2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 7. helmikuuta 2021

"Koronaoireyhtymä"

 Valehteluun haetaan tällä kertaa vauhtia britteinsaarilta:

Jopa 100 lasta viikossa joutuu sairaalaan korona­oireyhtymän takia Britanniassa

Kysymys on luonnollisestikin uudelleennimetystä rokotusoireyhtymästä. Kakarat tungetaan parin ensimmäisen vuoden aikana täyteen myrkkyjä, joten kaikki mahdolliset krempat ovat lisääntyneet samaa tahtia kuin rokotukset. Ja koska halutaa keksiä aina uusia myrkkycocktaileja, on tämä ongelma hämärretty, ja nimetty viimeisimmän – olemattoman – ninjaviruksen mukaan.


Kyseessähän on siis uskomushoito, jonka tehoa – saati tarpeellisuutta – ei ole koskaan todistettu. Vahingollisuutta peitellään hartiavoimin, ja koska meedioston varsinainen tulonlähde on presstituutio... Ihmiset ovat vuosi vuodelta sairaampia, koska heitä "hoidetaan" mielikuvitusvirusten varalta jo "ennakkoon".

Tämä tilasto on viikon jäljessä – ja VAERSiin ilmoitetaan vain noin 1% kaikista rokotevahingoista. Joten ongelma on vähintään kymmenkertainen.

Tämä on kultti – jonka ylipapisto on patologisen kieroutunutta sakkia (joka ei tietenkään käytä lääkärin palveluita, koska tietävät hyvin koko systeemin olevan olemassa ihmisten sairastuttamista varten). 

Ja vaikka ihmisille miten monta kertaa näyttää miten monessa kohtaa heille on valehdeltu... Väki on älyllisesti aivan liian laiskaa kyseenalaistaakseen mitään. ...mikä onkin se, johon nämä psykopaatit ovat aina voineet luottaa. Ajattelu on liian raskasta, ja meistä kaikin mahdollisin keinoin tehdään koko ajan tyhmempiä.

...ja maskithan siis vähentävät happea elimistössä – eli siis tyhmistävät, tekevät kantajistaan väsyneempiä, saamattomampia... ja altistavat sairastamiselle – mitä voidaan kätevästi kutsua "koronaoireyhtymäksi".

Lääkäriliiton sivulla kerrotaan monista säännöistä, joista he eivät enää edes teeskentele piittaavansa. On Nürnbergin säännöstö, Helsingin julistus, Geneven julistus, Hippokrateen vala ynnä muuta sanahelinää... Eivät turhaan edes mainitse UNESCON julistusta bioetiikasta ja ihmisoikeuksista, mutta vilkaistaan nyt vaikka tätä:

Vuonna 1947 sotarikostuomioistuin langetti tuomion 23 saksalaiselle syytetylle Nürnbergissä. Syytetyistä useimmat olivat lääkäreitä ja syytettyinä rikoksista, joihin liittyi ihmisiin kohdistuvia kokeita. Oikeudenkäynnissä vahvistettiin kymmenen normia, joita lääkärien on noudatettava suorittaessaan ihmisiin kohdistuvia kokeita.

Moniko tietää, että nämä nyt meneillään olevan "koronarokotukset" ovat itse asiassa testin viimeinen vaihe? Rokotteita ei ole hyväksytty (paitsi "hätätilassa" käytettäväksi – ja minkäänlaista hätätilaa ei ole koko aikana ollut). Jokainen rokotteen ottanut on yksi miljoonista koehenkilöistä. Te suostutte vapaaehtoisesti vaarantamaan terveytenne fiktiivisen viruksen fiktiivisen hoidon testaamiseksi. 

Eikä yhdenkään "koronarokotteen" edes väitetä ehkäisevän tartuntaa – ainoastaan lieventävän oireita, ehkä.

Ettehän te tätä tiedä, koska meediosto valehtelee koko ajan, ja lääkärit rikkovat kaikkia mahdollisia lupauksiaan jatkuvasti. Nämä ovat ihmisoikeusrikollisia kaikki. Maanpettureita, valtiopettureita. Suorittamassa rikosta ihmisyyttä vastaan – päivästä toiseen.

Ei kommentteja: