2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 19. helmikuuta 2021

Tarkoitus jäädä pysyväksi

Avoimesti rikollista:

Sosiaali- ja terveysministeriön info kello 15.30: Pakolliset koronatestit rajalle – kieltäytymisestä jopa vankeutta

Nämä vesikauhuiset mielipuolet ovat hukanneet kaiken todellisuudentajunsa.

Krista "Korona" Kiuru (kai, kukapa näistä paperinaamoista tietää...) haluaa kajota kenen tahansa henkilöön silloin kun häntä sattuu sellainen huvittamaan – juuri niin paljon kuin hän itse katsoo soveliaaksi. Järjen valo on sammunut lopullisesti.

Hallitusneuvos Liisa Katajamäki sosiaali- ja terveysministeriöstä sanoo STT:lle, että laajoja pakollisia terveystarkastuksia voitaisiin tehdä esimerkiksi lentoasemilla ja rajanylityspaikoilla mutta myös esimerkiksi rakennustyömaalla, jos on aihetta epäillä koronatartuntoja.

Pakollinen "terveystarkastus" on raiskaus. Jos joku tulee ronkkimaan koskaan-todentamattoman mielikuvitusviruksen verukkeella, kellä tahansa on oikeus puolustautua – kaikella sillä voimalla, jonka tilanteesta ulos pääseminen vaatii

Systeeminen väkivalta ei lopu ennen kuin nämä mieletään nyrjähtäneet pakotetaan lopettamaan. Hallitus on ylittämässä sen rajan, jossa se allekirjoittaa kelle tahansa oikeuden fyysisesti poistaa nämä puoskarifasistit arkadianmäeltä. 

Laajat niin sanotut pakkotestaukset mahdollistavaa lakiesitystä on valmisteltu pitkään. Ensimmäinen liikenne- ja viestintäministeriössä valmisteltu esitys kaatui eduskunnan perustuslakivaliokuntaan.

...koska tämä touhu on kaikin tavoin LAITONTA! 

Sen jälkeen valmistelu siirtyi STM:lle.

Nyt esitettyjen muutoksien on tarkoitus jäädä pysyväksi eikä vain koronaepidemian ajaksi.

Puhdasta diktatuuria. Jo aikaa sitten tämä järkipuolten joukko on hukannut kaiken legitimiteettinsä täydellisesti – ja pidemmälle mennessään se luovuttaa oikeutensa vaikuttaa omaan elämäänsä millään lailla. 

Nämä mielisairaat despootit ovat kirjoittamassa lakiin sen, että heidän oma itsemääräämisoikeutensa loppuu – koska heillä ei todellakaan ole mitään oikeutta lopettaa sitä keneltäkään muulta.

Teillä, puoskarifasistit, on noin viisi miljoonaa pomoa – joiden palveluksessa te olette. Teidän on syytä ruveta ymmärtämään tämä.

Ei kommentteja: