2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Mahdollisesti saastuneet aerosolit

Joko ollaan toppuutteluvaiheessa? Jossain kohtaahan nämä "koronatoimet"™ tullaan vain yksinkertaisesti vaikenemaan kuoliaaksi; jatketaan tappavaa puoskarointia jollain muulla pseudopandemialla ja toivotaan että kukaan ei muista millaista tuhoa pelkällä valehtelulla (ja siihen tukeutuvilla ihmisoikeusrikoksilla) tällä kertaa saatiin aikaan:

VTT:n tutkimusprofessori: Osa kuparimaskeihin liitetyistä väittämistä on harmaalla alueella – "Kupari ei ole aine, jota haluaisimme hengityselimistöön"

Myöskään muovi ei ole aine, jota haluaisimme hengityselimistöön. Kuitenkin jo kuukausia moni on hengittänyt – paitsi hiilidioksidia hapen sijaan – myös muovia sekä kangaskuituja (ja jos pöpöteoriaa halutaan [ilman mitään syytä] pelätä: patogeenisiä mikrobeja joita nämä märät rätit keräävät).

Tittelinheiluttajien soutaa/huopaa-tekniikka sälyttää vastuuta vastuuttomasta koronafasismista... johonkin muualle: just sulle. Kun veivataan päinvastaisten väitteiden hetteikössä, voidaan kätevästi sivuuttaa ne kerrat kun tuli annettua tappavia ohjeistuksia.
Tuhotakseen taudinaiheuttajan kuparin tulisi päästä suoraan kontaktiin sen kanssa. Kontaktiajan pitäisi olla minuuttien tai jopa tunnin mittainen. Mahdollisesti saastuneet aerosolit läpäisevät suodatinkankaan millisekunneissa.

"Mahdollisesti saastuneet aerosolit" läpäisevät kaikki maskit millisekunneissa – paitsi ne harvat pölvästipartikkelit, jotka sattuvat törmäämään kuituihin vaikka tilaa olisi kiertää vaikka kuinka paljon:

Kuten huomaamme, "virusten" on TÄY-SIN mahdotonta läpäistä maskeja.

Olennaisimpana: maskien ilmakehä muuttuu sekunneissa myrkylliseksi – hapen vähentyessä ja korvautuessa hiilidioksidilla:

Maskipelleily on ihmisten hidasta myrkyttämistä (mikä siis petaa oivalliset olosuhteet kaikelle mahdolliselle sairastumiselle) – mutta moinenhan on Terrorin ja Hysterian laitoksille (jollainen VTTkin on) ihan rutiinia. Terrorin ja Hysterian laitoksien bisnesmalli on pelon myyminen – ja ihmisten sairastuttaminen. Terrorin ja Hysterian laitoksilla tehtaillaan rikoksia ihmisyyttä vastaan päivästä toiseen.

Ei kommentteja: