2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 15. helmikuuta 2021

Passilla kauppaan

 Tadaa!:

Koronavilkun hälytys johtaa välittömästi karanteeniin - vaikka rokotus olisikin

Simmottis. Hirmu yllättävää, että "rokotus" ei vaikuta millään lailla rajoituksiin. Kaikki jatkuu samalla natsilinjalla kuin tähänkin asti, ja samaan natsisuuntaan. Suorilta käsin vankilaan, jos olet erehtynyt asentamaan tämän fasistisoftan – ja käymään ihmisten ilmoilla, koska satut olemaan ihminen. 

On todella palkitsevaa, kun voi ennustella tulevaa ilman minkäänlaista ponnistelua.

Karanteeniohjeistus on voimassa siksi, että testikään ei välttämättä havaitse tuoretta tartuntaa.

Eihän se havaitse, kun mitään "tartuntoja" ei ole olemassa. Ja samaan asiaan liittyen:

Israelissa koronatartuntojen määrä väheni 94 prosenttia Pfizerin rokotteen jälkeen

...ja Israelhan ei ole valtio, vaan eurooppalainen miehityshallinto sotkemassa Lähi-Idän koheesiota, ja lietsomassa jatkuvaa sotatilaa.

Edelleenkään ei mitään mainintaa siitä kaikkein olennaisimmasta tiedosta: mikä on nykyään PCR-"testin" vahvistus? Kun lasketaan vahvistusta, vähenevät "tartunnat" – joten "rokote" "toimii". Asiat ovat täysin erillisiä, mutta ne limitetään yhteen – koska koko koronafarssi on lavastus.

Israel on eräänlainen rokotteiden tosielämän koelaboratorio.

Niinhän se – samoin kuin koko muukin maailma. Kukaan ei tiedä mitä kaikkea nämä myrkyt tulevat aiheuttamaan – paitsi näin alkajaisiksi naamahalvauksia, kokovartalokramppeja, sydänkohtauksia, "koronaa", tajunnanmenetyksiä, ja keskenmenoja sekä muuta kuolemaa, ainakin.

Kill-Bill kertoi jo kymmenen vuotta sitten, mitä aikoo tehdä

...Jjaa seuraava vaihe tässä bolshevismissa:

Dominic Raab says 'vaccine passports' COULD be needed to get into pubs or supermarkets in the UK despite the government insisting they will only be used for foreign travel

Haluatko ostaa ruokaa, jotta pysyt hengissä? Nou kän duu – paitsi jos siis suostut ottamaan sen täysin vapaaehtoisen geenimanipuloinnilla ryyditetyn sekä täysin kokeellisen myrkkysekoituksen kroppaasi.

Tämähän ei koskaan tule tapahtumaan Suomessa – kuten eivät tapahtuneet nekään Israel-tyyppiset valvontapisteet Uudenmaan rajoilla. Kuten Suomessa ei ole myöskään tapettu vanhuksia intuboinnilla ja laiminlyönneillä. Suomi on sentään "oikeusvaltio"! 😉

Onneksi sentään "ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos" toimii täsmälleen niin kuin on tarkoituskin:

Texas frozen wind power – outages ensue, electricity now at unheard of $9000 per megawatt-hour

Tosiaan, tuulimyllyt eivät kestä talvioloja – jollaisia tulee olemaan huomattavasti hyytävämpiä tästedes – joten ihmiset tulevat jäämään ilman sähköä juuri silloin kun sitä eniten tarvittaisiin. Ja jos sähköä sattuu johonkin herumaan, sen hinta on tähtitieteellinen.

Mut hei: "tiede" toimi just näin! 😉 "Ilmastotoimet"™ ja "koronatoimet"™ – samaa kakkaa eri paketissa!

Ja onneksi sitä NordStreamia ei koskaan saada valmiiksi. Saksa on koko talven joutunut tilaamaan sähkönsä jostain muualta oman kamikaze-tuulimyllyilynsä takia, mutta eihän sitä energiaa nyt hyvänen aika Venäjältä voi tilata. 

Koska Navalnyi! ...Tuo oppositio"johtaja", joka ei ole ollenkaan ihan samaa sarjaa kuin Venezuelan "interim president", tai ne kaikki Valkovenäjän oppositiojohtajanaiset, tai Etelä-Amerikan 45 mailia päivässä kuukaudesta toiseen sandaaleissa kävelevät suihkunraikkaat "pakolaiset" puhtaissa vaatteissaan, tai Iranissa aina silloin tällöin koko ajan kidutettavat viattomat mielenosoittajat, joita ei ole ollenkaan maksettu Open Societyn tileiltä.

Samoin Suomen kaikkialle huoraava meediosto pitää huolen siitä, että vaikka Olkiluoto kolmonen on tilattu nimenomaan Venäjältä, meidän meediosto julkaisee aivan koko ajan sitä anti-Venäjä-propagandaa mitä Pentagon sattuu faksaamaan – joten reaktori ei koskaan tule valmistumaan. 

Nämä on kaikki hirmuisen hyviä energiapoliittisia päätöksiä pikkujääkauden kynnyksellä.

Ja sitten on tietysti tämä jatkuva terrorismin tahkoaminen tyhjästä:

BBC: Mystinen lihansyöjätauti ihmetyttää tutkijoita – tapaukset moninkertaistuneet Australiassa, syyllisiksi epäillään opossumeja

Nyt on sitten yhtäkkiä kaikkien muiden yhtäkkisten ruttojen lisäksi mystinen lihansyöjätauti – joka sekin on juuri tänä vuonna (eikä vaikkapa satakolmekymmentä vuotta sitten) hypännyt jostain eläimestä (koska luoto haluaa tappaa meirät!) – vähän ninq se toinen mystinen ihmetauti, joka alkuun tunnettiin "mystisenä sähkötupakkatautina", mutta joka nimettiin uudestaan flunssaksikoronaksi, jotta sen voisi saada ihan vaan hengittämällä eikä pelkästään passiivisella tupakoinnilla tai jotain.

Britannia määräsi pakollisen hotellikaranteenin – valehtelusta jopa kymmenen vuotta vankeutta

Kymmenen vuotta valehtelusta? Koskeekohan tämä valtiopetosta myös? Ei varmaan; eihän diktatorisesta mielivallasta yleensä mitään rangaistuksia jaella...

Ei kommentteja: