2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 18. helmikuuta 2021

Voi seurata vankeutta

 Päivän Pahkasikauutiset:

Korkein oikeus linjasi Tanskassa: Kohti yskimisestä ja koronalla pelottelusta voi seurata vankeutta

Vankeutta koronalla pelottelusta? Tätähän tässä on odoteltu viimeinen vuosi: poliitikot, eksperttispesialistit ja meediosto vankilaan – loppuiäkseen. Perusteettomasta koronaterrorismista.

...mutta ehkä on kohtuutonta, jos samaan vankilaan lähetetään myös ne, jotka ovat yskineet päin naamaa – koska jokin raja vankien pelottelussakin pitää olla.
    Jos ihmiset todella psykoottisesti uskovat, että tämä olematon "tauti" voi "tarttua" yskimällä... Toivottavasti heille riittää eristyssellejä – joita vankiloissa yleensä käytetään rangaistuksena (jota yleisesti pidetään epäinhimillisenä kidutuksena jatkuessaan pidempään – mutta näille ihmisillehän se on "terveydenhoitoa"...)

Yhtäältä, kun nyt Tanskassa ollaan, lienee melkoisen mahdollista että maassa ruvetaan yksinkertaisesti teurastamaan yskiviä ihmisiä. Tämä "hoitokeinohan" toimi täydellisesti minkkeihin: kaikkien minkkien tappamisen jälkeen yksikään minkki ei ole ollut sairas.



Todisteita täydellisesti parannetuista minkeistä

Ei kommentteja: