2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 25. helmikuuta 2021

On varmasti opittu

Nuorsuomalaisten Iltakoronalehden pääkoronatoimittaja hekumoi:

Kommentti: Taistelu koronaa vastaan voi huipentua Suomen sulkemiseen – nämä kaksi asiaa ratkaisevat

"Taistelu" "koronaa" vastaan? Tämä idioottien rymistely "huipentuu" vasta silloin kun nämä mielikuvitusvirusfasistit poistetaan ihmisten ilmoilta elämöimästä.

Moro! Meitsi haluaa, että kaikilta (paitsi itseltäni, tietysti) kielletään aivan kaikki – varsinkin elämänilo ja henkilökohtainen valinnanvapaus sekä ruumiillinen koskemattomuus.

Tartuntamäärät ovat pysyneet maltillisina, tartuntaketjut jäljitettävinä ja tehohoidon kapasiteetti riittävänä. 

...koska mitään virusta ei ole olemassa. Paunosen Timppa saattaa hyvinkin olla liian tyhmä tajutakseen, että tämä koko "kriisi" on aiheutettu PCR-"testeillä", joita ei siis koskaan ole tarkoitettu diagnosointiin. Timppa saattaa hyvinkin olla niitä legendaarisia "hyödyllisiä idiootteja", jotka löytävät itsensä ladon takaa sitten kun fasismin totalitarismi-vaihde on lykätty käyntiin – kuten hyödyllisille idiooteille aina käy sen jälkeen kun heidän fanatisminsa käy tarpeettomaksi.

Koronakriisin hallinnassa ja viruksen torjunnassa on kyse kahdesta asiasta: ennakoitavuudesta ja oikea-aikaisuudesta.

Ennakoinnissa auttaa kummasti, jos on yhtään tutustunut historiaan – vaikkapa bolshevismiin. Montako miljoonaa ihmistä tapettiin yhteiskunnan parantamisen nimissä? Aika monta. Ihmisten pakottaminen luonnottomiin oloihin on yleensä ensimmäinen vihje siitä, mihin suuntaan ollaan menossa. Mutta Paunostimpalle tämä on tietysti liian monimutkainen yhtälö ymmärrettäväksi.

Tarvitaan siis kovempia rajoitustoimia oikeaan aikaan, mutta kuinka kovia ja milloin. Tässä poliitikoilla oli illalla Säätytalossa purtavaa: hybridistrategian kakkostaso vai suoraan kolmonen?

Hybridisodankäynnissä omia kansalaisia vastaan voidaan hyvin loikkia "suojaus"tasojen yli – kun kysymys kuitenkin on pelkästään ihmisten hallinnasta. Alistamisesta, tiedäthän.

Tuleeko velvoite käyttää maskia vai jopa ulkonaliikkumiskielto?

Mmm. Mitäs jos hypätään suoraan... nelostasolle?:

Guantanamossa kuonokoppa on ollut käytössä jo vuosia – se kun vaikeuttaa hengittämistä, alistaa, ja tekee vangeista helpommin hallittavia nakertamalla psyykeä. Myös sosiaalinen eristäminen on tunnetusti suorastaan tehokäytössä. Tämä on ilmeisesti Paunosen Timpan mielestä ihanneratkaisu myös "koronarikollisten" kohteluun – ja tämä rikoksen laji diagnosoidaan siis "testillä" jolla voi löytää aivan mitä tahansa niillä vahvistuksilla joilla sitä käytetään.

YHTEISKUNNAN pitää olla askeleen edellä virusta, mieluummin kaksi.

Harmi, että se peijakkaan ninjafiirux on niin pannahisen ovela, nokkela ja viekas. Ja pahantahtoinen, tietty. Siellä vaan nunchakut viuhuvat "koronapesäkkeissä" ja "viruslinkoavat" näkymättömiä heittotähtiä jotka salakavalasti sairastuttavat kuolemaan, jota ei tule huomanneeksi jos vitamiinitasot sattuvat olemaan kohdillaan.

Virheistä on varmasti opittu – toivottavasti.

Niistä historian totalitarismeista? Ei siltä näytä.

Pandemian kolmannessa aallossa viruskin on entistä ärhäkämpi.

Sen pandemian, jonka aikana sairaaloiden henkilökunta duunailee joutessaan tiktok-tanssikoreografioita kun ei muutakaan tekemistä ole?

Wohoo! Hir-VEE kiire täällä tyhjillä osastoilla.

Kun Paunostimppa epäilemättä fanittaa Kanadan fasistista matkustajien vangitsemista (josta he joutuvat tietysti maksamaan itse).... Tässä yksi täyspäinen kanadalainen kertoo lentokenttänatseille (ja testeihin jonottaville lampaille), miten laittomasta touhusta on kyse – ja miten tähän despotismiin suostuminen on valinta, jonka voi jättää tekemättä:


Koronafasisteilla ei ole mitään valtaa (eikä varsinkaan oikeutusta) – he vain käyttäytyvät kuin olisi.

Ei kommentteja: