2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 16. helmikuuta 2021

Ei ole "testejä"

 Stasi-byrokratia näyttää tältä:

Corinnan kotimatka tyssäsi, kun ruotsalainen koronatesti ei kelvannutkaan Finnairille – virkailija silppusi maihinnousukortin silmien edessä

Tämä virkailija tulee olemaan yksi innokkaimpia keskitysleirivartijoita, jahka matkustamisen lisäksi myös kaikki muu eläminen tulee kielletyksi.

Corinna kertoo varmistaneensa Finnairilta puhelimitse ennen lentoa, kelpaako testi.

...mutta sääntöjä muutellaan lennossa (sic!) – mikä onkin helppoa kun ne eivät perustu kerrassaan mihinkään. Kukaan ei tiedä mikä on "sallittua" ja mikä "vaadittua". "Ihre Papiere, bitte!"

Testipaikalla kuitenkin kerrottiin, että naisen aiempi testi kyllä kelpaa, sillä se sisälsi kaikki tiedot, joita Finnair kertoo vaativansa sivuillaan. Corinna juoksi takaisin lentokentän portille.

– Portilla oli sama nainen, joka oli aiemmin sanonut, että testini ei kelpaa. Hän repi maihinnousukorttini silmieni edessä, Corinna kertoo.

Tervetuloa "uuteen normaaliin". Tilanteenhan kruunaa vielä tämä:

Asian selvittämisestä oli tulla isompi sotku, sillä kukaan ei aluksi ottanut vastuuta asiasta.

Ei tietenkään ottanut; fasismissa kaikki vain tottelevat käskyjä! Järjenkäytöstä joutuu vaikeuksiin, joten sitä ei yksinkertaisesti harrasteta.

– Olemme pahoillamme, että jostain syystä asiakkaalle oli tullut väärä käsitys hyväksyttävästä testistä.

Huomattakoon käsienpesun määrä: olemme pahoillamme siitä, että jostain syystä (asiakas oli tarkistanut kuvion Finnairilta moneen kertaan etukäteen) juuri tämän toksisen asiakkaan ymmärrys ei ole riittänyt ohjeiden käsittämiseen. Olemme "pahoillamme" siitä, että asiakas on aina väärässä. Emme kanna vastuuta, sillä vastuunkanto ei kuulu fasismiin.

On siis olemassa "testejä", joiden pitäisi kertoa onko ihmisellä "tartunta" (mitä ne eivät kerro, yhdenkään "testin" kohdalla) – mutta vain mielivaltaisesti suosittujen "testien" tulokset kelpaavat.

Se, mitä mielivaltaisia "testejä" suositaan, riippuu maasta, lentokentästä, firmasta ja kyseisen maan Terrorin & Hysterian laitoksen juuri sen hetken fiilareista. Merkkiuskollisuus, se se on hieno asia – varsinkin terveyden"huollossa".

Suomessa ei ole vielä käytössä kotitestejä koronaviruksen testaamiseen. Viime syksynä Fimea totesi, että Suomessa ja Euroopassa ei toistaiseksi ole saatavilla turvallisiksi ja toimiviksi osoitettuja kotitestejä koronaviruksen testaukseen.

Toimivia "testejä" ei tule koskaan olemaankaan – ei koti- eikä korporaatiomalleja. "Virusta" ei ole koskaan isoloitu. Sitä ei ole olemassa. "Korona"™ on vitamiininpuutetta – mutta "koronakriisissä"™hän ei ole koskaan ollut kyse terveydestä. Siinä on aina ollut kyse luovuttamattomien oikeuksien byrooväkivaltaisesta riistämisestä.

Koronakommunismi – vielä pahempi kuin kaikki aiemmat kommunismit.

Ei kommentteja: