2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 18. helmikuuta 2021

Johtoa poliisin suojeluun

Lääketeollisuuden huorat jatkavat holhoavaa kusetustaan:

Osa pitää rokotteita vaarallisina, jopa eliitin salajuonena – rokotusasioista vastaavan ylilääkäri Hanna Nohynekin mielestä kriittisyys kuuluu ihmisluonteeseen

Hanna – joka muunkin koronakultin tapaan valehtelee työkseen uutisrotaation vakionaamana – tässä antaa ymmärtää ymmärtävänsä kriittisesti ajattelevia. Loppu artikkelista kuitenkin käytetään (tietysti!) kaiken ajattelun vaimentamiseen – kuten tuo otsikon alkukin antaa olettaa.

Pidot paranee kun väki vähenee – kuten eugenisteilla on aina ollut tapana ajatella – ja siksi väestöä pyritäänkin tappamaan mihinkään-perustumattomilla uskomushoidoilla, jotka ovat pelkkää myrkyttämistä. ...Mika siellä taustalla taitaa kiikuttaa juuriekstraktoitua adrenokromiylläriä, jollaisella kivasti saakin aina potkaistua päivän aivan mielipuolisille kierroksille...

Mikä tähän puoskarointiin perustuvaan plandemiaan oikeasti auttaisi?

Koronaraivo kiihtyy Ruotsissa: lisää ”Ruotsin THL:n” johtoa poliisin suojeluun tappouhkausten vuoksi


Poliisit joutuvat suojelemaan kansanmurhaa suorittavia Terrorin ja Hysterian agentteja? Kumma. Tässä artikkelissa ei turhaan valoteta sitä, onko tappouhkauksia sadellut siksi, että maassa ei ole harrastettu tarpeeksi laitonta fasismia – vai kenties siksi, että eksperttispesialisteilla on yhä enenevästi ollut tapana määräillä asioista, joiden määräilyyn heillä ei ole minkäänlaista oikeutusta.

Se, että uhkaukset otetaan ensimmäisenä esiin juuri Ruotsissa, jossa on kaikkein vähiten harrastettu rikollista fasismia... Liittyneekö demografian muutokseen mitenkään tämä? Maan kollektiivinen temperamentti on kääntynyt yhä eteläisemmäksi alati kiihtyvään tahtiin... Mutta tätä kysymystähän nyt ainakaan ei sovi esittää – missään yhteydessä.
Ruotsin kansanterveysjohtaja Johan Carlson pitää asiantuntijoihin kohdistuvaa vihaa laajana yhteiskunnallisena ongelmana.
Laaja yhteiskunnallinen ongelma on eksperttispesialistien despotismi. Se tulee kääntymään näitä oman elämänsä diktaattoreita vastaan. Siitä tulee seuraamaan väkivaltaa – sen brutaalimpaa mitä pidemmälle tätä farssia venytetään.
Viime viikkoina linja on kuitenkin tiukentunut, ja eilen keskiviikkona maan hallitus esitti jälleen viisi uutta ehdotusta uusista rajoituksista.
Tämä on vallan väärinkäyttöä – aivan samoin kuin tämä:

THL suosittelee pääkaupunkiseudulle kovia koronatoimia, joilla estettäisiin viruksen leviäminen myös muualle: Pubit ja yökerhot kiinni ja lomamatkat jäihin

Kuviot toistuvat uudestaan ja uudestaan. Mikään näistä "toimista" ei ole näyttänyt kertaakaan toimivan (mikä olisikin mahdotonta mielikuvitusviruksen "torjunnassa"), ja silti keinoiksi keksitään uudestaan ja uudestaan vain ihmisoikeuksien polkeminen.
Terrorin ja Hysterian laitoksella loisii loputtomasti "pääjohtajia"; tällä kertaa kansanvihollisista ääneen on päästetty Puumalaisen Taneli, joka hänkin haluaa vakuumi-insuloida kaiken elämän "terveydenhuollon" ulkopuolelle.

Ei kommentteja: