiheuttamaan juuri samoja oireita joita olemattoman, koskaan-todentamattoman ninjaviruksen väitetään aiheuttavan:

EPA Approves Emergency Exemption for Antiviral Air Treatment

Ehanaa! Tämähän tarkoittaa sitä, että ihmisillä ei ennen pitkää ole mitään mahdollisuutta pysyä tämän terveystyrannian ulkopuolella: kävelet jossain typermarketissa, jonka hirmu pätevät sensorit ovat "havainneet körönää" – ja ilmastointiin liitetty myrkytysjärjestelmä vapauttaa sisäilmaan "antiviraalista" skeidaa.

Ketään ei haittaa se, että tämä antiviraalinen skeida aiheuttaa jälleen täsmälleen samoja oireita joita vastaan ollaan "taistelevinaan":

Caution! May cause eye and skin irritation. Inhalation of a mist of this material may cause irritation of the lungs. Aspiration hazard if swallowed. Can enter lungs and cause damage.

Samaan aikaan Tennesseessä on kekkaistu ruveta jakamaan hyönteismyrkyssä liotettuja kasvomaskeja:

Tennessee governor's free 'sock masks' treated with registered pesticide

"...koska tärkeintä on pitää teidät turvassa!"

...Enkä ole vielä ehtinyt edes mainita nanoteknologiaa, joka jo parikymmentä vuotta sitten oli sillä tasolla, jossa "hoito" voidaan aloittaa ilman että "potilas"  edes tietää olevansa "hoidettavana"...

Ei kommentteja: