2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 23. helmikuuta 2021

Toistaiseksi samalla tavalla

 Samaan aikaan sensuurilandiassa:

Tällä kertaa – todistaakseni etten ole kone – pitäisi löytää jostain tuolta polkupyörä (tai useampikin?). Tähän tultaessa on jo pitänyt väittää yhtä moottoripyörää polkupyöräksi (koska se on ilmeisesti "inhimillistä").

Otavamedia ei siis todellakaan halua, että kukaan suhtautuu yhtään kriittisesti Ampparien tarjoamiin valtavirtaotsikoihin. ...Ja näinhän sensuuri tosiaan toimii: aiheutetaan ihmisissä olo, että mihinkään ei voi vaikuttaa, mitenkään. 

Hiljalleen nakerretaan vähäisimmätkin mahdollisuudet saada äänensä kuuluville – ja lopulta jäljellä on kansa, joka vain suostuu kaikkeen. Ihan sama miten idioottimaisia sääntöjä arkadianmäellä keksitään: minkään suhteen järjen ääni ei vain kuulu.

Tämähän on täysin laitonta:

Varustamot vaativat koronatodistuksia tästä päivästä alkaen

Matkustaminen edellyttää sen "todistamista", että mielikuvitusvirusta ei satu juuri nyt kehosta löytymään. "Virusta", jonka olemassaoloa ei koskaan ole todennettu. Eikä varsinkaan sitä, että se aiheuttaisi sairastumista.

Mutta "koronatodistukset"han ovatkin kiva lisä sairaushuoltamoiden pakkohoitorepertuaariin, ja tuovat epäilemättä vielä lisää pätäkkää lääketehtailijoiden ehtymättömään kassaan.

Nykyään siis terveiden pitää erikseen "todistaa" olevansa terveitä. Näin toimii mieleltään sairas yhteiskunta.

Vaatimus koskee yli 12-vuotiaita matkustajia. 

Toistaiseksi. Epäilemättä ihan kohta lapset pitää kytkeä liekaan kuristuspannalla – koska olennaisinta on kontrolloida ihmisten liikkumista ja vähentää hengittämistä.

Koronarokotteen saaneita kohdellaan toistaiseksi samalla tavalla kuin muita matkustajia. 

...koska "rokotteet" eivät suojaa ketään "tartunnoilta" – eivätkä siis ole rokotteita vaikka niitä sellaisina pakkomyydäänkin...

Uusi käytäntö perustuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen vahvaan suositukseen, ja sillä halutaan torjua etenkin koronavirusmuunnosten leviämistä. 

...joita varsinkaan niitä ei ole olemassa. Tällaista on paranoidi skitsofrenia psykoosin ollessa päällä. Terrorin ja Hysterian laitos – jonka pääjohtajien kaaderista ketään ei ole demokraattisesti asemaansa äänestetty – kuvittelee omaavansa oikeuden päättää kaikkien muiden ihmisten elämistä kaiken.

Kun vähämieliset järkipuolet kuvittelevat olevansa oikeutettuja sanelupolitiikkaan... Siitähän on aina seurannut todella hienoja yhteiskunnallisia oloja.

Bolshevismin lopputulos on joka kerralla yhtä vaikea ennustaa.

Ei kommentteja: