2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 26. helmikuuta 2021

Ei voi sulkea

 Jjaa mihinkään perustumaton fasismi sen kuin syvenee:

Pääministeri Marin MTV:lle: Ulkonaliikkumiskieltoakaan ei voi sulkea pois, jos tilanne pahenee – "Kaikki kontaktit minimiin"

Scientismiä: sovitetaan todellisuus väkisin teorioihin – ja vaiennetaan kaikki jotka kiinnittävät tähän huomiota.

Koronakultti jättää kaiken reaalitodellisuudessa makoilevan evidenssin täysin huomiotta – ja panikoi asioista jotka ovat "totta" vain teorian sisällä. Ennusteet ovat koko ajan tolkuttoman paljon pielessä, eikä minkään "toimien" vaikutukset vastaa oletuksia – mut hei: panikointi on "tiedettä".

...Mutta onneksi jotkut tienaavat tällä pelleilyllä aivan sairaasti, mikä on varmaan vahinko eikä suinkaan koko touhun tarkoitus.

Luulitko, että Suomessa on tiukkaa? Monessa Euroopan maassa on käytössä paljon järeämpiä koronarajoituksia

Fasisminpuolustelijoilla on metka tapa katsella maailmaa: "Jossain muualla on vielä törkeämpiä ihmisoikeusrikoksia: meidän ihmisoikeusrikokset eivät siis oikeastaan ole rikoksia lainkaan!" Samaan aikaan täysin turhilla "hoidoilla" tuhotaan elämiä:

Ruotsissa keskeytetään osittain rokotukset Astra Zenecan valmisteella – syynä vakavat allergiset reaktiot

Tiesittekö, että mm. Google on rahoittanut juurikin Astra Zenecaa? Tästä seuraa melkoinen eturistiriita, kun kyseinen pulju samalla sensuroi kaikin tavoin näiden litkujen turvallisuutta/järjellisyyttä kyseenalaistavia toimijoita. ...Mutta mitäpä eturistiriidat rikollisille merkitsevät?

Developers of Oxford-AstraZeneca Vaccine Tied to UK Eugenics Movement

Kysymys ei koskaan ole siitä, mistä valtavirtameediosto meuhkaa. Jos joku uutisankka pysyy pinnalla päivästä ja kuukaudesta toiseen huolimatta siitä miten monta kertaa se on ammuttu seulaksi... Joku tekee aika rutosti fyrkkaa tällä zombiankalla.

Täällä puolestaan – muutaman päivän takaa brittilandiassa listattuna – rapiat 77000 (seitsemänkymmentäseitsemäntuhatta) Pfizerin "rokotteen" aiheuttamaa ruumiinvammaa, joista meediosto aktiivisesti vaikenee. Sokeudesta sydänkohtauksiin, verenkierrosta hengityselimistöön, ruoansulatuksesta immuunijärjestelmään, halvauksia, kipua, disorientaatiota, ahdistusta, huimausta... Koko kropan hermosto säpäleinä täysin kokeellisella "rokotteella" joka ei ole rokote, mutta jota myydään rokotteena. 

Ja kaikki vain vitamiinipuutteesta johtuvan kausiflunssan välttämiseksi.

...Meediosto kuitenkin kauhistelee vain sitä, että kaikkea elämää ei ole vieläkään vakuumipakattu hermeettiseen horrokseen.

Mainoksilla elävän kanavan "uutiset" haluaisivat (aikaa sitten toimivaltansa ylittäneen) "hallituksen" ryhtyvän vielä fasistisemmaksi ja paljon nopeammin.

...ja tämähän tulee menemään meedioston suosimaan suuntaan, törkeän yksisilmäisellä propagandallaan:

Health Staff Injured By Covid Jab Are “Imagining It” – Telegraph

 Kaukana eivät liene ne ajat, kun kaupungit palavat ja päättäjiä ripustetaan lyhtypylväisiin. Kivasti saa meediosto kuvamatskua siitä sitten.

Alkusoittoa.

Ei kommentteja: