2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Eivät suosittele tavallista

 Tämä juttu aloitetaan allopaattien paskapuhebingon käytetyimmällä fraasilla:

"Ei luotettavaa tutkimusnäyttöä": THL ja VRN eivät suosittele tavallista suurempaa D-vitamiinilisää koronataudin torjuntaan – Terveellinen ruokavalio tärkeämpi

D-vitamiinia on tutkittu viimeisen vuosisadan aikana enemmän kuin mitään muuta. Tutkimusnäyttö on täysin selkeä: "flunssa" on käytännössä yhtä kuin D- (ja C-)vitamiinin puute. Ja "koronatauti" on flunssa. Se ei tartu; se on puutostila.

Valtiopuoskarien RavintoNeuvola myöskin jatkaa sitä, mitä se on jatkanut vuosikymmenet: sairastuttavan ruokavalion esittelyä "terveellisenä". Tähän repertuaariin kuuluu luonnollisestikin rasvakammo  – ja D-vitamiinituotannossa olennaisen kolesterolin keinotekoinen vähentäminen.

– Suositusta suurempien D-vitamiinilisien hyödyistä ei ole luotettavaa tutkimusnäyttöä, toteaa THL:n tutkimusprofessori Suvi Virtanen tiedotteessa.

Kyllä on. Suvi heiluttelee titteliään asiasta, josta ei selvästikään mitään tiedä. 

Suositukset kummasti vaihtelevat maagisten maanrajojen mukaan, mutta Suomessa kaikissa suosituksissa vähimmäismäärät on muutettu maksimeiksi. Kroppa lakkaa toimimasta, jos noudatetaan Suomen viranomaisten "suosituksia" – mistä johtuen ihmiset ovatkin sairaampia kuin koskaan. Suomen viranomaiset ovat idiootteja, joilla on hinku mikromanageroida asioita jotka eivät heille millään lailla kuulu. Nämä oman elämänsä diktaattorit on syytä toimittaa pehmustettuun koppiin loppuiäkseen, ja heti.

RIITTÄVÄ D-VITAMIININ saanti turvataan THL:n ja VRN:n mukaan parhaiten käyttämällä päivittäin D-vitaminoituja maitoja, maitovalmisteita tai kasvijuomia sekä rasvalevitteitä ja lisäksi 2–3 kertaa viikossa kalaruokia.

Ihminen ei tarvitse maitoa sen jälkeen kun on oppinut kävelemään. Itse asiassa maidon jatkuva kittaaminen altistaa osteoporoosille – mikä on jälleen yksi asia, joka on käännetty päälaelleen. Kuten myös margariinit, jotka ovat transrasvaa, jollaista on syytä välttää. Nämä ääliöt hokevat samaa vahingolliseksi todistettua mantraa vuosikymmenestä toiseen.

Vasta, jos suositus ei toteudu, on kannanoton mukaan syytä napata vuoden purkista päivittäinen 10 mikrogramman D-vitamiinilisä lokakuun alusta maaliskuun loppuun.

Suositus ei toteudu juuri kenenkään kohdalla, koska ravinto on vuosi vuodelta köyhempää – kiitos teollisen ruoantuotannon. 10 milligrammaa on nippa nappa parempi kuin ei mitään. Sopivampi annostus löytyy suunnilleen muuttamalla kehonpainon kilot milligrammoiksi: satakiloiselle sata milligrammaa. Jos liikut paljon, voit puolitoistakertaistaa määrän. Ja koska Deetä saadaan auringosta, sitä saadaan kesälläkin vain olemalla ulkona. Jos käkit sisällä, et saa deetä.
Hus on suositellut normaalia suurempaa D-vitamiiniannosta ikäihmisille ja erityisryhmille. Perusteluna on ollut se, että D-vitamiinin puutos näyttää olevan yhteydessä koronavirusinfektion vakavampaan muotoon.
Ei ole mitään "infektiota", eikä siis myöskään "vakavampaa muotoa". "Koronapotilaista"™ 80%lla on D-vitamiinivajaus. Lopuilla on C-vitamiinivajaus.

Japanissa vanhukset eivät sairastu "koronaan", koska heidän D-vitamiinitasonsa ovat huippuluokkaa maailmassa. Italiassa taas on maailman huonoimmat D-vitamiinitasot. Ja mitä enemmän melaniinia ihosta löytyy, sen enemmän D-vitamiinia tarvitaan.

Ja siis vanhuksista... Ihmiset kuolevat "koronaan" keskimäärin saman ikäisenä kuin ihmiset yleensäkin kuolevat. Mikään ei ole muuttunut. "Korona" on pelkkää kusetusta™.
Asiantuntijatahojen mukaan on tärkeää myös syödä säännöllisesti ja kunnollisia aterioita joka päivä.
Me syömme aivan liikaa ja aivan liian usein. Muistelkaapa lapsuutta: oliko jatkuvasti sellainen olo, että hitsi kun en ole syönyt puoleentoista tuntiin – vai pitääkö kersat aina erikseen istuttaa pöytään kun energiaa olisi pelmuta tärkeämpien askareiden parissa?

Meidän ei tarvitse pupeltaa koko ajan jotain. Jos mukana on kovasti paljon ylimääräistä lastia, syöt liikaa. Liika syöminen aiheuttaa sairastumista.

– Suositusten mukaisella ruokavaliolla voidaan turvata välttämättömien ravintoaineiden riittävä saanti, vahvistaa immuunijärjestelmää ja parantaa elimistön rasva- ja sokeriarvoja, toteaa tiedotteessa VRN:n pääsihteeri Arja Lyytikäinen.

Paskapuhetta. Nämä pässit ovat aivan liian tyhmää sakkia päättämään toisten ihmisten elämistä yhtikäs mitään. Rikollista idiotismia.

Ei kommentteja: