2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 11. helmikuuta 2021

Tehostamassa kykyä jäljittää

 Koronakokoomuksen koronahysteriakerholehden Korona-Kirkkala jaksaa levittää rikollisen koronamiehityshallintomme valheellista fasismia:

Krista Kiuru: Hermon on nyt pidettävä

Epäilemättä. Kaiken legitimiteettinsä hylännyt vapaaherrojen diktatuuri pysyy vallassa vain pitämällä pokkansa – ja pitämällä esillä julkisivua, jolla peitetään päivittäin pinoutuvat ihmisoikeusrikokset.

Lääketeollisuuden huora jatkaa suoraa valehtelua niin kauan kunnes hänet ja muu koronamafia defenestroidaan lopullisesti ulos päättäviltä paikoilta.

Muuntuneen koronaviruksen jäljittämistä tehostetaan yhä useampien näytteiden jatkotutkimuksilla.

...mutta edelleenkään ei edes yritetä todistaa, että mikään tästä pelleilystä olisi faktisesti totta – mikä olisikin mahdotonta. Tämä kaikki on vain yhtä suurta alistusrituaalia. Inkvisitio elää ja voi oikein pulleasti.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun (sd.) mukaan Suomi on tehostamassa kykyä jäljittää maailmalta levinneitä koronaviruksen muunnoksia.

...vaikka alkuperäistäkään "virusta" ei ole koskaan isoloitu – joten "varianttien" tunnistaminen on mahdotonta. Se, mihin tässä keskitytään, on ihmisten jäljittäminen millä hyvänsä verukkeella. 

Jäljitykseen ollaan siirtämässä lähiaikoina lisää työvoimaa.

Myös Gestapo elää ja voi oikein pulleasti.

Epidemiatilannetta kuvaillaan haastavaksi, sillä tartuntamäärissä on ollut vakaata nousua monilla alueilla.

PCR-"testi" ei ole testi, eikä sitä voi käyttää diagnosointiin. Yhä vain ja edelleen käytetään vahvistusta, jolla "löytää" ihan mitä tahansa. Tämä farssi on yhtä suurta kusetusta, jolla pyritään riistämään alamaisilta kaikki mahdolliset oikeudet – niin että tyhmät pässit luopuvat niistä vapaaehtoisesti mörköpelon takia.

Muistetaan tämä taannoinen otsikko:

Koronakaranteenien valvontaa pyritään tehostamaan – jopa poliisin apu mahdollista koronakaranteenien valvomisessa

Tehostettua valvontaa

Covid-19: politicisation, “corruption,” and suppression of science

Heti ensimmäisellä rivillä kerrotaan, mistä on kysymys:
When good science is suppressed by the medical-political complex, people die
Mutta koronapoliittinen bordelli jatkaa fasismin tunkemista jokaisen elämään – eivätkä ihmiset vain millään jaksa kyseenalaistaa loputonta, ilmivalheellista propagandaa huolimatta siitä, että elämä kapenee päivä päivältä enemmän.

Vilkaistaanko vielä, mitä WHOlla oli sanottavaa kymmenen vuotta sitten:

Health is more than influenza

Ei kommentteja: