2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Käytännössä kaikki tuotteet

 Sama "ratkaisu" kaikkeen:

Suomeen vaaditaan uutta veroa – yli puolet kansalaisista tukee

Epäilemättä yli puolet ihmisistä on sitä mieltä, että haluaa omia rahojaan itselleen yhä vain vähemmän. Yli puolet suomalaisista haluaa, että byrokraatit päättävät jokaisen ihmisen puolesta... mielellään kaiken?

On hirmu työlästä päättää itse omasta elämästään, ajattelee yli puolet suomalaisista. Onneksi isimammahallitus on todellakin valmis ottamaan kaikilta kaiken vastuun pois – ja rahat, kaikki mitä kukaan ikinä tienaa. Isimammavaltio hyvin kerkeästi "suostuu" siihen (omaan ehdotukseensa), että alamaiset eivät päätä omasta elämästään mitään, ja kaikki tulot verotetaan suoraan valtiolle. Ihmiset tunnetusti elävät sitä terveellisemmin, mitä vähemmän heillä on varaa elää.

SOSTEn veromallissa terveysveron piiriin kuuluvat käytännössä kaikki tuotteet.

Totta kai! Ihan kaikkea pitää verottaa, ja moneen kertaan. Se on terveellistä! Verotus on terveyttä – ja sen kumuloima byrokratia vasta terveellistä onkin!

On suorastaan omituista, että vain reilu puolet kaikista koskaan eläneistä suomalaisista haluaa, että byrokraatit päättävät jokaisen elämästä kaiken. ...Ja mikä on myöskin omituista: en muista että itseltäni olisi tätäkään kysytty – vaikka kaikilta maailman suomalaisilta on. 

SOSTE on tehnyt esityksen veromalliksi, jonka tavoitteena on ohjata kulutusta ja elintarvikkeiden tuotekehitystä kansanterveyden näkökulmasta parempaan suuntaan.

Vähän niinkuin rasvakammoinen hiilaripöperöskeida, jota valtion ryöstämillä rahoilla on näihin asti sponssattu? Se, jonka takia ihmiset ovat vuosi vuodelta sairaampia? Kuulostaa hienolta! Byrokraattien laatimat terveysohjeet jatkuvat hyvin johdonmukaisina.

Miksi ihmeessä haluaisin itse vastata omasta terveydestäni, kun minut voi verottaa hengiltä?

Vanhoja hyviä aikoja, joihin ollaan epäilemättä palaamassa viimeistään seuraavalla eduskuntakaudella. – Toki näitäkin tuotteita tullaan verottamaan moninkertaisesti – koska se on terveellistä!

Ei kommentteja: