2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Variantista mutatoitunut rekombinaatio

 Hohhoijaa:

Virusmuunnosten leviäminen kiihtyy Uudellamaalla – Hus esittää aiempaa tiukempia kokoontumis­rajoituksia

"Hus" voi pysyä kotona jos "Hus"sia pelottaa. Tätä luulotautia ei kuitenkaan tarvitse lietsoa ympäriinsä enää vuoden idioottimeuhkauksen jälkeen. Mikään ei kiihdy missään – paitsi ehkä "testaaminen".
Mielisairautta.
Suurimmasta osasta positiivisista koronavirusnäytteistä etsitään niin kutsuttua S-geeninegatiivisuutta, koska 90 prosenttia näytteistä, joissa sitä ilmenee, todetaan virusmuunnoksiksi. Helmikuun ensimmäisellä viikolla tutkituista näytteistä noin 46 prosenttia oli S-geeninegatiivisia, kun aiemmilla viikoilla vastaavat luvut olivat 31 ja 9 prosenttia.

...ja edelleenkään tämän ninjaviruksen olemassaoloa ei ole edes yritetty todistaa – eikä varsinkaan sitä, että se aiheuttaisi jotain. ...mikä selittäisi kummasti sen, että "sairastuneet" ovat aina vaan valtaosaltaan terveitä – huolimatta siitä millaisia mutanttimörköjä ollaan löytävinään. ...mutta tämä on näille eksperttispesialisteille liian monimutkaista. Heitä ei hidasta se, että "diagnosointiin" käytetään metodia, jota nimenomaan ei voi siihen käyttää.
"Ihmistuntemus" tekee kivasti tiliä sekä Mehiläisessä että Husissa yhtä aikaa. Ja rahanteostahan tässä kohkauksessa onkin yksinomaisesti kyse. Ka-chinnggg, bitches!

USA:ssa on havaittu kahdesta eri koronavariantista syntynyt, voimakkaasti mutatoitunut ”rekombinaatiovirus”

Ihan varmasti onkin: mutanttien mutantti, joka venkoilee minkä kerkiää – ja on tietysti joko tappavampi (tai sitten ei) tahi leviävämpi (tai sitten ei) kuin mahdollisesti mikään koskaan koko maailmanhistorian aikana. Ehkä olemme kaikki huomenna kuolleita, koska tämä uusi yhdistelmämutanttivariaatio leviääkin yhtäkkiä digitaalisesti wifissä. Tai jotain.

Turboplatinawankel-körönä hiipii nurkissa kultaisia heittotähtiä kilistellen. Se tyrskähtelee kolkkoihin kikatuskohtauksiin pimeydessä, ja kutsuu uhrejaan nimeltä – mutta sivulliset eivät koskaan kuule tätä vainoajaa, joka myöskin hyräilee jotain pelottavaa lastenlaulua ihan korvan vieressä toisinaan. Ja sitoo kengännauhoja yhteen niin, että koronapotilaat kompastelevat nk. "koronaportaissa". 

Tämä tämänkertainen jälleen-uusi-variantti myös uhkailee julkaisevansa noloja lapsuuskuvia pahamaineisessa "somessa", jos sille ei maksa lunnaita rahanpesutarkoituksessa nimenomaan pahamaineisella bitcoinilla, jonka "arvo ei perustu mihinkään!" – toisin kuin keskuspankkien tyhjästä pieraisemat valuutat, joita ei koskaan ole käytetty rikollisiin tarkoituksiin (varsinkaan pankkiirien itsensä toimesta [kuten vaikkapa JP Morgan, Deutschebank, Danskebank – ja mitä näitä tuomittuja rikollisia nyt onkaan...]).

Kyllä menee kauheaksi tämä flunssa-aalto, jonka täytyy olla vähintään... kolmaskymmenes? Kolmaskymmenes ja kuolettavin. Mäkijärven Markkukin on itse asiassa huomaamattaan kuollut jo muutamaan kertaan. Harmi että "oireeton kuoleminen" jää niin usein huomaamatta, jollei sitä osaa erikseen hakea geneettisellä lidar-strobolla, joka hehkuu mustaa valoa ja morsettaa c++-koodia.

Niin on kyllä korkea aika laminoida jokainen ihminen suojaan todellisuudelta! Miksei kukaan ole vielä kieltänyt kaikkia elämän merkkejä? Elämä on vaarallista; siitä seuraa melkein aina lopulta kuolema!

Ei kommentteja: