2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Kiroilleen ja uhkailleen

 Täysin hyödytöntä ilveilyä:

Eduskunnassa äänestetään hallituksen luottamuksesta

Kysymys ei tietenkään ole hallituksen [regime] fasistiotteista – vaan kuten aina: rahanjaosta. Rikollinen hallitus tulee jatkamaan ihmisoikeusrikoksiaan kuten tähänkin saakka koska suurin osa kansanedustajista on hallituksessa. Systeemiä ei voida (eikä haluta) korjata sisältäpäin.

Välikysymykset ja luottamusäänestykset ovat klassinen esimerkki siitä, miten systeemisiä ongelmia on aivan turha yrittää korjata samalla tavalla jolla ne on luotu. Ongelma on itse systeemi. Puolueet ovat diktatuurin väline. Ne loisivat alamaisilta kiristetyillä rahoilla – ja ovat siis rikollissyndikaatteja.

Teatteri

Koko talossa näyttäisi olevan tasan yksi järjenkäyttöä harrastava ihminen – joten meediosto luonnollisestikin leipoo hänestä jotain ihme ekstremistiä:

Turtiaisen kerrotaan kiroilleen ja uhkailleen käsi nyrkissä – eduskunnan puhemies keskusteli välikohtauksesta

Ai kauhia! Kiroilua ja käden pitämistä nyrkissä. ...mutta nimitys "koronanyrkki" ei kerro väkivallan uhasta (vaan koronarunkkauksesta; se ilmentää "rakkauden tekoja"...).

...ja tämä -30-luvun Saksasta peräisin oleva nyrkkihän on meedioston kaipaamaa, oikeanlaista väkivaltaa...

Ei kommentteja: