2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Ja jopa "vahvistettava"

 Ylläri:

Lääkeala ja terveysteknologia kovassa kasvussa

Tätähän ei olisi kukaan osannut arvata. Meediosto huoraa täysin kritiikittömästi käärmeöljykauppiaiden myrkkyjä jatkuvalla terrorismilla:

Amazonian virusmuunnos jyllää Brasiliassa, illuusio laumasuojasta petti: "Me kaikki saamme lopulta tartunnan"

Ettekä saa. "Tartuntoja" ei ole olemassa. Ainoa illuusio tässäkin pelleilyssä on "virus" – jota ei koskaan ole todennettu, eikä tullakaan todentamaan:

Venäläinen laboratorio alkaa tutkia ikiroudassa olleiden eläinten muinaisia paleoviruksia – Sama laboratorio on yksi kahdesta paikasta maailmassa, jossa säilytetään isorokkovirusta

Tämä kaikki on silkkaa kusetusta, alusta loppuun. Politiikka + korporaatiot = fasismi:

Euroopan tautienehkäisykeskus tiukkana: rajoitustoimia jatkettava ja jopa vahvistettava
Tämä on teatteria.

Satakunnassa on kuntia, joissa rokotettuja on vain noin yksi prosentti – ”Jouduimme jakamaan vain niukkuutta”

Keinotekoinen "niukkuus" on yksi maailman vanhimpia – nimenomaan käärmeöljykauppiaiden käyttämiä – mainoskampanjoita. 
    "Rokotteita" on kyllä ihan kaikille hyväuskoisille halukkaille – mutta kukaan niitä ei tarvitse: "korona" paranee vitamiineilla. Tämän tappavan ninjaviruksen (johon suurin osa ei huomaa "sairastuneensa") voi ehkäistä vitamiineilla. ...koska siinä on kyse vain ja ainoastaan vitamiinipuutoksesta. Se ei tartu. Sille ei "altistu". 

"Rokotteesta", joka ei edes allopaattien oman määritelmän mukaan ole rokote vaan geenimanipulointia (ja oikeastihan se on ainoastaan myrkyttämistä...) on pelkästään haittaa.
    Samoin maskeista. Ja käsidesistä. Ja "karanteeneista" (jotka nekään eivät ole määritelmällisesti karanteeneja vaan mielivaltaista ihmisten vangitsemista). 

Kaikesta, mitä hallitukset ja meediat sekä Terrorin & Hysterian laitokset on viimeisen vuoden tehneet, on ollut pelkästään haittaa.

Ja kaikki tässä pelleilyssä on hyvin, hyvin laitonta.

Central NY school district closes after many staff sick with side effects from Covid vaccine

Kokonainen koulualue on suljettu rokotusten aiheuttamista sairastumisista johtuen – mutta ketäpä tällainen nyt kiinnostaisi? Sen sijaan sponssataan tyyppiä, joka hyötyy aiheuttamastaan plandemiasta eniten:

Bill Gates: syökää keinonautaa

Synteettinen maailma, puoskarien hallitsema. Kill-Bill Gates O'Hell omistaa lähes kaiken – ja pakkomyy sitä kaikkea samalla tavalla kuin Windowsia: valinnanvaraa ei ole, joten tuote voi olla miten paska hyvänsä. 

Meedioston hyödylliset idiootit tulevat olemaan ylpeitä siitä vankileirien saaristosta, jota ovat olleet rakentamassa. Kun tämä autistinen rääpäle, Kill-Bill, saa pakkomyyntinsä vauhtiin, me elämme kaikki "smart cityssä" – jossa mikään ei ole sallittua, ja kaikki on kiellettyä. Hallitus (korporaation johto) päättää mitä me "tarvitsemme", ja sen me saamme (jos ei toimitus satu tökkimään).

Tiedättekö, mitä sana "smart" alun perin tarkoitti? Se tarkoitti pistävää kipua.

Tervetuloa Uuteen Perverssiin.

Ei kommentteja: